Praha hlavní nádraží

veronikanikaika
28. mar 2022

Ahojte, buduci tyzden idem z bratislavy vlakom do prahy, regiojetom, cesty tam sa neobavam, skor ked sa budem vracat naspat, myslite ze sa budem vyznat v nastupisti? Citala som nejake recenzie ohladom toho ze niektori sa nevedeli vymotat na správne nastupistie 🙂
Snad nezmeskam vlak. Je to tam naozaj zlozite?
Dakujem🙂

moonlight1210
28. mar 2022

@veronikanikaika chod o hodinu skor, ak sa obavas.

modrykomik
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pinkgirl
28. mar 2022

Je to normálna stanica s info tabuľami o pristavení vlakov, zvládneš to. Nie je sa prečo obávať.

liljana
28. mar 2022

V hale je infotabula s odchodmi vlakov a cislom nastupista (7 nastupist). Medzinarodne vacsinou z 3-jky. Nie je co riesit.

dzejsik
28. mar 2022

@veronikanikaika úplná pohoda, odporúčam, keď tak prezrieť pri príchode

katkamatka7
28. mar 2022

@veronikanikaika Pri výstupe z vlaku odsleduj čas, za ktorý trafíš von. Pozeraj záchytné body, info tabule, šípky, obrázkové piktogramy, čísla. Nechaj si časovú rezervu pri návrate. Neboj sa opýtať na informáciách, priprav sa aj na to, že sa niekto opýta Teba, aby si mu poradila cestu.

kitycat
28. mar 2022

Ono, jediny chytak na hlavnej stanici v Prahe je ten ze mas taky ten hlavny koridor na nastupistia spopod tej vwlkej informacnrj tabule a potom mas aj "lavy" a "pravy" myslim, ze ich nazyvaju severny a juzny a ked ti vlak pojde trebars z nastupista 1S,tak by si mala, pre rychlejsiu dostupnost ist tym pravym a nie centralnym, aby si akoze bola hned blizsie. Ale ak pojdes od stretovej tabule tak na tom nastupisti pojdes potom akoze doprava blizsie k vlaku.

Na stanicu vseobecne je lepsie dojst metrom, cesta na elektricku parkom, takzvany Sherwoodskym lesom moze byt zazitok lemovany bezdomovcami

veronikanikaika
autor
28. mar 2022

Dakujem vsetkym 😁🤗 snad aj to pocasie vyjde..
Idem pondelok a vratim sa v stredu, tak dufam ze trafim a ano je to oznacene S a J.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
liusa82
28. mar 2022

@veronikanikaika a to ideš sama? no ja by som dokakala.Obdivujem ludi čo sa len tak zoberú a idú do neznáma bez nikoho

veronikanikaika
autor
28. mar 2022

@liusa82 ano idem sama.. vies co, ja som bola v prahe v 2017 ale to som nebola sama a fakt si to uz dobre nepamatam.... Ale nebojim sa, mam mapu google, a tak zas nejdem do new yorku 🙂))