Ako kúpiť vlakové lístky bez prirážky?
A teda pri nakupe vlakovych listkov online tam nie je vobec ziadna prirazka? 🙂 Neviem, este som nekupovala, vlakom velmi nechodim.
Niekto to cestovanie zadarmo zaplatit musi ... Ti co za listky platia, budu musiet platit aj za tych, co jazdia zadarmo. Cez kadejake prirazky ...
@anonym_24316e
Nedavno som isla vlakom a sprievodca mi povedal ze som jediny cestujuci vo vlaku co platil za listok
@rozculena pozor žsr je jedno či študent alebo dôchodca, no proste má xy% kapacita vlaku je zadarmo ... ano aj mne sa stalo že sa nedala kupit študentsky na rychlik, hovorím si no nič nesedíme na schodikoch ,miestenky žiadne, pride vlak a on totálne prazdny 🙈🙈
@sara07 hej,mne tiež povedali,že nemajú lístok a vlak naplnený do 1/3.......
@anonym_6ac01b A vieš prečo sú pol roka dopredu vypredané? Pretože sú zadarmo. Mnohi ľudia to robia tak, že jeden žiak/dochodca si kúpi na jeden deň aj štyri lístky. Pre istotu si ich zarezervuje, keby nestihol jeden vlak, tak ma zadarmo lístok na druhý. A takto zbytočne obsadzujú voľné miesta vo vlaku. Mnoho tých lístkov nie je NIKDY využitých. Lenže ľuďom nestačí zadarmo, ľudia sú tak chamtavi, že ešte aj to im je málo. Mali by to celé konečne zrušiť.
@katkazatka pol roka vypredané dopredu byť nemôžu lebo pol roka dopredu ti predaj nepustí tak nezveličuj

@anonym_1a52e9
@mondolina
autorka nijako nešpecifikovala druh vlaku
@rozculena
ani ty si nešpecifikovala druh vlaku.