icon

Pôrodnica Havířov ČR

accuz
24. okt 2023

Zdravim,

Ma niekto skúsenosť s pôrodom v Havirove? Ideálne ohľadom plánovanej sekcie - cena, platba. Rieši sa to s poisťovňou po pôrode či poisťovňa si to vyrieši s nemocnicou?
Ďakujem

Strana
z3
ouwecka
15. jan 2025

@annam99 toto sa moze stat uplne vsade a aj deje
Rozdiel je v tom,v kolkych % sa to tak skončí
Statistika hovorí jasne,niekde su to 4% a niekde 40%
Mrzi ma tvoja skúsenost a hlavne ze to dobre dopadlo

annam99
16. jan 2025

@ouwecka bohužiaľ tam bolo viac chýb zo strany zdravotníkov. A keď si prežijete niečo takéto štatistiky vás absolútne zaujímať nebudú….treba si hlavne zistiť odbornosť danej nemocnice a nie menu a ponuku bufetov. Len by som povedala že ak nie ste ochotná koli prirodzenému pôrodu aj umrieť na stole tak si treba nájsť inú pôrodnicu . A sekcie tam robia len v úplne poslednom možnom postupe.

ouwecka
22. jan 2025

@annam99 juj tam doktori maju tolko specializacii a aj pa,to vôbec nie je o pekných stenach a plnom bufete,plno rodiciek ma aj krnov a vyskov uz roky rokuce a prerabali len nedavno,to je o profesionalite a postupov podla ebm a ano,je to ich práca a cisla hovoria jasne
Za dalsie je samozrejme podstatné ze to druhe číslo na opačnej strane je pre niekoho zivotny zásah,kt ho ovplyvní na ďalšie fungovanie ale to sa deje úplne všade

555dominka555
3. feb 2025

@s_o_n_i_k_e dobry den mohla by som aj ja velmi pekne poprosit informacie ohladom porodnice havirov a union ? domi.chudiakova@gmail.com. Dakujem krasne 😍

leja123
4. apr 2025

@s_o_n_i_k_e dobrý deň, aj ja by som vás chcela poprosiť o info ohladom porodnice havirov a teda aj poistovne union, teda ak sa vam bude chiet, vopred moc moc dakujem ❤ lenka.hrabovska45@gmail.com

muchmartula
29. máj 2025

@s_o_n_i_k_e aj ja prosím o zaslane informacii z poistovne a nemocnice. marta.uchalova@gmail.com ďakujem

s_o_n_i_k_e
29. máj 2025

Info samozrejme pošlem kto chce, len ja mám e-mail od nich z 06/2024, aktuálne info Vám isto radi poskytnú, nech sa páči kontakt.

Mgr. Jana KOZYKOVÁ
Vrchní sestra, gyn. por. odd.
Nemocnice Havířov, p.o.
Dělnická 1132/24, 736 01 Havířov
T 596 491 413 M 739 237 025
E jana.kozykova@nemhav.cz
W www.nemocnicehavirov.cz

luciksmile
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3