Cena letenky do Barcelony na jarné prázdniny. Klesne ešte?
Ahojte, s lietaním nemám skúsenosť, dala som sledovať letenku do Barcelony na jarné prázdniny, teraz je 72 eur spiatočná, myslíte že ešte pôjde dole? Je to ešte dosť ďaleký termín. Ďakujem
Ak budeš kupovať tak priamo u leteckej spoločnosti a nie u priekupníka, ušetríš si možné problémy.
36 Eur jednym smerom??? Co by si este cakala?
@martinmmartin keď sme začali ešte len uvažovať na Barcelonou tak sme pozerali letenku a bola 64 tak preto sa pýtam. A netreba hneď útočiť!
@martinmmartin keď sme začali ešte len uvažovať na Barcelonou tak sme pozerali letenku a bola 64 tak preto sa pýtam. A netreba hneď útočiť!
@kacenad1 občas cena ešte padne okolo januára ale je to hop alebo trop, radšej už teraz kúpiť.
@kacenad1 Neutocim iba hovorim ze sa kukni na vasu lokalnu pumpu co sa tam deje a kup letenku hned.
@anonym_4d343f
ty vies, co znamena spiatocna letenka?
My sme kúpili mesiac dozadu na jarné prázdniny do Barcelony za 70 eur spiatočnú/osoba cez Wizz z BA. Kúpte, nečakajte 🙂
Pôjde stále hore a hore blížiacim sa termínom, čiže teraz je najlacnejšia, a na prázdniny je to mega cena, kupovala by som ihneď
Nečakala by som... ja som mala vyhliadnutý let tiež na jarné, kým som si na to spomenula a prebrala to s mužom o tri dni bolo 8 eur na osobu viac.
@kacenad1 dobrá cena je taká, ktorú si ochotná zaplatiť a teda ak to chceš na presný dátum, tak ja osobne by som veľmi nevymýšľala. Mimochodom, pri výlete do Barcelony je letenka tá najnižšia položka, takže ak je pre teba dôležitý rozdiel v cene 10€, tak neviem, či ste si vybrali dobrú destináciu na výlet.
@anonym_4d343f 🤣 ty si riadne mimo
@kacenad1 jednoznačne kupuj. Letenky žiaľ treba kupovať čím skôr, keď vieš, že budeš letieť v určitom dátume
@anonym_4d343f čo znamená podľa teba spiatočná? 😒
@biba_18 ide len naspat, preto je spiatocna 😂😂😂😂😂😂
@biba_18
mna to super pobavilo - on/ ona si naozaj mysli, ze to je len cesta späť logicky 🙂
@biba_18
mna to super pobavilo - on/ ona si naozaj mysli, ze to je len cesta späť logicky 🙂
@miko_matata dobre no. Ja som to poplietol
my sme tak kupovali minulý rok a cena bola okolo 68, takže cenu máš dobrú. Určite by som kúpila.
@kacenad1 ci 64 ci 72 ved no nieje nejaký veľký rozdiel..co chces za 20 eura spiatočnú?
@kacenad1 Za mňa fajn cena, ak chceš niečo plánovať a máš vyhliadnutý konkrétny termín-tie prázdniny a mesto tak ber. Lebo možno tesne pred prázdninami budú posledné 4 letenky za 20 ale čo ak ich nestihneš kúpiť? Ak nemusíš ísť a je ti jedno kde pôjdeš a či čo tvoj prípad nie je tak by som ti odporučila čakať... Možno nejaké iné letovisko bude aj za 30 eur spiatočne. A možno nie a budete doma.
klesne, ak budu nepredane miesta, ale to by si musela cihat, my sme leteli nedavno do Spanielska za 22,90 a naspat za 24, kupovala som tyzden pred odletom, chvilu stali 400 e a o 10 minut klesli na 20
klesne, ak budu nepredane miesta, ale to by si musela cihat, my sme leteli nedavno do Spanielska za 22,90 a naspat za 24, kupovala som tyzden pred odletom, chvilu stali 400 e a o 10 minut klesli na 20
@anonym_6d9bac
Ano ale to je debilna rada tak dobra pre studentov ktorym je to jedno kedy presne cestuju.
za mna tiez dobra cena.
dobra cena je taka cena, za ktoru si ochotna tie letenky kupit. jasnacka, ze byvaju letenka aj za 30€/cesta, ale kedze mas presny termin stanoveny, tam moc s tym neurobis.
dole urcite pojdu, ale nie tak vyrazne ako by si si predstavovala/chcela, lebo BCN sa lieta vzdy s plnym lietadlom, tam nebyva, ze poloprazdne lietadlo, uplne lacna cena len aby predali, nebude.........
my sme mali do Londyna 80€ spiatocnu, proste ked mas dany termin a my sme mali, za mna vsetko pod 100€/spiatocna/osoba je super
@anonym_6d9bac
Ano ale to je debilna rada tak dobra pre studentov ktorym je to jedno kedy presne cestuju.
@anonym_1c35a8 Tak proste dá sa cestovať aj za 20 eur spiatočne, ale proste na to treba byť človek-dobrodruh, teda neriešiť či niekde pôjdem alebo nie a ísť hocikde hoci ani neviem poriadne kde to je a na letisku si na mobile čítať čo sa tam dá vidieť a kde vlastne idem. Autorka zjavne ten dobrodružný typ človeka nie je ak to rieši polroka dopredu a má destináciu vybratú, takí ľudia proste nepôjdú za 20 eur, ale musia sa uspokojiť aj so cenou 60-80 eur za spiatočnú letenku.

kupila by som, vzhladom na ceny nafty dolu nepojde a ktovie ci ju este za taku cenu kupis