Hrozí mi pokuta pri oneskorenej kúpe diaľničnej známky?
Nechtiac sme vstúpili na diaľnicu hneď pár minút keď sme si to uvedomili som kúpila diaľničnú príde nám pokuta?🥹🥹🥹
@anonym_autor ak na slovensku tak nie, mas cas do polnoci daneho dna. Ale v rakusku a madarsku riesia aj cas. V cechach ak sa nemylim, este nemaju elektronicku kontrolu, tam by to este stale malo byt len o fyzickej kontrole.
@anonym_autor ak na slovensku tak nie, mas cas do polnoci daneho dna. Ale v rakusku a madarsku riesia aj cas. V cechach ak sa nemylim, este nemaju elektronicku kontrolu, tam by to este stale malo byt len o fyzickej kontrole.
@sissy27 v Česku majú aj kontrolné brány https://edalnice.cz/index.html#/validation
@sissy27 na Slovensku áno , ach tak dúfam že nebude problém že po 10minutach nam diplom.v hlave :(
Koľko rokov spätne posielajú pokuty, neviete? Ešte v r.2021 som šla bez diaľničnej pár km pri Ivachnovej?
Nie nie, nepride 🙂 my sme kupili asi 20 min po polnoci, a pokuta neprisla, nastastie..
Nemala by, aj ked oficialne som to nikde nenasiel. Ja som jeden rok kupoval az rano na druhy den. Skoncila mi platnost stara znamka a uplne mi to vysumelo z hlavy. Pokuta nedosla, ale to uz asi bolo fakt stastie a druhykrat to uz hadam skusat nebudem.
Nemala by, aj ked oficialne som to nikde nenasiel. Ja som jeden rok kupoval az rano na druhy den. Skoncila mi platnost stara znamka a uplne mi to vysumelo z hlavy. Pokuta nedosla, ale to uz asi bolo fakt stastie a druhykrat to uz hadam skusat nebudem.
@aalt nastav si pripomienku do mobilu kedy končí známka
Nie nie, nepride 🙂 my sme kupili asi 20 min po polnoci, a pokuta neprisla, nastastie..
@lol2219 ešte príde, ak to bolo po polnoci.
ty mas cely den na to ,aby si zaplatila dialnicnu...takze do polnoci zaplatis ...
@anonym_33fa66 bolo to vo februari, neprisla.. tiez sme cakali, ale neprisla.
@lol2219 vie prísť aj o rok-dva. Vydrž, príde.
No ja len ze ako je to s tym platením DZ
Ak vás osnimaju a zaregistruje sa to tam v PC tak to sa automaticky zadáva samo do systému a pokuta môže prísť aj o 2 roky ale aj nemusí
Nespoliehala by som sa na to ze ju kúpiš este do pol noci
Skúsenosť mojich známych a overovali sme to ano je to tak ak Vas osnima a zaregistruje sa to tak pride pokuta a nezabúdajte ze aj cas je dôležitý, ten systém tam nezaujíma ze ste ju kúpili do pol noci ale cas tak ze ak si isla po diaľnici o 11tej a nesnívalo ta uz si je tom automaticky a ze ty si isla kúpiť známku aj o dopolhodiny tak systém to nezaujíma, to nezadavajunludia ale systém (program )co tam majú v počítači
Nikdy sa na to nespoliehajte vážne
A hlavne cez internet sa da tiež kúpiť DZ ale iba cez stránku ale tu správnu eznamka nie cez tie podvodné co aj viac pýtajú peňazí, nakolko cena DZ je jednotná a nemoze sa nikde pýtať viac a viem ze uz aj to sa stalo ,že kupovali cez nejaké divne stránky a ze drahsiu
No ja len ze ako je to s tym platením DZ
Ak vás osnimaju a zaregistruje sa to tam v PC tak to sa automaticky zadáva samo do systému a pokuta môže prísť aj o 2 roky ale aj nemusí
Nespoliehala by som sa na to ze ju kúpiš este do pol noci
Skúsenosť mojich známych a overovali sme to ano je to tak ak Vas osnima a zaregistruje sa to tak pride pokuta a nezabúdajte ze aj cas je dôležitý, ten systém tam nezaujíma ze ste ju kúpili do pol noci ale cas tak ze ak si isla po diaľnici o 11tej a nesnívalo ta uz si je tom automaticky a ze ty si isla kúpiť známku aj o dopolhodiny tak systém to nezaujíma, to nezadavajunludia ale systém (program )co tam majú v počítači
Nikdy sa na to nespoliehajte vážne
A hlavne cez internet sa da tiež kúpiť DZ ale iba cez stránku ale tu správnu eznamka nie cez tie podvodné co aj viac pýtajú peňazí, nakolko cena DZ je jednotná a nemoze sa nikde pýtať viac a viem ze uz aj to sa stalo ,že kupovali cez nejaké divne stránky a ze drahsiu
@monika988 ospravedlňujem sa za preklepy co mi tu predukcia sama dava ale písala som to v rýchlosti ked som uvidela tému o DZ
Vyjadrenie dialnicnej spolocnosti je take, ze ak si kupite znamku dodatocne v ramci 1 dna do polnoci, system vam pokutu nevystavi. Ale ak vas zastavi policia bez znamky, pokutu dostanete. Bolo to minuly rok niekde v mediach.
Koľko rokov spätne posielajú pokuty, neviete? Ešte v r.2021 som šla bez diaľničnej pár km pri Ivachnovej?
@anonym_fb5774 3 alebo 4
Tak mne sa to "podarilo" tusim pred 2 a pol rokom. To fakt este vedia poslat? Fakt si nechcem predstavit ten bordel co tam musia mat, ak posielaju pokuty po 3 rokoch ...

Ak je to na Slovensku, pokuta nepríde.
Diaľničnú známku si mala čas kúpiť do dnešnej polnoci