icon

Cena letenky do Barcelony na jarné prázdniny. Klesne ešte?

kacenad1
Včera o 05:36

Ahojte, s lietaním nemám skúsenosť, dala som sledovať letenku do Barcelony na jarné prázdniny, teraz je 72 eur spiatočná, myslíte že ešte pôjde dole? Je to ešte dosť ďaleký termín. Ďakujem

Strana
z2
anonym_6d9bac
•
Včera o 11:17
@anonym_1c35a8

@anonym_6d9bac
Ano ale to je debilna rada tak dobra pre studentov ktorym je to jedno kedy presne cestuju.

@anonym_1c35a8 "debilna" rada mi zabezpecila krasnu dovolenku zaciatkom septembra, autorka dala otazku ci mozu zlacniet letenky a ja som jej odpovedala, tak ty debilne necitaj, ale tak ako sa ma 😎

lucik194
•
Včera o 11:20

nie clovek nemusi byt dobrodruh, ale ked mas doma deti a nebudes ich brat zo skoly mimo prazdnin, tak mas stanoveny presny datum a toho sa drzis.

jaska, ze sa tu teraz moze rozputat debata, vsak co, deti mozem ospravedlnit zo skoly na 5 dni len tak, ano to mozem. a letim za lacnejsie, ako pocas prazdnin.
ale tych 5 dni zo skoly budu musiet dobehnut......

a na druhej strane, stale su letenky za 10/15/20 eur do prdelovic na balkan, kde v podstate ani nevies kam sa to leti, lebo si nazov mesta v zivote nepocul 😀

anonym_1c35a8
•
Včera o 11:37
@anonym_6d9bac

@anonym_1c35a8 "debilna" rada mi zabezpecila krasnu dovolenku zaciatkom septembra, autorka dala otazku ci mozu zlacniet letenky a ja som jej odpovedala, tak ty debilne necitaj, ale tak ako sa ma 😎

@anonym_6d9bac
Autorka pise presny termin skolske prazdniny 2027 kedy budu vsetky listky na 99% davno vypredane a ta tvoja rada na tento termin je debilna.

anonym_6d9bac
•
Včera o 12:05
@anonym_1c35a8

@anonym_6d9bac
Autorka pise presny termin skolske prazdniny 2027 kedy budu vsetky listky na 99% davno vypredane a ta tvoja rada na tento termin je debilna.

@anonym_1c35a8 na jar som letela cez velku noc ked boli prazdniny za podobnu sumu, ocividne velmi malo cestujes a nevyznas sa

anonym_1c35a8
•
Včera o 12:19
@anonym_6d9bac

@anonym_1c35a8 na jar som letela cez velku noc ked boli prazdniny za podobnu sumu, ocividne velmi malo cestujes a nevyznas sa

@anonym_6d9bac
Velmi vela cestujem ale je pravda ze neratam letenky ci stoja o 10 euro viac ci menej, som napriklad gold member ked vies co je to😄

anonym_6d9bac
•
Včera o 12:23
@anonym_1c35a8

@anonym_6d9bac
Velmi vela cestujem ale je pravda ze neratam letenky ci stoja o 10 euro viac ci menej, som napriklad gold member ked vies co je to😄

@anonym_1c35a8 istotne 🙈🤭 to by vseobecny prehlad nechybal

proste odpoved je jasna, zlacniet mozu, ak nechce cakat, riskovat kupit moze aj teraz aj ked budu napriklad pri volnych miestach za 25 eur o nejaky cas

muchotrafka298
•
Včera o 12:33

Dolezite je jedine to,kolko si ochotna za tie letenky zaplatit. Je dobre si stanovit nejaku sumu, ze za tolkoto som schopna to kupit. Su rozne stranky, kde maju sledovanie cien, to si vies dohladat na internete. Za mna 70 EUR nie je vela. Hlavne si vopred zisti, predtym ako tie letenky kupis, v akej cene sa tam pohybuje ubytovanie v danom termine. Aby sa Ti nestalo, ze letenky si kupis za vyhodnu cenu a ubyytovanie k tomu vo vyhodnej cene uz nenajdes.
Kazdy Ti povie inac, jeden ze letenky kup, dalsi ze mas pockat, potom "odporucania" kupovat pol roka vopred, 3 mesiace vopred. Realne nikto nevie, ako sa bude vyvijat cena danej letenky. Ak by to niekto vedel predpovedat dopredu, tak je milionar.

anonym_1c35a8
•
Včera o 12:39
@anonym_6d9bac

@anonym_1c35a8 istotne 🙈🤭 to by vseobecny prehlad nechybal

proste odpoved je jasna, zlacniet mozu, ak nechce cakat, riskovat kupit moze aj teraz aj ked budu napriklad pri volnych miestach za 25 eur o nejaky cas

@anonym_6d9bac
Ja to preto píšem. My sme sa pred dvoma týždňami tiež hrali na múdrych a špekulovali s lístkami – nechávali sme to na poslednú chvíľu. Bazilej – Bratislava nás nakoniec vyšiel na 110 € 🥵jednosmerne. Jasné, z Bratislavy bol lístok len 29 €. Takže nie vždy sa to oplatí. 😂

Strana
z2