icon

Autom do Talianska: Ktorá trasa je lepšia?

miroslava1999
Dnes o 07:55

Ahojte baby, chystám sa sama autom s malou do Lignano / Bibione.
Stále sa neviem rozhodnúť podľa mapy, kadial ísť?

Navigácia mi ponuka 2 rôzne cesty - cez Villach a druhu cez Graz. Neviem, podľa čoho sa rozhodnúť, čo je lepšia cesta. Ešte som tam autom nikdy nebola.

Ďakujem pekne za radu.

Autom do Talianska: Ktorá trasa je lepšia?
anonym_d6822b
Dnes o 07:56

My chodievame na Villach mas tam dialnicu fajn cesta

anonym_3b66d0
Dnes o 07:58

my chodime cez Graz 😂

felycity
Dnes o 07:59

Na villach.

kocuris
Dnes o 08:01

Načo sa trepať cez Slovinsko? 1 diaľničná známka stačí - rakúska. Talianske diaľnice majú mýtne brány. Zbytočne budeš musieť cez Graz platiť rakúsku známku, slovinskú známku a ešte talianske mýto. Takto ti stačí rakúska známka a peniaze na talianske mýto.

miroslava1999
autor
Dnes o 08:02

Ďakujem, Villach sa mi zdá aj výhodnejší z dôvodu, že netreba kupovať aj slovinskú diaľničnú známku.

lenik98
Dnes o 08:03

Aj my sme chodili do Lignana cez Villach

miricka77
Dnes o 08:15

@miroslava1999 My sme chodili 4 roky takto a vždy cez Villach. Chodili sme na noc a prázdna diaľnica celým Rakúskom. Na poslednej benzinke v Rakusku sme vždy dotankovali,dali kávu,oddýchli a šli ďalej.

anos18
Dnes o 08:23

@miroslava1999 ja neviem poradiť, len ti chcem povedať, že klobúk dolu pred Tebou, ja by som si na takú cestu netrúfla. Máš môj obdiv 😊

kocuris
Dnes o 08:33

Ono sa dá isť aj cez Maďarsko. Ale načo, však?

miroslava1999
autor
Dnes o 08:41
@anos18

@miroslava1999 ja neviem poradiť, len ti chcem povedať, že klobúk dolu pred Tebou, ja by som si na takú cestu netrúfla. Máš môj obdiv 😊

@anos18 ďakujem, každá sme na niečo - ja síce šoférujem výborne, ale zasa neviem upratovať 😂

anonym_c91238
Dnes o 08:45

Chodím do Talianska pravidelne a chodím touto trasou.

miroslava1999
autor
Dnes o 08:47
@anonym_c91238

Chodím do Talianska pravidelne a chodím touto trasou.

@anonym_c91238 ďakujem 🤗
Presne tuto trasu mi vyhadzujú Apple mapy.
Google Maps ju naopak neevidujú.

guiseppinka
Dnes o 09:07

Pozrela som tu tvoju trasu, co ti vyhadzuje google a ma to by rychlostna. V tom st. Michaeli in Obersteiermark je taka blba pripajacka, len teda ja som sla z ineho smeru. Ale od hranic by si mala ist cely cas po rychlostnej. Dala by som aj tak waze a uvidis, kadial ta to potiahne. Ak ides v case F1 Velka cena Rakuska, tak okolo Spielbergu su obchadzky

miroslava1999
autor
Dnes o 09:10
@guiseppinka

Pozrela som tu tvoju trasu, co ti vyhadzuje google a ma to by rychlostna. V tom st. Michaeli in Obersteiermark je taka blba pripajacka, len teda ja som sla z ineho smeru. Ale od hranic by si mala ist cely cas po rychlostnej. Dala by som aj tak waze a uvidis, kadial ta to potiahne. Ak ides v case F1 Velka cena Rakuska, tak okolo Spielbergu su obchadzky

@guiseppinka ďakujem veľmi pekne! Idem teraz utorok - nedeľa. Myslíš že toto bude jednoduchšia trasa?

anos18
Dnes o 09:12
@miroslava1999

@anos18 ďakujem, každá sme na niečo - ja síce šoférujem výborne, ale zasa neviem upratovať 😂

@miroslava1999 ani to neviem, resp.viem, ale nebaví ma to 😃