Aká bude cena lístka na vlak v novembri?
Ahojte, kto cestuje pravidelne vlakom do prace skúste mi pozriet kolko by ste mali platiť za lístok týždenný alebo mesačný v novembri od cca 6.11. Hovorí sa ze cena sa vráti na pôvodnú ale ja som napr mala povodne lístok na tyzden za 9€ ked si tu istu trasu nahodim na november mám platiť za lístok 29€. Nepýtam sa na trasu kadiaľ pôjdete, ale ci aj vam ukazuje takýto rapídny nárast ceny.
Dakujem
Tak dotácia od fica je len na mesiac október. V novembri voľby už nie sú takze sa pokračuje po starom
@anonym_2e5d1c to viem ze na mesiac to ani neriešim zalepenie oci aký je k nám úžasný mna zaujíma ta cena v ďalšom mesiaci ci to iba mne “zle “ukazuje alebo každému kto pravidelne cestuje zdvihne tlak lebo nic sa o tom nepíše
@anonym_2e5d1c to viem ze na mesiac to ani neriešim zalepenie oci aký je k nám úžasný mna zaujíma ta cena v ďalšom mesiaci ci to iba mne “zle “ukazuje alebo každému kto pravidelne cestuje zdvihne tlak lebo nic sa o tom nepíše
@snowgirl1 možno to bude reálna cena , len sa na to dá 50% takže to bude AKOžE skvelé a dobro pre ludi
mna fascinuje tá na primestku od 12 , ked ja musim kupovat listky od 1 😂
alebo
im proste tam niečo zblbo pre tuto momentálnu cenu, však vieme ako občas aplikacia funguje nefunguje
1. 11. Viem este kupit za polovicu (22 na mesiac), 1.12. mi to ukazuje len 1. triedu za vyse 100.. snad sa to vrati do normalu
1. 11. Viem este kupit za polovicu (22 na mesiac), 1.12. mi to ukazuje len 1. triedu za vyse 100.. snad sa to vrati do normalu
@anonym_b501d5 ano preto píšem od cca 4.11 resp 2.11 mi ešte ukazuje cenu zľavnenú teda 4,50€ a od 3.11 uz 29€

Tak dotácia od fica je len na mesiac október. V novembri voľby už nie sú takze sa pokračuje po starom