Je potrebný pas pre dieťa do Chorvátska alebo stačí občiansky?
Ano existuje. Kazdemu dietatu mali prist postou.
@miminka91 to počujem prvý krát. O to sa žiada? V akom veku?
@miminka91 to počujem prvý krát. O to sa žiada? V akom veku?
@anonym_0b6337 dieťa ho dostane poštou, vkladáš ho do čítačky u lekára ktoré lekári dostali v 12/2017 aby si potvrdila návštevu u lekára a lekárovi sa sprístupní elektronická zdravotná knižka
stálo to milióny € ale táto časť doteraz nefunguje hoci je zaplatená, výhovorka je že nie každé dieťa má OP s čipom bez fotky tak to ešte nespustili ani pre ostatných
realita taká že to nie je funkčné vraj by skolabovalo pod náporom tak sa len čaká kedy sa to vyhlási za staré a minú sa ďalšie milióny € za nový systém ezdravia
firma zarobí na vydávaní kartičiek ktoré sa nikdy nepoužijú lebo deti už budú mať dávno 15+ a vlastný občiansky a seniori pomrú ak to niekedy v budúcnosti vôbec spustia
že je to nezmysel vidíš aj v tom že kartičku dostane aj to dieťa ktoré má platný OP na cestovanie, rovnako aj senior ktorý má platný OP s čipom lebo sa menilo číslovanie ulíc a napriek tomu mu poslali kartičku s čipom pre ezdravie, a kartičky poslali aj ľuďom ktorí sú dávno mŕtvy
@anonym_0b6337 dieťa ho dostane poštou, vkladáš ho do čítačky u lekára ktoré lekári dostali v 12/2017 aby si potvrdila návštevu u lekára a lekárovi sa sprístupní elektronická zdravotná knižka
stálo to milióny € ale táto časť doteraz nefunguje hoci je zaplatená, výhovorka je že nie každé dieťa má OP s čipom bez fotky tak to ešte nespustili ani pre ostatných
realita taká že to nie je funkčné vraj by skolabovalo pod náporom tak sa len čaká kedy sa to vyhlási za staré a minú sa ďalšie milióny € za nový systém ezdravia
firma zarobí na vydávaní kartičiek ktoré sa nikdy nepoužijú lebo deti už budú mať dávno 15+ a vlastný občiansky a seniori pomrú ak to niekedy v budúcnosti vôbec spustia
že je to nezmysel vidíš aj v tom že kartičku dostane aj to dieťa ktoré má platný OP na cestovanie, rovnako aj senior ktorý má platný OP s čipom lebo sa menilo číslovanie ulíc a napriek tomu mu poslali kartičku s čipom pre ezdravie, a kartičky poslali aj ľuďom ktorí sú dávno mŕtvy
@anonym_5dc806 moje dieťa ma 3 roky a nikde nikdy nikto to zatial nespomenul 😂
Mame aj s fotkou
Dakukem
@anonym_5dc806 moje dieťa ma 3 roky a nikde nikdy nikto to zatial nespomenul 😂
@anonym_0b6337 nám došiel dcére asi po 4r,synovi asi po 2r. Asi zadávajú výrobu postupne, je to predovšetkým pre malé deti a starších občanov,kvôli ezdraviu ak nemajú náhodou OP s cipom ešte
Mame aj s fotkou
@anonym_autor a rodicom co staci?
Neverim ze zas tieto dotazy.
@anonym_autor a rodicom co staci?
Neverim ze zas tieto dotazy.
@natalka13 nechápem tieto odpovede. Veď to som myslela že nás dieťa ma akože “mame”
@elenka.k ten co posielaju nie je s foto, takze ako doklad totoznosti nesluzi. preco by bola blbost davat robit obciansky? nepotrebuje vsade predsa mat pas. ked niekto vie, ze bude cestovat len tam, kde staci obciansky, tak je to za jedno, co da spravit.
@cialota áno máš pravdu
ide o to, kam sa bude cestovať a je to na voľbe rodiča
@anonym_autor ja sa nepýtam hlúposť na internete. No ako, máš pas do Chorvátska?
@sasa1310 ale chod do prdele rýpať do svojho muža ak ho teda máš (čo pochybujem keďže tu zabrdaš z ničoho nič do cudzej osoby) velmi sa musíš nudiť 🙂
@sasa1310 ale chod do prdele rýpať do svojho muža ak ho teda máš (čo pochybujem keďže tu zabrdaš z ničoho nič do cudzej osoby) velmi sa musíš nudiť 🙂
@anonym_autor aké rýpanie? Normálne sa ťa pýtam či tebe tiež stačí OP, nech ti to aspoň trošku dopne akú hovadinu sa tu pýtaš. A neboj, my s mužom máme čo robiť. Preto som tu max. 10 minút takto na večer

stačí OP s fotkou