Čo robiť, ak chýba písmeno v priezvisku na letenke?
Letíme o pár dní a až teraz som si všimla, že mi v priezvisku chýba jedno písmeno. Ostatné údaje sedia. Letecká spoločnosť za opravu pýta dosť vysoký poplatok. Riešili ste niekto podobný preklep pri lete mimo EÚ?
Mne tak raz chybalo v krstnom mene,tvarila som sa,ze nič a presla som. Myslim,ze niekde letuska pisala,ze 1 pismeno nedpravne ( nwviem ci aj chybajuce) toleruju.
Mne tak raz chybalo v krstnom mene,tvarila som sa,ze nič a presla som. Myslim,ze niekde letuska pisala,ze 1 pismeno nedpravne ( nwviem ci aj chybajuce) toleruju.
@janinah do troch písmenom by mala byt oprava bezplatna. Niektoré spoločnosti majú tzv hravé periód zvyčajne 24h na opravu takejto chyby-preklepu
Ja som mala tento rok na letenke z Talianska vynechané písmenko v mene, všimla som si to, až keď som robila online check-in pár hodín pred letom, tak som to už ani neriešila a ani nebolo treba, nikto nič neriešil.
@janinah letuška v lietadle? Alebo checkin agent na zemi ešte?

Zavolaj, napis na podporu leteckej spolocnosti