Cena nafty pre autá registrované mimo Slovenska. Ako to riešiť?
Akoze som nesmierne nahnevana pre tento dvojaky meter, som slovenka platim tu dane pracujem tu, zijem tu, ale mam vozidlo registrovane na mojho otca, ktorý je Rakušan. Teraz akoze ja mam platit take palky za naftu? Ako s tym nalozit? Ako dlho to bude trvat? Co s tým mám robiť?
@anonym_autor ale papierovo je auto Rakúšana nechceli ste platiť 400 eur a tu je dosledok
@anonym_036cef dosledo coho?..hranolovho vymyslu, kt.je diskriminacny?...ty aj citas, co pises?
@wiliam3royal to fakt Fico môze za to,ze je vojna na Blizkom vychode🤣.Na Slovensku, je aktualne cena phm este v pohode,presne,ako pises za 2 tyzdne to bude inac,ak nezrusia sankcie na rusku ropu...
@tundra presne tak ako mohol matovic za covid a vysoke ceny...ale z huby hranola to ludia zeru aj s navijakom
Dva roky mu hovorili, ze ms hladat altenativu, vysral sa na to, lebo jeho penazenka je dolezitejsia ako vsetko ostatne
@tilly a preco nie k Madarsku,ved mlady vyhra volby a v Madarsku tiez budu padat pecene holuby ako vam potom bude dobre.Zadarmo vsetkoo.Ale nebojte k Rusku nie,ale k ukrajine a pekne chlapi pojdu nasilu bojovat.
@anonym_e96fab hej na Ukrajine, ale za rusov, keď to takto pôjde ďalej...
@sagitta33 ved nafta ide z hmotnych rezerv,ktore su urcene pre nas slovakov a stat. To nieje situacia ze mame zrazu lacneho dodavatela trvalo ze si tu mozu vsetci chodit tankovat. Tak bojujete niektori za tych cudzincov a ine krajiny ze sa to neda citat. Myslite ze oni by bojovali za vas v opacnej situacii???
@martin8891 takze, ked boli dlhodobo phm lacnejsie v okolitych statoch, mali pre nas vytvorit zvlastnu vyssiu cenu?..nie,v eu to tak nsfunfuje, aj ked "preceda" povie
@anonym_55c5d9 krachnu aj ostatne staty,a Nemecko ako prve.Potom to bude uz lavina.
@anonym_e96fab ty mas doma vestecku gulu?
@tilly to bude aj ked bude psko,ved jablko daleko nepada od stromu,ked si to dovoli rozkradat aj jeho mama a nic sa jej nestane,ved pri najhorsom vrati a do basy nepojde tak tak isto budu pokracovat,lebo nikomu sa nic nikdy nestane.Do basy patria vsetcia politici od strngania klucikov.Kazdy jeden.
@anonym_e96fab ty mas rozmyslanie ako 5 rocne dieta
@anonym_e96fab ty mas rozmyslanie ako 5 rocne dieta
@erikavesela tak si zi v sladkej nadeji,ze psko a ten zlepenec vseliaky spasi slovensko.Budem Vam drzat palce.Davam pol roka a opät budu nove volby s Ficom na cele.
@erikavesela tak si zi v sladkej nadeji,ze psko a ten zlepenec vseliaky spasi slovensko.Budem Vam drzat palce.Davam pol roka a opät budu nove volby s Ficom na cele.
@anonym_e96fab ta opravim...ja nevolim ps, ps je smerohlas v ruzovom...to, ze ty nie si najostrejsia ceruzka v peracniku, dokazujes kazdou jednou jedinou tvojou vetou..a to obsahom aj gramatikou..nerozumiem tomu primitivnemu rozmyslaniu, ze kazdy, ktory je proti smerohlasu je ps..nie, nie je to tak, ale to tebe tazko vysvetlit...co je dolezite, je pretrhnut tie smeracko-hlasacke penazovody...hranol je tu skoro 3 roky a nedokazal urobit reformy, aby sme nepadali do priepasti, pretoze mu to je jedno a jedine, co ho zaujima je ako zabezpecit beztrestnost sebe a svojim kumpanom
@anonym_e96fab jediny, kto posielam mladych do vojny bol prave hranol
@anonym_e96fab ta opravim...ja nevolim ps, ps je smerohlas v ruzovom...to, ze ty nie si najostrejsia ceruzka v peracniku, dokazujes kazdou jednou jedinou tvojou vetou..a to obsahom aj gramatikou..nerozumiem tomu primitivnemu rozmyslaniu, ze kazdy, ktory je proti smerohlasu je ps..nie, nie je to tak, ale to tebe tazko vysvetlit...co je dolezite, je pretrhnut tie smeracko-hlasacke penazovody...hranol je tu skoro 3 roky a nedokazal urobit reformy, aby sme nepadali do priepasti, pretoze mu to je jedno a jedine, co ho zaujima je ako zabezpecit beztrestnost sebe a svojim kumpanom
@erikavesela sledujes prieskumi???Vidis,ten zlepenec??
@erikavesela a toto si nemala ani napisat,ako si dovolis perfektne psko porovnavat so smerom,pre boha ziveho.Teraz ti daju zeny,sa do teba obuju.
@erikavesela sledujes prieskumi???Vidis,ten zlepenec??
@anonym_e96fab koalicia je sama zlepenec...ved len sns je vyskladana strana z inych...
@anonym_e96fab koalicia je sama zlepenec...ved len sns je vyskladana strana z inych...
@erikavesela ved vsetcia skacu ako opice zo strany do strany.Si si este nevsimla.To nie je v sns.
@erikavesela a toto si nemala ani napisat,ako si dovolis perfektne psko porovnavat so smerom,pre boha ziveho.Teraz ti daju zeny,sa do teba obuju.
@anonym_e96fab nech sa obuju...ps neurobi nic dobre, lebo su to taki isti ideologovia ako smerohlas...u jednych je modlou zlodejina v kazdom smere, kt. prekryvaju socialnou demokraciou a u druhych je branie sikovnym a uspesnym alias lavicovy liberalizmus..jedni kradnu s rozdavaju z nasich penazi a druhi budu rozdavat z nasich penazi...teda pokial to pravicove kridlo v ps nevyhra
Slovensko potrebuje osekat stat a to ani jeden z nich neurobi, lebo ako hranol, tak aj simecka su etatisti...treba ale povedat, ze ps este pri moci nebolo a tak su to len moje nazory
@erikavesela ved vsetcia skacu ako opice zo strany do strany.Si si este nevsimla.To nie je v sns.
@anonym_e96fab nevidim, akym sposobom si vyvratila, ze su zlepenec... Na kadidatke sns boli kandidati sns,strany vidiek a strany zivot
@anonym_e96fab nech sa obuju...ps neurobi nic dobre, lebo su to taki isti ideologovia ako smerohlas...u jednych je modlou zlodejina v kazdom smere, kt. prekryvaju socialnou demokraciou a u druhych je branie sikovnym a uspesnym alias lavicovy liberalizmus..jedni kradnu s rozdavaju z nasich penazi a druhi budu rozdavat z nasich penazi...teda pokial to pravicove kridlo v ps nevyhra
Slovensko potrebuje osekat stat a to ani jeden z nich neurobi, lebo ako hranol, tak aj simecka su etatisti...treba ale povedat, ze ps este pri moci nebolo a tak su to len moje nazory
@erikavesela ved preto teraz bude,aj s ostatnymi a neviem si predstavit ako budu vladnut aj s kdh,hoci ti nebudu mat vela kresiel.No bude to zaujimave sledovat.Ludia si budu opät tukat na celo ako sa nechali oklamat.
@erikavesela ved preto teraz bude,aj s ostatnymi a neviem si predstavit ako budu vladnut aj s kdh,hoci ti nebudu mat vela kresiel.No bude to zaujimave sledovat.Ludia si budu opät tukat na celo ako sa nechali oklamat.
@anonym_e96fab problem je v tom, ze proti hranolovi sa musia vsetci ostatni spojit, pretoze na skk je 30% primitivov, kt.sa nechaju opit rozkom a budu ho volit, nech sa stane cokolvek...presne tak ako to povedal zakladatel smeru flasik..a presne na takych volicov cielil
@anonym_e96fab budú, žiaľ, máš pravdu.
Vieš prečo?
Lebo mentálny atléti s rozmýšľanim ako ty, nikdy nepochopia, že sme v srackach práve kvôli Ficovej mnohoročnej politike za účelom jeho vlastného obohacovania a že nepopulárne opatrenia musíme robiť kvôli krajine v krachu.
A darmo to celé spôsobil Fico a jeho družina, idioti, pardon jeho voliči, si povedia, že za ich krutovlady nebolo až tak zle a privedú ho späť.
Ficovolic nemá kapacitu rozmýšľať v súvislostiach, ak vôbec dokáže rozmýšľať a to je tragédia tejto krajiny.
Vieš prečo?
Lebo mentálny atléti s rozmýšľanim ako ty, nikdy nepochopia, že sme v srackach práve kvôli Ficovej mnohoročnej politike za účelom jeho vlastného obohacovania a že nepopulárne opatrenia musíme robiť kvôli krajine v krachu.
A darmo to celé spôsobil Fico a jeho družina, idioti, pardon jeho voliči, si povedia, že za ich krutovlady nebolo až tak zle a privedú ho späť.
Ficovolic nemá kapacitu rozmýšľať v súvislostiach, ak vôbec dokáže rozmýšľať a to je tragédia tejto krajiny.
@anonym_55c5d9 lepsie by som to nenapisala
Vieš prečo?
@anonym_55c5d9 ale ved ja to chapem,nepopularne opatrenia je to,co stale piseme dookola.Teda ziadne pridavky,danovy bonus,rodicak,max.materska na par tyzdnov,ziadna podpora.Zvysia dane na 25percent,konecne sa mnohym splni vlhky sen a dochodcom zoberu 13ty dochodok.Ved toto vsetko nas caka.
A neurobia tu lepsie podmienky na podnikanie,opät stat potrebuje,co najviac takze opät dalsie ozobracenie podnikatelov.
A pockajte ako bude buduci rok,zrazu vsetko pojde.Bude pred volbami tak zrazu aj danovy bonus vrati spät,aby ludom Fico zalepil oci.
@martin8891 takze, ked boli dlhodobo phm lacnejsie v okolitych statoch, mali pre nas vytvorit zvlastnu vyssiu cenu?..nie,v eu to tak nsfunfuje, aj ked "preceda" povie
@erikavesela pises presny opak toho co som napisal. Je rozdiel ked ide ropa od dodavatela a ked ide z hmotnych rezerv. Keby ine staty davali so svojich rezerv podla mna by boli este tvrdsie opatrenia.
@erikavesela pises presny opak toho co som napisal. Je rozdiel ked ide ropa od dodavatela a ked ide z hmotnych rezerv. Keby ine staty davali so svojich rezerv podla mna by boli este tvrdsie opatrenia.
@martin8891 kto je zodpovedny za to, ze ide zo statnych rezerv? Hranol, takze sa nebavime o krize, ale o zlyhani vlady na cele s prechlastanym hranolom...takze ano, pocas krizy mohli staty zvysit pre slovakov, nezvysili....sme sucastou eu a tu platia dohody, kt.sa mame riadit a nie je, ze hranol povedal...
@anonym_55c5d9 ale ved ja to chapem,nepopularne opatrenia je to,co stale piseme dookola.Teda ziadne pridavky,danovy bonus,rodicak,max.materska na par tyzdnov,ziadna podpora.Zvysia dane na 25percent,konecne sa mnohym splni vlhky sen a dochodcom zoberu 13ty dochodok.Ved toto vsetko nas caka.
A neurobia tu lepsie podmienky na podnikanie,opät stat potrebuje,co najviac takze opät dalsie ozobracenie podnikatelov.
@anonym_e96fab ty si tak mimo, že hádam len trolujes..
Vziať dôchodky je vlhký sen mnohých?
A čo tak nevyhnutná realita, keďže to, to v skutočnosti je.
Pretože na to jednoducho nemáme. Nie preto, ako prostacikovia vykrikujú, že sa dôchodcom závidí..
Máš kapacitu to pochopiť?
Je neuveriteľné ako mnohí rozmýšľajú..
My sme neuveriteľne hlúpy národ, neuveriteľne.
Ja sa hanbím, že som slovenka.
@martin8891 kto je zodpovedny za to, ze ide zo statnych rezerv? Hranol, takze sa nebavime o krize, ale o zlyhani vlady na cele s prechlastanym hranolom...takze ano, pocas krizy mohli staty zvysit pre slovakov, nezvysili....sme sucastou eu a tu platia dohody, kt.sa mame riadit a nie je, ze hranol povedal...
@erikavesela ja ze sa bavime o principe ceny, rozdieloch atd... nie o príčine. Uz ides druhe cez deviate. Za to ze nemame ropu moze aj fico ale aj zelenky. A tak isto hovoris o dohodach ze sa maju dodrziavat. Ved my sme mali dohodu/zmluvu o dodavkach z ruska. My za to nemozeme ze ta dohoda sa neplni
@erikavesela ja ze sa bavime o principe ceny, rozdieloch atd... nie o príčine. Uz ides druhe cez deviate. Za to ze nemame ropu moze aj fico ale aj zelenky. A tak isto hovoris o dohodach ze sa maju dodrziavat. Ved my sme mali dohodu/zmluvu o dodavkach z ruska. My za to nemozeme ze ta dohoda sa neplni
@martin8891nie, nebavime o principe ceny a rozdieloch...zelensky?..tak podakuj tomu botoxovemu vrahovi v moskve...btw...preco ruSSku ropu?, lebo hranol na tom zaraba...bodaj by sme ju uz nikdy nemali
byt na mne:
-okamzite zrusim vsetky 3 konsolidacie
-zrusim transakcnu dan
-zjednotim DPH na uroven 18%
-znizim o 1/3 odvody a poplatky za statne sluzby
-posuniem uroven vysluhovych dochodkov na 30 rokov(po odpracovani)
-znizim pocet vojakov na 3000
-subeh poberania dochodku a platu dodatocne zdanim vyssou sadzbou dane
-z 15 ministerstiev urobim 7 a z 3 tajomnikov by zostal iba jeden
-zavediem system jeden clovek iba na jednom mieste vo vykone statu(ziadne stolicky)
-zrusim hovorcov vlady, parlamentu a celej statnej spravy
-zrusim polovicu nakupov pre ministerstvo obrany a Kukuricu predam
-zrusim vlaky a obedy zadarmo
-zrusim vystavbu novej jadrovej elektrarne a precerpavacej stanice Malinec
-zrusim povolenie pre stavbu baterkarne v Suranoch
-vystavbu nemocnic v Bratislave, BB, Martine a Poprade zmrazim
-zrusim 13 dochodky, na oplatku spravim mimoriadnu polrocnu 7% valorizaciu
-zrusim vyplacanie penazi politicky stranam
-z 8 VUC spravim 3 a znizim pocet okresov o 50%
-nakupim predajne automaty listkov na vlaky
-jeden starosta by musel zastupovat minimalne 5000 obcanov(zjednotim obce)
-zakazem vyplacanie odchodneho, odstupneho a odmien v statnej sprave na 8 rokov
-urobim CVS alias elektronicky centralny volebny system, hlasovalo by sa digitalne
-posuniem % uroven na zvolenie do NRSR na 8%
-zvysim povinne rokovacie dni v NRSR na 182, nie ako teraz ked si odpracuju iba 62
-znizim o 50% platy primatorov, poslancov NRSR, vlady, predsedu NRSR a prezidenta
-znizim platy starostov o 30%
-zrusim politicke renty
-ludia po 65 roku svojho zivota by mali zakazane pracovat v statnej sprave
-umoznim zvolit do NRSR aj nezavislych(bez politickej prislusnosti)
-zakazem v NRSR migraciu kabatov, v jednej strane vstupis a tak aj zostanes
-schvalim zakon ktory by umoznil zalozit si novu sro-čku az po vysporiadani tej starej
Zrazu by sme mali prebytok v desiatkach miliard €, toto ja volam konsolidacia!
byt na mne:
-okamzite zrusim vsetky 3 konsolidacie
-zrusim transakcnu dan
-zjednotim DPH na uroven 18%
-znizim o 1/3 odvody a poplatky za statne sluzby
-posuniem uroven vysluhovych dochodkov na 30 rokov(po odpracovani)
-znizim pocet vojakov na 3000
-subeh poberania dochodku a platu dodatocne zdanim vyssou sadzbou dane
-z 15 ministerstiev urobim 7 a z 3 tajomnikov by zostal iba jeden
-zavediem system jeden clovek iba na jednom mieste vo vykone statu(ziadne stolicky)
-zrusim hovorcov vlady, parlamentu a celej statnej spravy
-zrusim polovicu nakupov pre ministerstvo obrany a Kukuricu predam
-zrusim vlaky a obedy zadarmo
-zrusim vystavbu novej jadrovej elektrarne a precerpavacej stanice Malinec
-zrusim povolenie pre stavbu baterkarne v Suranoch
-vystavbu nemocnic v Bratislave, BB, Martine a Poprade zmrazim
-zrusim 13 dochodky, na oplatku spravim mimoriadnu polrocnu 7% valorizaciu
-zrusim vyplacanie penazi politicky stranam
-z 8 VUC spravim 3 a znizim pocet okresov o 50%
-nakupim predajne automaty listkov na vlaky
-jeden starosta by musel zastupovat minimalne 5000 obcanov(zjednotim obce)
-zakazem vyplacanie odchodneho, odstupneho a odmien v statnej sprave na 8 rokov
-urobim CVS alias elektronicky centralny volebny system, hlasovalo by sa digitalne
-posuniem % uroven na zvolenie do NRSR na 8%
-zvysim povinne rokovacie dni v NRSR na 182, nie ako teraz ked si odpracuju iba 62
-znizim o 50% platy primatorov, poslancov NRSR, vlady, predsedu NRSR a prezidenta
-znizim platy starostov o 30%
-zrusim politicke renty
-ludia po 65 roku svojho zivota by mali zakazane pracovat v statnej sprave
-umoznim zvolit do NRSR aj nezavislych(bez politickej prislusnosti)
-zakazem v NRSR migraciu kabatov, v jednej strane vstupis a tak aj zostanes
-schvalim zakon ktory by umoznil zalozit si novu sro-čku az po vysporiadani tej starej
Zrazu by sme mali prebytok v desiatkach miliard €, toto ja volam konsolidacia!
@anonym_013153 a gde je znizit poslanocv na 75 ? zrusit urad prezidenta ... kazdy pol roka by bol niekto z ministrov prezident, ktory by len chodil ako fotit dakde fotky na nastevy a smiat sa ....