Ako zvládnuť dlhý let s deťmi nad 10 rokov?
Nemate pls nejake tipy, či vziať nejaké hry do lietadla, prípadne nahrať nejaké filmy? Či kúpiť nejaké vankusiky na spanie? Nejaki sme nepripraveni mam pocit. Kazda rada dobra, dakujem. Let bude dost dlhy, este sme tak daleko neleteli.
Nechápem či je let 10+ (hod) alebo deti majú 10+ (vek).
Každopádne naše baby majú v lietadle pri dlhých letoch povolený tablet (alebo ten čo je na sedadle). Keďže doma TV nemáme a tablet nepoužívajú tak sú ako v siedmom nebi a aj keby let trvá 38 hodín tak máme najtichšie deti v lietadle 😂
skuste predtym ponocovat a ist do lietadla nevyspaty.
Nechápem či je let 10+ (hod) alebo deti majú 10+ (vek).
Každopádne naše baby majú v lietadle pri dlhých letoch povolený tablet (alebo ten čo je na sedadle). Keďže doma TV nemáme a tablet nepoužívajú tak sú ako v siedmom nebi a aj keby let trvá 38 hodín tak máme najtichšie deti v lietadle 😂
@olga_hurajova 😂😂👍 myslela som 10+ vek a let cca 10 hodin
@anonym_autor
Nasi lietaju casto na velmi dlhe lety 14+hodin, a vnucka ma takuto nafukovaciu postel ( ta fotka je pre ilustraciu nie je nasa) inac pozor podla noveho powerbanky nie su vzdy dovolene
@anonym_a6fb31 dakujem ale nasi su uz velki 🙂
skuste predtym ponocovat a ist do lietadla nevyspaty.
@martinmmartin 😁👍
@olga_hurajova 😂😂👍 myslela som 10+ vek a let cca 10 hodin
@anonym_autor
Potom nerozumiem co riesis, kazda normalna spolocnost na dlhych letoch ma stovky filmov a hier daktore maju internet zadarmo v daktorych treba kupit.
@martinmmartin 😁👍
@anonym_autor 10 hodín pre 10+ je úplne bez problémov (problém sú malé deti, čo revú pre každú blbosť a aktivita ich baví 5-10 minut) Takí veľkí budú čumieť na filmy, alebo sa hrať hry, môžu počúvať nejaké audioknihy, hudbu, ja som vo veku cca 10 rokov ešte bravala deťom aj sudoku, cestovný šach/či inú magnetickú hru, karty, záleží či ide o 10 ročné alebo 17 ročné… drvivá vačšina teenagerov sa zabaví sama
Neboj, co by nevydrzali. Moje deti mali 4 a 5 rokov a leteli sme 9 hodin bez problemu. Ziadne hysteraky, plac, krik, len filmy, ked tak knizka, omalovanky, hry... vsak tvoje uz su velke aj pospat si mozu bez problemu.
Syn mal 6 rokov a potom 9 rokov,keď sme leteli do Mexika 12 hodín ,plus prvýkrát s prestupom vo Frankfurte,takže si ešte prirátaj také 3 hodiny,no bolo to náročné, ale zvládlo sa to,brala som mu Nintendo s hrami, knižky,vymaľovánky,pozeral v lietadle filmy,vôbec mu nevadilo,že boli len v angličtine,brala som mu kadejaké jedlo,aj si trochu pospal a zvládli sme to 🙂
Neboj, co by nevydrzali. Moje deti mali 4 a 5 rokov a leteli sme 9 hodin bez problemu. Ziadne hysteraky, plac, krik, len filmy, ked tak knizka, omalovanky, hry... vsak tvoje uz su velke aj pospat si mozu bez problemu.
@zara3 boze keby MK furt neprepisoval nazvy diskusii🙄. Ze “ako zvladnut” 😂😂😂 ja sa nepytam ako zvladnut, pytam sa na tipy do lietadla, rozmyslam ci kupit nejake vankusiky alebo co, filmy nahrat do tabletu a pod. Ale nejde ani tak o deti ale aj o nas.. o wifi v lietadle som inak nevedela, az ked som napisala sem. Samozrejme, ze deti vydrzia…
@zara3 boze keby MK furt neprepisoval nazvy diskusii🙄. Ze “ako zvladnut” 😂😂😂 ja sa nepytam ako zvladnut, pytam sa na tipy do lietadla, rozmyslam ci kupit nejake vankusiky alebo co, filmy nahrat do tabletu a pod. Ale nejde ani tak o deti ale aj o nas.. o wifi v lietadle som inak nevedela, az ked som napisala sem. Samozrejme, ze deti vydrzia…
@anonym_autor akou spolocnostou letite? Pozri najprv, ci nemaju v lietadle zabavny system, vela liniek, ktore lietaju taketo dlhsie trasy, maju ten palubny system, kde si vies pozriet filmy, pocuvat hudbu, zahrat nejake hry. My sme si za wifi nedoplacali, aj ked ta moznost tam bola, leteli sme 11-12h. Dcera sa zabavila s mobilom, ma spotify a vopred si nejako (ja to priznam sa ze neovladam, nepocuvam hudbu cez mobil) poukladala oblubene pesnicky do offline modu, cize aby nepotrebovala internet. Potom sledovala nejake filmy cez ten palubny system, potom doniesli jedlo, potom si pospala atd. Uslo to ani nevieme ako. Vankusiky som ja neriesila, ona ale este stale 🙈 nosi so sebou vsade, kam ide taku malu decku, cize to si posklada ak si chce opriet hlavu a pod. Pripadne mikinu poskladas a pod.
@anonym_autor akou spolocnostou letite? Pozri najprv, ci nemaju v lietadle zabavny system, vela liniek, ktore lietaju taketo dlhsie trasy, maju ten palubny system, kde si vies pozriet filmy, pocuvat hudbu, zahrat nejake hry. My sme si za wifi nedoplacali, aj ked ta moznost tam bola, leteli sme 11-12h. Dcera sa zabavila s mobilom, ma spotify a vopred si nejako (ja to priznam sa ze neovladam, nepocuvam hudbu cez mobil) poukladala oblubene pesnicky do offline modu, cize aby nepotrebovala internet. Potom sledovala nejake filmy cez ten palubny system, potom doniesli jedlo, potom si pospala atd. Uslo to ani nevieme ako. Vankusiky som ja neriesila, ona ale este stale 🙈 nosi so sebou vsade, kam ide taku malu decku, cize to si posklada ak si chce opriet hlavu a pod. Pripadne mikinu poskladas a pod.
@vikusjk dakujem za info 🙂. Ideme Austrian airlines tak som sama zvedava
zalezi, co dieta bavi. postahovat do tabletu nejake rozpravky, filmy, serial. maly vanskusik na spanie ak sa da aj deka kvoli klime. pre istotu kupit stuple do usi a gumove medvediky alebo zuvacky, ak by bol problem so zalahnutim v usiach.
@anonym_autor hmm neviem presne ako Austrian, ale ja som si vedela pre nas let u nasej leteckej pozriet aj presny typ lietadla, ktore poleti, s video navigatorom vnutri lietadla, cize som aj videla presne nase miesta. To by tiez mohlo pomoct 🙂 Drzim palce, istotne to zvladnete!
@anonym_autor keď už vieš s kým letiš, tak nemusíš byt zvedavá, ty si vieš dopredu pozrieť, čo poskytuju na palube, či tam bude v sedačkách zábavný systém, neviem ako Austrian, ale u nás niektoré spoločnosti keď nemajú v sedačkách, dá sa stiahnuť app a pozerať ich filmy cez app na svojom mobile/ipade …Tiež si môžte stiahnuť niektoré Netflix filmy/serialy a pozerať off line cez Netflix app… Ak majú systém, tak tam budú filmy, hry, hudba, jazyky záleží aká spoločnosť letí a kam sa letí. Angličtina je vždy.
My vankúše nenosime, niektorí ľudia mávajú normálne, alebo tie okolo krku - zbytočná oštara. My keď letíme do Európy, tak letecké spoločnosti vždy poskytujú aj deku aj vankúš, treba si pozrieť, či aj vaša letecká spoločnosť, nech zbytočne netrepete veci, ktoré vám budú aj tak poskytnuté
@anonym_autor my sme teraz leteli Austrian dlhý let a boli vankúšiky aj deka, syn má 16 ale spal, pozeral filmy, počúval hudbu na mobile, plus sa hral. Zbehlo to. Prvý krát sme leteli dlhy let keď mal 11 a tiež to isté, úplne v pohode to zvládol
@anonym_autor
Nasi lietaju casto na velmi dlhe lety 14+hodin, a vnucka ma takuto nafukovaciu postel ( ta fotka je pre ilustraciu nie je nasa) inac pozor podla noveho powerbanky nie su vzdy dovolene
@anonym_a6fb31 toto je perfektne👍

Lietame s detmi pravidelne. Vydrzia 100x viac ako rodicia. Na dlhych letoch maju obrazovky s hrami, filmami a zabavia sa ani nebudes chapat. Mozes vziat maly ntb alebo tablet opat sa vyblaznia. Nezabudni powerbanku a rychlonabijacku a si uplne pripravena na vsetko