icon

Čo robiť, ak chýba písmeno v priezvisku na letenke?

Dnes o 09:03

Letíme o pár dní a až teraz som si všimla, že mi v priezvisku chýba jedno písmeno. Ostatné údaje sedia. Letecká spoločnosť za opravu pýta dosť vysoký poplatok. Riešili ste niekto podobný preklep pri lete mimo EÚ?

sisa_s
Dnes o 09:08

Zavolaj, napis na podporu leteckej spolocnosti

janinah
Dnes o 09:34

Mne tak raz chybalo v krstnom mene,tvarila som sa,ze nič a presla som. Myslim,ze niekde letuska pisala,ze 1 pismeno nedpravne ( nwviem ci aj chybajuce) toleruju.

e1i
Dnes o 10:37
@janinah

Mne tak raz chybalo v krstnom mene,tvarila som sa,ze nič a presla som. Myslim,ze niekde letuska pisala,ze 1 pismeno nedpravne ( nwviem ci aj chybajuce) toleruju.

@janinah do troch písmenom by mala byt oprava bezplatna. Niektoré spoločnosti majú tzv hravé periód zvyčajne 24h na opravu takejto chyby-preklepu

wudz
Dnes o 10:47

Ja som mala tento rok na letenke z Talianska vynechané písmenko v mene, všimla som si to, až keď som robila online check-in pár hodín pred letom, tak som to už ani neriešila a ani nebolo treba, nikto nič neriešil.

janinah
Dnes o 11:09
@e1i

@janinah do troch písmenom by mala byt oprava bezplatna. Niektoré spoločnosti majú tzv hravé periód zvyčajne 24h na opravu takejto chyby-preklepu

@e1i nepisem o oprave,ale o tolerancii

anonym_d57f18
Dnes o 14:26
@janinah

@janinah letuška v lietadle? Alebo checkin agent na zemi ešte?

e1i
Dnes o 15:22
@janinah

@e1i nepisem o oprave,ale o tolerancii

@janinah áno je tolerancia že do troch písmen to opravia bezplatne,inak musí meno sedieť s dokladom. Pracujem na letisku.. a opravím čo mi tam prepísalo, je to grace period