Ako sa dostať z Popradu do Spišskej Soboty na koncert?
Ahojte, v pia budeme v Po a chceme sa bez auta dostat z Po do Spiss.Soboty na namestie na koncert Adama Duricu. Poradite? V Po poznam iba zelez.stanicu a pesiu zonu, kt.mate prave rozkopanu.fnuk
PO je prešov. a nadpis hovorí o poprade 😏
ak hovoríš naozaj o PP, ja osobne by som šla pešo…
len je pravda, tam na matejovce to opravujú, treba pozerať kde sa dá prejsť…
cesta trvá tak 25-30 minút, keď ideš rezko tak aj menej…
Vzhľadom na to,ze za lístok MHD zaplatíte na osobu /ak nemáte zľavu z nejakého dôvodu/ 1,20, zvolila by som taxík.Neviem,ze odkiaľ z Popradu by ste vychádzali, ale za 4-5€ by ste sa pohodlne odviezli do Soboty
Vzhľadom na to,ze za lístok MHD zaplatíte na osobu /ak nemáte zľavu z nejakého dôvodu/ 1,20, zvolila by som taxík.Neviem,ze odkiaľ z Popradu by ste vychádzali, ale za 4-5€ by ste sa pohodlne odviezli do Soboty
@anonym_61f5e0 dakujem.aku taxi odporucas? Mozes mi hodit kontakt.🙂 na plagate sa uvadza, ze bude kyvadlova doprava. Ale odkial, uz nie.😕
PO je prešov. a nadpis hovorí o poprade 😏
ak hovoríš naozaj o PP, ja osobne by som šla pešo…
len je pravda, tam na matejovce to opravujú, treba pozerať kde sa dá prejsť…
cesta trvá tak 25-30 minút, keď ideš rezko tak aj menej…
@biba_18 hups, neskora nocna hodina, som sa sekla.🤦♀️
@anonym_61f5e0 poznam iba zelez.stanicu😅😁
@anonym_61f5e0 dakujem.aku taxi odporucas? Mozes mi hodit kontakt.🙂 na plagate sa uvadza, ze bude kyvadlova doprava. Ale odkial, uz nie.😕
@anonym_autor V okolí vlakovej stanice/zadný východ pri Pošte 1/a pri autobusovej stanici, keď prichádzajú vlaky, alebo sú akcie, vždy stoja taxíky, ktoré čakajú na potencionálnych zákazníkom.Taxisluzby majú +- rovnaké cenníky, ale dávaj pozor na tzv.osamelych jazdcov, lebo ti oholia zákazníka.Neboj sa využiť služby taxislužby ako je Happy taxi,1 Taxi,ABA Taxi,Okey Taxi
A si si istá, že ten koncert je na námestí v Sp. Sobote? Lebo letné koncerty bývajú na námestí Sv. Egídia.
A si si istá, že ten koncert je na námestí v Sp. Sobote? Lebo letné koncerty bývajú na námestí Sv. Egídia.
@anonym_f0e633 Námestie je v rekonštrukcii a preto sa akcie tento rok presunuli do Soboty
Chodievala som denne pesi poprad-sp.sobota. Ale ak ides prvykrat asi by som skor ten taxi. Predsa miestny vodic vie kde je co uzatvorene. Kadial ist. To mas na istotu.
@anonym_autor V okolí vlakovej stanice/zadný východ pri Pošte 1/a pri autobusovej stanici, keď prichádzajú vlaky, alebo sú akcie, vždy stoja taxíky, ktoré čakajú na potencionálnych zákazníkom.Taxisluzby majú +- rovnaké cenníky, ale dávaj pozor na tzv.osamelych jazdcov, lebo ti oholia zákazníka.Neboj sa využiť služby taxislužby ako je Happy taxi,1 Taxi,ABA Taxi,Okey Taxi
@anonym_61f5e0 dakujem krasne. Pojdeme taxikom. Budeme 4. Bus sa neoplati. V Sp.Sobote som nikdy nebola😅😁
Chodievala som denne pesi poprad-sp.sobota. Ale ak ides prvykrat asi by som skor ten taxi. Predsa miestny vodic vie kde je co uzatvorene. Kadial ist. To mas na istotu.
@anonym_0e3aa9 a kolko to trva?🙂 2teenegeri za chrbtom s nami🤣
@anonym_f0e633 som.poprad.namestie sa preraba, cele je rozbite. Muz tam chodi sluzobne, sem tam ideme s nim..
@anonym_61f5e0 dakujem krasne. Pojdeme taxikom. Budeme 4. Bus sa neoplati. V Sp.Sobote som nikdy nebola😅😁
@anonym_autor Nech sa vám večer vydarí 🌹
@anonym_0e3aa9 a kolko to trva?🙂 2teenegeri za chrbtom s nami🤣
@anonym_autor joj to som chodila pred cca 15 rokmi. To uz davno. Ale viac ako 15min to asi ani nebolo. Myslim pesi.
Veď Poprad a Spišská Sobota je hneď vedľa, pešo za 15 minút ste tam....
@janush tak kolko? 😅😄
@anonym_autor 27 minút pešo je pohodička 😉
@janush po 3hod cestovani a nepoznania trasy ani nie😁

odbočte doprava smerom na chodník a pokračujte 7 m
odbočte ostro doľava smerom na schody a pokračujte 8 m
odbočte doľava smerom na chodník a pokračujte 523 m
odbočte doľava smerom na chodník a pokračujte 329 m
odbočte doľava smerom na chodník a pokračujte 28 m
odbočte doprava smerom na chodník a pokračujte 8 m
odbočte doprava smerom na chodník a pokračujte 534 m
odbočte ostro doľava smerom na Vagonárska a pokračujte 258 m
odbočte doľava smerom na chodník a pokračujte 4 m