icon

Aká bude cena lístka na vlak v novembri?

snowgirl1
Včera o 13:10

Ahojte, kto cestuje pravidelne vlakom do prace skúste mi pozriet kolko by ste mali platiť za lístok týždenný alebo mesačný v novembri od cca 6.11. Hovorí sa ze cena sa vráti na pôvodnú ale ja som napr mala povodne lístok na tyzden za 9€ ked si tu istu trasu nahodim na november mám platiť za lístok 29€. Nepýtam sa na trasu kadiaľ pôjdete, ale ci aj vam ukazuje takýto rapídny nárast ceny.
Dakujem

anonym_2e5d1c
•
Včera o 13:15

Tak dotácia od fica je len na mesiac október. V novembri voľby už nie sú takze sa pokračuje po starom

snowgirl1
autor
•
Včera o 13:17
@anonym_2e5d1c

Tak dotácia od fica je len na mesiac október. V novembri voľby už nie sú takze sa pokračuje po starom

@anonym_2e5d1c to viem ze na mesiac to ani neriešim zalepenie oci aký je k nám úžasný mna zaujíma ta cena v ďalšom mesiaci ci to iba mne “zle “ukazuje alebo každému kto pravidelne cestuje zdvihne tlak lebo nic sa o tom nepíše

sara07
•
Včera o 13:22
@snowgirl1

@anonym_2e5d1c to viem ze na mesiac to ani neriešim zalepenie oci aký je k nám úžasný mna zaujíma ta cena v ďalšom mesiaci ci to iba mne “zle “ukazuje alebo každému kto pravidelne cestuje zdvihne tlak lebo nic sa o tom nepíše

@snowgirl1 možno to bude reálna cena , len sa na to dá 50% takže to bude AKOžE skvelé a dobro pre ludi
mna fascinuje tá na primestku od 12 , ked ja musim kupovat listky od 1 😂
alebo
im proste tam niečo zblbo pre tuto momentálnu cenu, však vieme ako občas aplikacia funguje nefunguje

anonym_b501d5
•
Včera o 13:22

1. 11. Viem este kupit za polovicu (22 na mesiac), 1.12. mi to ukazuje len 1. triedu za vyse 100.. snad sa to vrati do normalu

snowgirl1
autor
•
Včera o 13:31
@anonym_b501d5

1. 11. Viem este kupit za polovicu (22 na mesiac), 1.12. mi to ukazuje len 1. triedu za vyse 100.. snad sa to vrati do normalu

@anonym_b501d5 ano preto píšem od cca 4.11 resp 2.11 mi ešte ukazuje cenu zľavnenú teda 4,50€ a od 3.11 uz 29€

x015ad
•
Včera o 20:43

Ano,je tam cena trojnasobna oproti obvyklej cene