Čo robiť, ak na letenke chýba mäkčeň?
Ahojte, nemá niekto skúsenosť čo robiť ak v mene na letenke chýba mäkčeň? Check in urobený a odlet je zajtra
to nikto riešiť nebude
a do 3 pismen su chyba ok
@anonym_cea2a5 na stránke píšu že do 3 písmen to viem opraviť max 48 hodín pred odletom a už sa to nedá, chatbot Ryanairu napísal že musím prísť max 2 hodiny pred odletom na letisko a požiadať o zmenu
Raynair ma na letenkach predsa mena bez diakritiky
@crazy_cat_lady žiaľ udáva, tiež som si myslela ale mám letenky v telefóne Apple wallet aj v Appke s diakritikou
@crazy_cat_lady žiaľ udáva, tiež som si myslela ale mám letenky v telefóne Apple wallet aj v Appke s diakritikou
@anonym_autor zvlastne, my letime raynairom tiez a vsetky mena mame bez diakritiky
@anonym_autor zvlastne, my letime raynairom tiez a vsetky mena mame bez diakritiky
@crazy_cat_lady ja mám práveže s diakritikou tak sa obavám že to kože byt problém keď to nebude sedieť s dokladom
cely zivot ignorujem svoje makcene a nikdy problem nebol , ani s ryanairom
vsetky mena sa na letenku pisu bez diakritiky. nikdy nie s diaktitikou
@lucik194 žiaľ mýliš sa
cely zivot ignorujem svoje makcene a nikdy problem nebol , ani s ryanairom
@martinmmartin čiže ak jeden mäkčeň bude chýbať tak by mali byt s tým ok?
@anonym_autor to nevadi.Kolegovi sa stalo ze mu chybalo v mene pismeno.Odletel aj priletel v pohode.Nikto neriesil.
@martinmmartin čiže ak jeden mäkčeň bude chýbať tak by mali byt s tým ok?
@anonym_autor jasne, hlavne su pismena, makcene nikoho nezaujimaju
Niekoľkokrát sa mi to stalo.
Vždy to prešlo hladko, párkrát porovnali meno a priezvisko s údajmi v pase a to bolo všetko.
celkom nerozumiem teda - kde teda chýba ten makčeň??
akože jeden máš a druhý na inom mieste nemáš?
napríklad Šiška ale napísané máš Šiska?
celkom nerozumiem teda - kde teda chýba ten makčeň??
akože jeden máš a druhý na inom mieste nemáš?
napríklad Šiška ale napísané máš Šiska?
@biba_18 presne ako píšeš, jeden mäkčeň mi nejak v mene vypadol vôbec som si to nevšimla
uvadza sa bez diakritiky
Ja mam v priezvisku diakritiku, nikde som meno s nou na letenky neuvadzala, ani na viza a v pohode to vzdy bolo. Skor moze byt problem s tym, ze je tam diakritika a nepozna to system.
Všetky letenky bookujem bez diakritiky. Žiadny problém mat nebudeš, pokiaľ ti sedí priezvisko a meno.
Ok tak dúfam že zajtra to bude teda v poriadku a nebude Ryanair špekulovať keďže za všetko vyberajú pokuty 😊
@anonym_autor nikdy v zivote sme neudavali mena s diakritikou.
Zvycajne pisem moje priezvsiko bez dlznov a makcenov a zatial mi nerobili problemy. Co je viac zvycajne na europskych klavesniciach makcene ani nemaju. Cize ked som musela robievat aj check in na letiskach a na pocitacoch niekde v hoteli kde mali inu klavesnicu tak to ani nebolo mizne tam natukat tak ako to mam ja v pase
Ok tak dúfam že zajtra to bude teda v poriadku a nebude Ryanair špekulovať keďže za všetko vyberajú pokuty 😊
@anonym_autor Neboj,poletis aj priletis. Aj nam sa to uz stalo,nikto to neriesil. Pre nich to nie je chyba,hlavne je,ze ti meno a priezvisko sedi a je jedno,ci s diakritikou alebo bez.
@anonym_autor vzdy sa ma po spravnosti pisat meno bez diakritiky.
vies kolko existuje pismen na svete? a kodovanie?
presne ako ho mas napisane v systeme, ci uz v pase alebo OP. t.j pozri si OP na druhej strane a tak ma byt napísané. nijako inak
Malá Malvína musis napisat Mala Malvina

to nikto riešiť nebude
a do 3 pismen su chyba ok