Ubytovanie v Česku: Riziká neplatného občianskeho preukazu
Prosim vas teraz sme sa ubytovali a mam dlhsiu dobu neplatny obciansky nikde som to na slovensku nepotreboval tak som nato zabudol a teraz som to zistil, neviete co mi hrozi ? Mame tu byt 3 noci , mozu nas poslat naspat domov ?
@kvietok2012 OP sa pri letoch v rámci EU už neukazuje 🤭 takže je úplne jedno či ide autom či lietadlom... radšej tu ani nenapíšem že vlastná skúsenosť 😂 občas sa nám stane že letíme bez dokladov no boooože 🤷 hlavne že pípne lístok, viac personál nezaujímalo
@zuzanka.zuzu Vies ako je to s tym krcahom....toto je dost hlupy hazard....ked sa v zahranici daco stane a ste bez dokladov...
@mircalla viem, sme v r*ti.... to už by som sa nezabávala. ale ja na rozdiel od autora viem že rodný list ani preukaz poistenca by mi k ničomu neboli a ani by som situáciu primárne neriešila na konikovi. pretože po prvé hotel by som neriešila vôbec (a to som aj písala, ja som ho sem prišla trošku ukľudniť po tých slovách o vyhostení čo je podľa mňa zbytočné zveličovanie) a po druhé v prípade vážneho problému máme ambasády s pohotovostným mobilom. no táto situácia s hotelom a OP nie je na paniku a píšem to tu od začiatku 🤷
@zuzanka.zuzu tak to máš riadne šťastie s tými letmi, mne zatiaľ na letisku nekontrolovali OP/pas JEDEN jediný raz (cestou naspäť už hej) - z cca 20 letov v rámci EU, checkin samozrejme spravený doma online. Teraz naposledy som aj pas ročného syna musela dolovať z kabelky (op mám väčšinou nachystaný vo vrecku nohavíc, no pas sa nezmestil).

@denis312 uz ked si ubytovaný, nikam ta neposlú..vp ani karticka poistenca nie je doklad totoznosti.
Mal si " šťastie" ze si isiel autom, nie lietadlom, lebo to by ti teda nepreslo...
A kedy tvojmu op skoncila platnost?