icon

Cestovanie do Prahy vlakom: Regiojet alebo Leo Express?

adaam
Dnes o 20:32

ahojte, chystáme sa na výlet do prahy vlakom. Ktorý vlak vybrať Regiojet alebo leo express? Tie ktoré, ste vyskúšali oba vlaky, ktorý by ste vybrali opäť. dík.

anonym_5ce537
Dnes o 20:38

cez deň alebo v noci?

barka1
Dnes o 20:46

Odkial? České dráhy su najlepšie.

adaam
autor
Dnes o 20:51

Zo SNV, tam cez deň a späť asi v noci.

anonym_8e5d66
Dnes o 20:52

My sme teraz v prahe, sli sme s leo express za 5€.. normalny vlak, vsetko ok

adaam
autor
Dnes o 20:52
@anonym_8e5d66

My sme teraz v prahe, sli sme s leo express za 5€.. normalny vlak, vsetko ok

@anonym_8e5d66 čo ovplyvňuje cenu?

stankadu
Dnes o 21:06

Ja som Leo expresom este nesla, iba viackrat Regiojetom a s tym som spokojna. Ale pozerala som Leo, odchody su dost skoro rano (4.30 a 5.00) alebo neskoro vecer, co mne nevyhovuje, aj ked cena dobra. Tiez ma zaujimaju skusenosti s Leo expresom.

windblue
Dnes o 21:37

V Prahe som bývala pár rokov, chodila som regio vlakom alebo turancar bus, najlepšie časy mali aj sa dalo spoľahnúť na kvalitu, Leo som pár krát sla ale raz to bolo super a veľa krát úplne naprd aj keď dobrá cena... po čase som si vždy priplatila za tichý vozeň v regio, za tu cenu mi ticho, kľud pohoda a nerusenie stalo pri 8 hodinach na ceste. Neviem ale ako sú na tom teraz, možno sa to pomenilo a je to naopak

anonym_ea5f3b
Dnes o 22:08

leo expres je lepsi, regiojetom chodi dost spoluobcanov

abbey1
Dnes o 22:14

Chodíme pravidelne Regio jet, kupujeme vyššiu triedu a maximálna spokojnosť. Teraz v máji sme skúsili Leo Express a celú cestu sme si opakovali, že cestujeme za 7 eur spiatočne. Inak by sme asi vystúpili po hodine jazdy. Nikdy viac.

anonym_d20875
Dnes o 22:14
@abbey1

Chodíme pravidelne Regio jet, kupujeme vyššiu triedu a maximálna spokojnosť. Teraz v máji sme skúsili Leo Express a celú cestu sme si opakovali, že cestujeme za 7 eur spiatočne. Inak by sme asi vystúpili po hodine jazdy. Nikdy viac.

@abbey1 preco? co bolo zle?