icon

Cestovanie do Chorvátska v pondelok ráno: Vyhneme sa zápcham?

dally55
18. júl 2026

Do chorvatska zvycajne chodíme v noci kvôli zápcham, len nevyhovuje nám príchod ráno, žiadne zariadenie nás neubytuje skôr a tráviť čas po ceste na pláži nechceme. Cestujeme s trojročným dieťaťom, myslite že je v poriadku vyraziť ráno a cestovať v Pondelok cez deň? Nebudú zápchy? Ďakujem

flatwhite
18. júl 2026

My sme cestovali v pondelok rano (ale to sme sli fakt ze okolo 5 rano). Rakusko este uplny chill, ale v Slovinsku uz take zapchy som myslela, ze ma porazi🤦🏽‍♀️fakt niekolko kilometrove kolony, my sme sa realne ze nehybali, normalne som vypla motor a polhodinu sme stali😄 takze som povedala, ze uz nikdy nebudem cestovat v pondelok.

anonym_d7b8f1
18. júl 2026
@flatwhite

My sme cestovali v pondelok rano (ale to sme sli fakt ze okolo 5 rano). Rakusko este uplny chill, ale v Slovinsku uz take zapchy som myslela, ze ma porazi🤦🏽‍♀️fakt niekolko kilometrove kolony, my sme sa realne ze nehybali, normalne som vypla motor a polhodinu sme stali😄 takze som povedala, ze uz nikdy nebudem cestovat v pondelok.

@flatwhite Tiež sme tak išli, že ráno sme vyrazili a v Ljublane na obchvate sme strávili hodinu, kym sme to prešli.

anonym_d8c307
18. júl 2026

Kazdorocne su v lete cez den na ceste do chorvatska zapchy. Najhorsie dni okrem vikendu su prave pondelok idu ludia po predlzenom vikende, stvrtok-piatok idu na predlzeny vikend.

janinah
18. júl 2026

O 4,najneskor 5 rano. Budu,ale zaleži aj od šťastia.

anonym_def743
18. júl 2026

S dieťaťom jedine na noc, cez deň bude cesta oveľa dlhšie trvať. Radšej sa potom na mieste len tak prejsť, obzrieť okolie, nakúpiť čo treba.

anonym_c4443a
18. júl 2026

@dally55 v pohode, zapchy budu pred Zagrebom, vzdy rataj hodinku ze pojdete krokom a potom este pred odbockou na Rieka to bude pol hodka, inak ok.

anonym_32bb9e
18. júl 2026
@anonym_c4443a

@dally55 v pohode, zapchy budu pred Zagrebom, vzdy rataj hodinku ze pojdete krokom a potom este pred odbockou na Rieka to bude pol hodka, inak ok.

@anonym_c4443a my sme min rok stali 3h v zapche. Nam bolo realne do placu, nesla by som v pondelok uz ani nahodou. A miliony kamionov.

ivik4
18. júl 2026

My sme raz isli v pondelok rano a bola to najlepsia cesta do Chorvatska aku sme mali. Aj my sme sa citili vsetci lepsie takto cez den. Syn mal vtedy 4

babushkaem
18. júl 2026

my ideme takto v pondelok, z domu ideme o 4-4:30, le idee cez madarsko, tam je vzdy chill a potom ratam nejake zdrzania na cestarinach

hytal
18. júl 2026

Sestra išla v nedeľu skoro ráno a v pohode.

anonym_9a1be0
18. júl 2026

Momentálne cez Slovinsko neodporúčam ísť vôbec, zápchy sú neustále vo dne v noci kvôli prácam na diaľnici na cca štyroch úsekoch. A veľmi zle je to zorganizované, namiesto dvoch pruhov sa majú všetci vopchať do jedného, takže katastrofálne kolóny. Napäť sme išli inak- cez Chorvátsko na Zágreb, odtiaľ na Maribor a potom cez Rakúsko. Keby sme nemali kúpenú diaľničnú známku cez Slovinsko a Rakúsko, tak by sme išli späť cez Maďarsko.

eviq
18. júl 2026

@dally55 cestovali sme tento pondelok, vyrážali sme z Košíc o 11.30 , cesta bola úplne v pohode, ani raz sme nestali v žiadnej kolóne, išli sme plynulo.

eviq
18. júl 2026

Išli sme cez Maďarsko…

anonym_db9d5f
18. júl 2026

My chodime v nedelu, alebo v utorok. V nedelu je najpohodlnejsie. Chodime o 8 rano, vyspinkani do ruzova, cesta zvacsa v pohode. Teraz Slovinci opravuju cestu, preto su cez den zapchy. Ale da sa

anonym_086409
18. júl 2026

Išli sme tento pondelok, vyrážali sme 4.15 zo SR. Išli sme cez Maďarsko. A veru, zápch bolo habadej. Najmä v okolí Zagrebu, išli sme potom radšej takou obchádzkou mimo diaľnice. Do cieľa sme prišli s vyše hodinovým meškaním. Cez noc by to bolo určite rýchlejšie.