Je šanca stihnúť autobus z letiska vo Viedni?
Dobrý deň,myslíte si,že je možné časovo stihnúť autobus z letiska vo Viedni s odchodom o 13 30,keď prílet lietadla z Tuniska je o 12? Prvýkrát takto pôjdeme.Nevieme,koľko trvá proces spätného odbavenia batožiny.Ďakujem.
@anonym_autor Jasne, aj s rezervou dost velkou
@dadis Och potešili ste ma.Ďakujem.
Batozinu mate? Ak letisko nestiha pocas dovoleniek kukas aj hodinu na prazdny pas kym sa pohne
Batozinu mate? Ak letisko nestiha pocas dovoleniek kukas aj hodinu na prazdny pas kym sa pohne
@martinmmartin Hodinu som nikdy na baotiznu necakala.. maju mimochodom cas 1,5h, tak to je dostatocna rezerva. aj sa budu este nudit..
Moment oprasim krystalovu gulu a pozriem to nej, ze ako to bude vyzerat na letisku v danom termine. Toto Ti nikto nepovie, ze ci to stihnes alebo nie.
Ja som naposledy sedela pol hodinu v lietadle po pristati, kym nam dali schody a nasledne nas viezol autobus (bolo to v marci). Mala som hodinu rezervu a tak tak som to stihla k autobusu. A to som nemala ani velku batozinu, cize som tam nemusela pri pase cakat.
Zalezi od toho, kolko je priletov v danom termine, tako stihaju bagaznici, kolko lietadiel treba naraz vylozit. V letnej sezone je tych letov nepomerne viac, takze sa na vsetko caka dlhsie.
teoreticky stihate, prakticky? ktovie.. nam naposledy meskalo lietadlo na odlete a hoci sme mali rezervu 2 hodiny na autobus, po pristati sme museli bezat cez letisko a ledva sme ho stihli
Môže vám meškať lietadlo, byť zmenený čas odletu.. pridaj ešte čas strávený na pasovej kontrole. Keď sa naposledy vyrojilo celé lietadlo z Abu Dhabi a otvorené bolo až jedno okienko, postáli sme si tam celkom dlho. Ale teoreticky sa to stihnúť dá.
V lete čakať na batožinu vo Viedni je ako čakanie na smrť, nekonečne dlhé... ale stihnúť by si to mala
Jaj kľud. Však ten bus chodí každú hodinu. Nestihneš tento, pôjdeš na další. Ale myslím, ze ho stihnes úplne ľahko
Dnes uz neplati, ze mozes s listkom Slovak Lines nastupit na akykolvek autobus, ak je volne miesto. Ked nestihnes ten povodny. Prinajhorsm ked uvidis, ze to nestihate, tak si kupis listok na dalsi autobus, ked bude volne miesto. V tych autobusoch sa ide len na sedenie, takze ak su listky vypredane,tak smola.
Zdarma stornovat mozes Regiojet alebo Slovak Lines autobus do 15 minut pred odchodom, tie chodia najcastejsie. Flixbus nemozes len tak stornovat, maju ine podmienky a listky su drahe.
@dadis
Teoreticky bez problemov , ale su destinacie odkial lietadla sustavne meskaju a raz ked meska tak vas daju kruzit nad Viednou, medzi tym pristaju dve lietadla s 300 pasaziermy, tlacenica na pasovej plus ako ja mam vzdy stastie moj kufor pride medzi poslednymi a poklusom k autobusu....
Ja by som na tvojom mieste kupila listok s rezervou na neskorsi odchod, a ak bude volno a stihnes bus predtym, prebookovat za pochodu. Treba si ale dopredu zistit podmienky u danej dopravnej spolocnosti
@dadis
Teoreticky bez problemov , ale su destinacie odkial lietadla sustavne meskaju a raz ked meska tak vas daju kruzit nad Viednou, medzi tym pristaju dve lietadla s 300 pasaziermy, tlacenica na pasovej plus ako ja mam vzdy stastie moj kufor pride medzi poslednymi a poklusom k autobusu....
@anonym_a301a8 Ak tvoj kufor chodí medzi poslednými znamená to, že ho podávaš medzi prvými. Ja vždy chodím na podanie kufra 5min pred zatvorením a vždy v cieľovej destinácií ide medzi prvými na páse.