Ako krátiť čas s deťmi na letisku v noci?
Ahojte ide o letisko v BA. Ešte som tam nebola neviem co tam je k dispozícii a hlavne v nočných hodinách. Budeme tam od 11 do 5 🥲 iné možnosti nemáme. Sme z východu a ubytovať sa nám tam neoplatí. Vyvstáva nám len táto jediná možnosť. Ako už cca od 3 bude check in to už nejak pôjde ale čo dovtedy? Je tam nejaké miesto pre deti kde si môžu "ľahnúť"?
@anonym_autor Určite by som tam netrafila 6 hodín a s deťmi skutočne nie. Zvolila by som čo najlacnejšie ubytovanie v blízkosti, alebo neskorší vlak, bus z východu. Tak si nemáš kde v kľude ľahnúť, niekedy ani sadnúť a v noci je to úplná šialenosť.
Ved sa da objednat aj taxik letiskovy,pride k Vam domov,zoberie Vas rovno na letisko a to iste domov,ano stoji to dalsie eura ale tak toto je tiez jedna z moznosti ako prist bez starosti na letisko.
Alebo poprosit niekoho,kto Vas tam dovezie a potom zase odvezie.
My tiez pojdeme asi rano o 5tej,ale tak my ideme autom,v ramci kupeneho zajazdu mame parkovisko zajednane zadarmo,odtial nas odvezu zase na letisko a potom zase z letiska na parkovisko a odtial ideme zase autom domov.
@anonym_autor prečo nejdete o deň skôr a neurobíte program v BA. Ty si už tu tuším raz písala
Nie je tam nic, kde by si deti mohli lahnut v pravom zmysle slova, je tam nieco ako detsky kutik s takym penovym "kobercom" a okolo toho miesta na sedenie. Tam by sa teoreticky dalo ale ak sa tam ine deti budu hrat alebo "nahanat" aj ked o tretej rano neviem, tak pokoj tam mat nebudete. Miestnost na oddych pre deti tam nie je.
Nuž, mali ste ísť na lacnejší výlet/dovolenku a nežgrláčiť teraz 60eur "spaním" na letisku.
Nie v Bratislave fakt nie je žiadny vhodný priestor pred check-inom na drichmanie.
Tu máš celkom dobrú predstavu na priestor pred check-in
Neviem si to predstaviť tam trčať 6h s deťmi. Choďte do BA skôr a spite v nejakom basic hoteli. Zaplatíš za to do 70 eur a nebudete vystresovaní, zničení a dodrbaní ešte pred výjazdom.
https://www.bts.aero/content/galeria/066/059309...
Ubytovať sa vám podľa mňa práveže oplatí, choďte skôr do BA, zložte sa na hoteli, niečo si pozrite, večer si choďte skôr ľahnúť a o tej 3 na letisko... v odletovej hale v BA je dlho čakať hoďku cez deň, nie to ešte 6 v noci, s deťmi a po dlhej ceste z východu...
Práveže sa oplatí ubytovať, takto nebudete utýraní ani vy ani deti, nemajú tam čo robiť budú totálne zničení, jediná možnosť je to ubytovanie
Tiez by som sla o den skor a spravila si vylet uz v BA najskor. Inak Tato tema tu uz bola ,niekto sa pytal to iste. Alebo ty
Neverim, ze ak uz ste dali niekolko stovak alebo tisic za dovolenku, tak ze nie ste schopni dat stovku za jednu noc v BA navyse. Neviem si predstavit, ze budem na letisku v BA dobrovolne trcat s detmi v noci 6 hodin.
Teda my sme boli zniceni, ked sme tam sli taxikom z Petrzalky o pol stvrtej v noci s 2 skolakmi, neviem si predstavit tam byt v od 23ej do rana, je to tam taka hala, tvrde sedacky. Musite sa checknut s batozinou, az potom ist na kontrolu, tak sa musite pohybovat alebo sediet len v tej hale ako na obrazku. Su tam nejake bufety a to je tak vsetko.
Veľmi nešťastné riešenie šetriť na letenkách ci ubytovaní ak cestujete s deťmi. Co ušetríte na letenkách, preplatite takto inde + nervy a únava 😔
Ja s deckami som podobne bola minuly rok - od 1.00 do 5.00. A poviem ti, zabity cas. Prisli sme skor, aby aj muz (viezol nas) sa potom doma trocha prespal. Reku deti v hale pospia. Mali sme so sebou aj podusky, nakrcniky, ale v hale je stale ruch. Vobec nespali. Potom nas odbavili a isli sme hore. Hovorim im, nech si zdriemnu, tam bol o tej hodine prijemny klud. Tiez vobec nespali. Vyplo nas az v lietadle. A potom konecne v hoteli. Zaspali sme tak, ze sme nevedeli, aky je den 😆 takze deti bole hore celu noc. Nic strasne, pocas dovolenky dospali. Ale ak sa ti da, zariad si to inak.
Tiež sme mali ísť o 5 ráno, bookla som hneď ubytko v BA. Neexist, aby som deti držala niekde na stoličke 6 hodín, keď si môžu v klude pospať. To fakt si skúpa na 70-100€ a necháš radšej deti trápiť sa?
@anonym_autory sme z vychodu. Cestujem vlakom sama s detmi a preto cestujeme len z kosic...aj tp je unavne kedze z humenneho sme niekedy aj 4 hodiny s viac pred odletom v kosiciach. Smazim sa vyberat tak sby nam to casovo nebolo velmi na dlho.
My sme raz tak spali na letisku v Budapesti este s muzom ked sme boli bez deti. Nikdy viac. Nikdy. Asi tolko k tomu 😁🤷
My sme to mali síce z KE, ale šli sme deň skôr. Mali sme ubytko. Urobili sme si výlet do ZOO, na námestie, večera a šli sme čo to pospať. Nad ránom na letisko. S deťmi čo najväčší kľud 🙂 budú mať dosť pred odletom, let, po prílete, transfer na hotel 🙈
@anonym_autor rozbitý budete tak ci tak, z východu príde posledný vlak o 23,45 do BA, deti vo vlaku pospať môžu. Nočným busom N61 sa presuniete na letisko, ide o 0.00 a o 0.30.. Cca pol hodinová cesta... Na letisku si pred jednou... O tretej píšeš ze checkin, tak tie 2 hodky podriemu oprete o vás rodičov.
Ale je to zabijak tieto skóre ranné a nočné lety, človek sa ani na hotely nevyspi, lebo vstávať o pol druhej nachystať seba deti a ísť na letisko na tretiu je tiež zabijak.
Letela som tak skorý i letmi, raz som strávila čas na letisku a raz som spala/nespala na hoteli... V konečnom výsledku rozdiel nebol žiadny, rozbitá som bola tak iste.
Aspon na ubytku sa mozete hned rano ubytovat? Ci aj to budete muset cakat do nejakej 2 hej kym vam pripravia izbu?
ak uz sa rozhodnete pre tento sialeny napad, chodte si "pospat" do priletovej casti, tam je vacsi klud, alebo chodte za security do "detskeho kutika" tam su vlastne take makke podlozky kde by si deti mohli oddychnut.
@anonym_autor rozbitý budete tak ci tak, z východu príde posledný vlak o 23,45 do BA, deti vo vlaku pospať môžu. Nočným busom N61 sa presuniete na letisko, ide o 0.00 a o 0.30.. Cca pol hodinová cesta... Na letisku si pred jednou... O tretej píšeš ze checkin, tak tie 2 hodky podriemu oprete o vás rodičov.
Ale je to zabijak tieto skóre ranné a nočné lety, človek sa ani na hotely nevyspi, lebo vstávať o pol druhej nachystať seba deti a ísť na letisko na tretiu je tiež zabijak.
Letela som tak skorý i letmi, raz som strávila čas na letisku a raz som spala/nespala na hoteli... V konečnom výsledku rozdiel nebol žiadny, rozbitá som bola tak iste.
@anonym_74271a tiež si myslím že toto nevylepsi ani prespanie dokonca ani ak by ich niekto odviezol. Ale aj niektoré cestovky ti takto naplánujú let úplne bežne 🤦 nehovoriac o Tom že môže meškať. Ako ja mám skúsenosť že deti to celkom ako zvládnu ale čo rodičia... Teda závisí aj od toho aké sú staré ... Ale tiež by som skúsila ísť tým vlakom čo najneskôr a tmdat deti spať vo vlaku ak poapia vo vlaku aspoň 4 hodiny to by bolo super. A potom o jednej prídeš na letisko no... A máš dve hodiny.
Tam sa neda spat, proste nie. Je tam velmi malo tych sedaciek, co su hned obsadene. A neviem si predstavit ani seba ako dospelu, ze by som tam na zemi spala niekde medzi kuframi, nieto s detmi.
@anonym_74271a tiež si myslím že toto nevylepsi ani prespanie dokonca ani ak by ich niekto odviezol. Ale aj niektoré cestovky ti takto naplánujú let úplne bežne 🤦 nehovoriac o Tom že môže meškať. Ako ja mám skúsenosť že deti to celkom ako zvládnu ale čo rodičia... Teda závisí aj od toho aké sú staré ... Ale tiež by som skúsila ísť tým vlakom čo najneskôr a tmdat deti spať vo vlaku ak poapia vo vlaku aspoň 4 hodiny to by bolo super. A potom o jednej prídeš na letisko no... A máš dve hodiny.
@oskvarka CK nemaju nic s planovanim letov. A chartrove lety dostavaju take sloty, co su okrajove.
Budete celú noc cestovať a prvý deň dovolenky Budete odpaleni a nervózni...
Radšej pozrú cez airbnb ubytko v ovocných sadoch alebo morusiach a odtiaľ pešo na letisko
Ubytovala by som sa na 1 noc v hoteli blizko letiska. Do 500 metrov pesi su. To rano prejdete aj peso. Narychlo som pozrela ceny, cca 110€ by to vyslo pre 4 ludi.
@oskvarka CK nemaju nic s planovanim letov. A chartrove lety dostavaju take sloty, co su okrajove.
@muchotrafka298 no ja som tým len chcela povedať že nie len ak si kupuješ letenky na vlastnú päsť najlacnejšie aby si ušetril tak sú také zle časy...inak ja mám skúsenosť že sa dá lacno kúpiť aj taký let v normálnom čase no ale nie vždy sa dá vyberať. Sama som išla s cestovkou z dovolenky o 3 v noci.
Budete celú noc cestovať a prvý deň dovolenky Budete odpaleni a nervózni...
Radšej pozrú cez airbnb ubytko v ovocných sadoch alebo morusiach a odtiaľ pešo na letisko
@tilly to je tiež dobrý nápad ak je to možné ísť spať skôr a o pol tretej ráno pešo na letisko..pri troche šťastia budú meškať ako vždy 😂

Aké staré sú deti ?