Autom do Talianska: Ktorá trasa je lepšia?
my chodime cez Graz 😂
Načo sa trepať cez Slovinsko? 1 diaľničná známka stačí - rakúska. Talianske diaľnice majú mýtne brány. Zbytočne budeš musieť cez Graz platiť rakúsku známku, slovinskú známku a ešte talianske mýto. Takto ti stačí rakúska známka a peniaze na talianske mýto.
Ďakujem, Villach sa mi zdá aj výhodnejší z dôvodu, že netreba kupovať aj slovinskú diaľničnú známku.
@miroslava1999 My sme chodili 4 roky takto a vždy cez Villach. Chodili sme na noc a prázdna diaľnica celým Rakúskom. Na poslednej benzinke v Rakusku sme vždy dotankovali,dali kávu,oddýchli a šli ďalej.
@miroslava1999 ja neviem poradiť, len ti chcem povedať, že klobúk dolu pred Tebou, ja by som si na takú cestu netrúfla. Máš môj obdiv 😊
@miroslava1999 ja neviem poradiť, len ti chcem povedať, že klobúk dolu pred Tebou, ja by som si na takú cestu netrúfla. Máš môj obdiv 😊
@anos18 ďakujem, každá sme na niečo - ja síce šoférujem výborne, ale zasa neviem upratovať 😂
Chodím do Talianska pravidelne a chodím touto trasou.
@anonym_c91238 ďakujem 🤗
Presne tuto trasu mi vyhadzujú Apple mapy.
Google Maps ju naopak neevidujú.
Pozrela som tu tvoju trasu, co ti vyhadzuje google a ma to by rychlostna. V tom st. Michaeli in Obersteiermark je taka blba pripajacka, len teda ja som sla z ineho smeru. Ale od hranic by si mala ist cely cas po rychlostnej. Dala by som aj tak waze a uvidis, kadial ta to potiahne. Ak ides v case F1 Velka cena Rakuska, tak okolo Spielbergu su obchadzky
Pozrela som tu tvoju trasu, co ti vyhadzuje google a ma to by rychlostna. V tom st. Michaeli in Obersteiermark je taka blba pripajacka, len teda ja som sla z ineho smeru. Ale od hranic by si mala ist cely cas po rychlostnej. Dala by som aj tak waze a uvidis, kadial ta to potiahne. Ak ides v case F1 Velka cena Rakuska, tak okolo Spielbergu su obchadzky
@guiseppinka ďakujem veľmi pekne! Idem teraz utorok - nedeľa. Myslíš že toto bude jednoduchšia trasa?
@anos18 ďakujem, každá sme na niečo - ja síce šoférujem výborne, ale zasa neviem upratovať 😂
@miroslava1999 ani to neviem, resp.viem, ale nebaví ma to 😃

My chodievame na Villach mas tam dialnicu fajn cesta