Kde parkovať blízko Vrbického plesa Jasná?
Ahojte
Poraďte kde zaparkovať blízko Vrbickeho plesa? Pozeram, ze najlepsie sa zda asi to pri Mikulasskej chate, no nevyzera byt velke. Predpokladám, ze všetky parkoviska v okolí su spoplatnené, ci? Je nejake lacnejšie, pripadne zadarmo alebo je vsade jednotná taxa?
Ak zaplatím raz parkovanie na nejakom parkovisku v Jasnej, platí pri presune aj na iné parkovisko v Jasnej?
Dakujem.
@anonym_autor pri Mikulasskej chate nemôžeš parkovať ak tam nie si ubytovana, alebo nejdeš do restiky. Dosť to kontrolujú, lebo sa im tam ľudia snažia parkovať zadarmo. Parkovne na platených parkoviskách je 10-15€. Za 10 bolo najbližšie v plesu, take malé parkovisko . Ale pokiaľ bývate niekde v okolí, nechajte auto tam, a odbezte sa autobusom, to je par eur.
Po jasnej sa nepotrebujes presúvať autom, to nie je veľké. Ale ak už budeš chcieť ísť do jaskýň, na tri studienke a pod, tak parkové budeš platiť vsade
@rachel36a ďakujem. Sme s 2malymi deťmi a byvame v Pavcinej Lehote, takže inak ako autom nezvazujeme. Aj som si myslela, ze asi nebude ziadne parkovanie zadarmo (to som len tak naivne strelila 😀). I ked v lete tam zdochol pes. A pytat si za to 10-15e je sialene, ale co uz. Skôr som chcela poradiť kde tam co najbližšie zaparkovat k plesu. Nieco uz nájdeme.

@anonym_autor pri Mikulasskej chate nemôžeš parkovať ak tam nie si ubytovana, alebo nejdeš do restiky. Dosť to kontrolujú, lebo sa im tam ľudia snažia parkovať zadarmo. Parkovne na platených parkoviskách je 10-15€. Za 10 bolo najbližšie v plesu, take malé parkovisko . Ale pokiaľ bývate niekde v okolí, nechajte auto tam, a odbezte sa autobusom, to je par eur.
Po jasnej sa nepotrebujes presúvať autom, to nie je veľké. Ale ak už budeš chcieť ísť do jaskýň, na tri studienke a pod, tak parkové budeš platiť vsade