icon

Ako zvládate služobné cesty?

Dnes o 19:48

Ako zvladate sluzobne cesty? Beriete to bez problemov, alebo mate pred tym stres?

Strana
z2
anonym_a97d24
•
Dnes o 19:51

Mám ich príjemné a nie príliš časté, takže väčšinou sa teším

petamich
•
Dnes o 19:53

Zvykla som cestovat ovela castejsie, tak teraz sa vacsinou aj tesim 🙂 teda zalezi od toho, kam a za akym ucelom je ta sluzobna cesta.

anonym_95b4e4
•
Dnes o 19:54

Často chodím do zahraničia a mam to rada. Ja si pobyt predĺžim o nejaký deň - dva a ideme niečo pobehať, okúpať sa, na nákupy a po horách a tak

anonym_fb702d
•
Autor odpoveď zmazal
•
anonym_fb702d
•
Dnes o 19:55

Odkedy sa kolegovia vrátili dohryzeni od ploštic, odmietam chodiť. Mala som ísť 2 týždne po nich. Nie, ďakujem

autor
•
Dnes o 19:56
@petamich

Zvykla som cestovat ovela castejsie, tak teraz sa vacsinou aj tesim 🙂 teda zalezi od toho, kam a za akym ucelom je ta sluzobna cesta.

@petamich ako casto chodis na sluzobne cesty?

autor
•
Dnes o 19:58
@anonym_fb702d

Odkedy sa kolegovia vrátili dohryzeni od ploštic, odmietam chodiť. Mala som ísť 2 týždne po nich. Nie, ďakujem

@anonym_fb702d aj taku moznost mas to odmietnut?

anonym_fb702d
•
Dnes o 20:00
@anonym_autor

@anonym_fb702d aj taku moznost mas to odmietnut?

@anonym_autor Áno. Zaucia ma tu.

autor
•
Dnes o 20:00
@anonym_95b4e4

Často chodím do zahraničia a mam to rada. Ja si pobyt predĺžim o nejaký deň - dva a ideme niečo pobehať, okúpať sa, na nákupy a po horách a tak

@anonym_95b4e4 nikdy si nedoniesla nejaku fajnotku ako pisala diskutujuca pod tebou?

autor
•
Dnes o 20:01
@anonym_a97d24

Mám ich príjemné a nie príliš časté, takže väčšinou sa teším

@anonym_a97d24 izby vam davaju spolocne?

anonym_95b4e4
•
Dnes o 20:01
@anonym_autor

@anonym_95b4e4 nikdy si nedoniesla nejaku fajnotku ako pisala diskutujuca pod tebou?

@anonym_autor nie, ani z rodinnej dovolenky.

autor
•
Dnes o 20:02
@anonym_fb702d

@anonym_autor Áno. Zaucia ma tu.

@anonym_fb702d po kolkych dnoch to zistili?

anonym_a97d24
•
Dnes o 20:03
@anonym_autor

@anonym_a97d24 izby vam davaju spolocne?

@anonym_autor záleží od konkrétnej konferencie kam cestujem, či zabezpečujú ubytovanie oni alebo si zabezpečujeme zvlášť, niekedy som sama, niekedy s niektorou kolegyňou, ale nevadí mi to, máme dobré vzťahy..

autor
•
Dnes o 20:04
@anonym_95b4e4

@anonym_autor nie, ani z rodinnej dovolenky.

@anonym_95b4e4 izbu mate spolocnu?

anonym_95b4e4
•
Dnes o 20:05
@anonym_autor

@anonym_95b4e4 izbu mate spolocnu?

@anonym_autor niekedy áno, niekedy nie
Niekedy idem s kolegom.
Nemám problém s kolegyňou na izbe. Dobre vychádzame

anonym_fb702d
•
Dnes o 20:05
@anonym_autor

@anonym_fb702d po kolkych dnoch to zistili?

@anonym_autor
Hneď ráno, ako ich dohrýzli. A je mi to vlastne jedno. Môj zamestnávateľ vie, že ja na sluzobky nechodím, pre mna je prvoradá moja rodina a nie firma.

petamich
•
Dnes o 20:25
@anonym_autor

@petamich ako casto chodis na sluzobne cesty?

@anonym_autor niekolko krat mesacne chodim do Viedne, to uz ani neberiem ako sluzobnu cestu a potom zalezi od mesiaca - tento mesiac okrem tej Viedne, idem este trikrat. Je to individualne, niekedy za mesiac ani raz, inokedy xkrat. A je to nic v porovnani s tym ako sme chodili napr. pred covidom.

autor
•
Dnes o 20:29
@petamich

@anonym_autor niekolko krat mesacne chodim do Viedne, to uz ani neberiem ako sluzobnu cestu a potom zalezi od mesiaca - tento mesiac okrem tej Viedne, idem este trikrat. Je to individualne, niekedy za mesiac ani raz, inokedy xkrat. A je to nic v porovnani s tym ako sme chodili napr. pred covidom.

@petamich to je dost casto, ako to spajas s rodinnym zivotom?

petamich
•
Dnes o 20:34
@anonym_autor

@petamich to je dost casto, ako to spajas s rodinnym zivotom?

@anonym_autor v tie dni skratka viac potiahne manzel, ine dni zasa potiahnem ja, takto sa striedame bezne, ked ma jeden viac prace, odovzdava projekt, inokedy ma zasa viac prace ten prvy, sme zvyknuti si to delit, mame jedno dieta, takze sa to da zvladnut. Nie je to vzdy jednoduche ale tak vsetko ma svoje pre a proti.

autor
•
Dnes o 20:37
@petamich

@anonym_autor v tie dni skratka viac potiahne manzel, ine dni zasa potiahnem ja, takto sa striedame bezne, ked ma jeden viac prace, odovzdava projekt, inokedy ma zasa viac prace ten prvy, sme zvyknuti si to delit, mame jedno dieta, takze sa to da zvladnut. Nie je to vzdy jednoduche ale tak vsetko ma svoje pre a proti.

@petamich skor som myslela v tom zmysle, ci ti nechybaju?

anonym_cc5d9a
•
Dnes o 20:38

Chodím pravidelne, na dlhšie 5 dní letecky 6-8x ročne. Také kratšie pár sto km aj každý týždeň. Konferencie, školenia, prezentácie, rokovania. Aj môj priamy nadriadený sídli v zahraničí.

anonym_0a7ffa
•
Dnes o 20:41

Neznášam ich. Pre mňa hrozná predstava.

petamich
•
Dnes o 20:43
@anonym_autor

@petamich skor som myslela v tom zmysle, ci ti nechybaju?

@anonym_autor nechybaju, je to moja praca, nechodim prec na 6 mesiacov z roka, je to uplne v pohode, prave naopak, myslim, ze nam to prospieva, manzel ma cas sam pre seba s malym a ja mam cas sama pre seba bez nich, hlavne na tych prijemnejsich sluzobkach, kde vecer nemusim absolvovat stretnutia s klientom a mozem sa vyspat a pozriet si napr. netflix 🙂 . Chodim prec max. na 1-2 noci. My ale bezne chodime v priebehu roka nielen sluzobne kazdy sam alebo ja sama s malym alebo manzel s nim ide stanovat. A rozhodne nam to prospieva. Uznavam tento mesiac sa to nejako nakopilo a uz je toho vela ale nie je to standard.

autor
•
Dnes o 20:47
@anonym_0a7ffa

Neznášam ich. Pre mňa hrozná predstava.

@anonym_0a7ffa ako casto chodis a co ti pomoze sa premoct?

autor
•
Dnes o 20:48
@anonym_cc5d9a

Chodím pravidelne, na dlhšie 5 dní letecky 6-8x ročne. Také kratšie pár sto km aj každý týždeň. Konferencie, školenia, prezentácie, rokovania. Aj môj priamy nadriadený sídli v zahraničí.

@anonym_cc5d9a si s tym spokojna?

autor
•
Dnes o 20:50
@petamich

@anonym_autor nechybaju, je to moja praca, nechodim prec na 6 mesiacov z roka, je to uplne v pohode, prave naopak, myslim, ze nam to prospieva, manzel ma cas sam pre seba s malym a ja mam cas sama pre seba bez nich, hlavne na tych prijemnejsich sluzobkach, kde vecer nemusim absolvovat stretnutia s klientom a mozem sa vyspat a pozriet si napr. netflix 🙂 . Chodim prec max. na 1-2 noci. My ale bezne chodime v priebehu roka nielen sluzobne kazdy sam alebo ja sama s malym alebo manzel s nim ide stanovat. A rozhodne nam to prospieva. Uznavam tento mesiac sa to nejako nakopilo a uz je toho vela ale nie je to standard.

@petamich tak to je fajn a este mam jednu otazku, ci si odtial nieco nedoniesla nejakeho chrobaka?

anonym_cc5d9a
•
Dnes o 20:51
@anonym_autor

@anonym_cc5d9a si s tym spokojna?

@anonym_autor nemám s tým problém.

autor
•
Dnes o 20:52
@anonym_cc5d9a

@anonym_autor nemám s tým problém.

@anonym_cc5d9a nic si nedoniesla odtial nejakeho chrobaka?

petamich
•
Dnes o 20:53
@anonym_autor

@petamich tak to je fajn a este mam jednu otazku, ci si odtial nieco nedoniesla nejakeho chrobaka?

@anonym_autor neviem s akym cielom bola zalozena tato diskusia, uprimne cela je zvlastna ale odpoviem ti nie za vyse 10 rokov co cestujem po sluzobkach kade tade som si ziadneho "chrobaka" nedoniesla.

autor
•
Dnes o 20:55
@petamich

@anonym_autor neviem s akym cielom bola zalozena tato diskusia, uprimne cela je zvlastna ale odpoviem ti nie za vyse 10 rokov co cestujem po sluzobkach kade tade som si ziadneho "chrobaka" nedoniesla.

@petamich ziadny chrobak by ma nenapadol, ale jedna diskutujuca to tu spomenula, tak preto sa pytam este aj to.

Strana
z2