Aký máte názor na zmenu vlakových spojov Čierne-Žilina?
Ahojte, keďže sú výluky veľa vlakov sa v tomto smere zmenilo a dokonca aj zrušilo. Moja dcéra chodí až do Žiliny každý deň, no vlaky sa tak pomenili, že tam je buď hodinu skôr a nemá otvorenú ani školu a všetko je zatvorené alebo príde neskoro. Nechcem ju moc púštať do školy tým skorším, pretože je to až moc skoro a bojím sa ju nechať v takom veľkom meste samú.
Cesta autom tiež nie je možná kvôli zápcham a taktiež nemám čas ju tam voziť každý deň kvôli práci.
Čo si myslíte o tom, že práve toto spravili hneď na začiatku školského roka? A ak by sa dalo vedeli by ste mi poradiť čo robiť aby nemala zbytočné meškania?
Je to len vyluka a bude do 28.9. Moj syn vcera siel o piatej na vlak do ZA a prisiel tam sz o pol osmej. Nestihol pripoj do TN, tak siel az rychlikom, co tiez meskal 90 minut. Hrozna cesta, vlaky natrieskane, lebo studenti sli na intraky... Ale hadam sa to skonci toho 28.9
@martinkatinka Strašne to pokašľali. Moja dcéra má také pravidlá, že ak má 3x po sebe meškanie tak má celú hodiny chýbania. Dúfam, že sa to zmení po tom 28.
@martinkatinka Strašne to pokašľali. Moja dcéra má také pravidlá, že ak má 3x po sebe meškanie tak má celú hodiny chýbania. Dúfam, že sa to zmení po tom 28.
@anonym_autor každé chýbanie sa dá ospravedlniť, veď zavolaj do skoly a povedz, čo je vo veci .. myslím si, že nie si jediná, ktorej sa tie výluky dotkli ..
Zavolaj do školy,povedz čo je vo veci. My sme minule cestovali do RK,čistá katastrofa, vo vrutkach sme stáli vyše hodiny,v Žiline pol hodiny, celá cesta nám trvala asi 4 hodiny. Plus večer na stanici vo vrutkach znova, postupovali sa tam rôzne indivíduá. Normálne zavolaj do školy a vysvetlí im to. Nemalo by to trvať dlho
@anonym_autor kolko rokov ma dcera? Ak je stredoskolacka, tak pockat hodinku pred skolou nie je nic co by nezvladla. Obzvlast ak je to docasne.
@anonym_autor Myslím, že by bolo dobré kontaktovať triedneho učiteľa a vysvetliť mu situáciu kvôli ktorej mešká a ešte nejakú dobu bude meškať dcéra ráno na vyučovanie.V prípade potreby ju vždy osobitne ospravedln.
@anonym_autor kolko rokov ma dcera? Ak je stredoskolacka, tak pockat hodinku pred skolou nie je nic co by nezvladla. Obzvlast ak je to docasne.
@anonym_6efe29 ked bude rano -18 ma čakať pred školou ? Žartuješ snáď
@anonym_6efe29 ked bude rano -18 ma čakať pred školou ? Žartuješ snáď
@anonym_a4656e nerob z nej snehovu vlocku, ked je stredoskolacka, to znamena, ze o par rokov bude dospela, to aj vtedy ju budes ofukovat? Okrem toho sa spominalo, ze je to docasne, kym pridu februarove mrazy, tak sa to moze zmenit
Na SŠ zvyknu uplne v pohode brat do uvahy meskanie z dovou problemov so spojmi. Na tvojom mieste napisem triednej, ze do konca septembra to tak bude, ved uz je to len par dni.
@anonym_a4656e nerob z nej snehovu vlocku, ked je stredoskolacka, to znamena, ze o par rokov bude dospela, to aj vtedy ju budes ofukovat? Okrem toho sa spominalo, ze je to docasne, kym pridu februarove mrazy, tak sa to moze zmenit
@anonym_6efe29 ja nerobim z nikoho snehovu vločku, tak skus si to ist na par dni niekam odstať napriklad v septembrovom daždi hodinu a potom povedz ako to skončilo

Je to len vyluka a bude do 28.9. Moj syn vcera siel o piatej na vlak do ZA a prisiel tam sz o pol osmej. Nestihol pripoj do TN, tak siel az rychlikom, co tiez meskal 90 minut. Hrozna cesta, vlaky natrieskane, lebo studenti sli na intraky... Ale hadam sa to skonci toho 28.9