Ako dlho trvá cesta autobusu zo Šamorína do Bratislavy?
Ahojte,chcela by som sa spýtať ci niekto chodí zo Šamorina z autobusom z linkou SAD DS. Zaujímalo by ma za aký čas je bus v BA na AS. Ale nie ten čo chodí na R7. Ďakujem
@why_not ja viem len som sa chcela spýtať niečo kto je reálne cestuje
@ancike01 tak ale treba špecifikovať či ráno, počas dňa, poobede, večer, školský rok, prázdniny, víkend. V podstate cez prázdniny idú busy cca podľa cp. Cez školský rok zdržanie cca medzi 7 a 9, poobede od 3 do 6. Ja som v Lužnej, cesta normálne trvá 35 min, v špičke hodina a viac.
Tam idu rozne autobusy po roznych trasach. Ja chodievam cez vikend a vacsinou autobusom, co chodi cez dediny a je to nejakych 40 minut od Podunajskych Biskupic, mimo spicky. K tomu si prirataj este dalsich minimalne 20 minut na AS Nivy.
Zalezi od toho, kedy ides. Lebo v centre BA v okoli AS Nivy su pocas spicky zapchy aj pocas prazdnin, nielen skolskeho roka.
Pocitala by som minimalne 1 hodinu cesty, podla toho, kolko ma zastavok.
Pozri si grafikon konkretneho autobusu, lebo oni maju kazdy iny, ak myslis ten, co ide z Gabcikova do BA cez Samorin. ALe urcite by som sa na ten grafikon nespliehala a priratala k nemu pol hodinu v rannej alebo poobednej spicke minimalne.

cp.sk = cestovne poriadky, cas odchodu, cas prichodu