icon

Kde sa chystáte na dovolenku v roku 2026?

16. feb 2026

chystate sa tento rok na dovolenku? zahranicie/slovensko? ak ano, tak kam? 🌞🍉

Strana
z4
anonym_9decee
16. feb 2026

Tento rok Praha na pár dní, hneď po vysvedčení a potom len dovolenka 2 týždne v auguste ,ale len doma pri bazéne a každý deň po práci pri bazéne , neskutočne sa tesiiiim , milujem leto a riadne teplo

marsmykkok
16. feb 2026

@anonym_autor na Krétu na týždeň a potom na 2 noci Praha.

anonym_a0cca7
16. feb 2026

11dni Turecko

autor
16. feb 2026
@anonym_9decee

Tento rok Praha na pár dní, hneď po vysvedčení a potom len dovolenka 2 týždne v auguste ,ale len doma pri bazéne a každý deň po práci pri bazéne , neskutočne sa tesiiiim , milujem leto a riadne teplo

@anonym_9decee vzdy si hovorim, ze keby mam doma bazen, tak by som uz nikam nechodila :D najvacsia pohoda

katica06
16. feb 2026

Pravdepodobne nie, konsolidujeme

biba_18
16. feb 2026

lyže, pha, možno londýn, možno španielsko na futbal a chcela som ísť konečne k moru, ale keďže sa konsoliduje, tak sa na to vykvajznem asi toho roku…

anonym_9decee
16. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_9decee vzdy si hovorim, ze keby mam doma bazen, tak by som uz nikam nechodila :D najvacsia pohoda

Je to na nezaplatenie , keď je ešte aj tepelné čerpadlo, vieme využiť od mája do septembra kľudne aj do konca , keď je cez deň teplo, v noci je už chladnejšie v septembri , ale keď sa vykuri čerpadlom voda. Bože milujem to . Do pol 8 sme každý deň v bazéne , milujem to
Ale ! Zase 2,3x za leto ideme aj na kupko, predsa je to iné a taký ten letný pocit to dá ešte viac

autor
16. feb 2026
@biba_18

lyže, pha, možno londýn, možno španielsko na futbal a chcela som ísť konečne k moru, ale keďže sa konsoliduje, tak sa na to vykvajznem asi toho roku…

@katica06
@biba_18
my tiež asi len nejake vylety po slovensku, turistika a tak, radsej odlozime na horsie casy

anonym_3db542
16. feb 2026

@anonym_autor Albánsko 8 dní a potom na 3-4 dni Slovinsko a víkend na chate

biba_18
16. feb 2026

@anonym_autor lyže naplánované dlho, záloha zaplatená, to idem.. a potom sa uvidí. možno ešte pár dni do pn, keď nepojdem k moru a to uplatním aj poukaz…

annanoriska
16. feb 2026

My na pár dní do Prahy a potom sa Chystáme na hory do Polska. K moru tento rok nevydá.

anonym_53b705
16. feb 2026

Konsolidujeme, pojdem do zahrady🥹 hura, mam zahradu

anonym_a0cca7
16. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tak zase ale dovolenka,je o oddychu.Ale da sa oddychovat aj pekne na slovensku,hlavne,aby to bolo mimo domu a bez varenia.

anonym_9c4cbd
16. feb 2026

My ideme na Ibizu a do Talianska.
Po SK a CR chodíme cely rok, to uz ani ako dovolenku neberieme, skor predĺžený vikned. A este do Berlína by som chcela ist, no uvidíme.

ninusa221
16. feb 2026

Minulý rok sme boli na Bali. Keďže som nezniesla veľmi ten let tento rok niečo last minute v Európe.

anonym_c02fbf
16. feb 2026

@anonym_autor Planujem bike trip do Talianska s kamoskami, Turecko na predlzeny vikend, v lete mesiac na chalupe na Liptove ale to budeme pracovat, tyzden v Rakusku na horach, Faerske ostrovy na konci leta, na konci roka v zime by sme chceli ist niekam do Azie - pravdepodobne Korea.

anonym_b29ba8
16. feb 2026

@anonym_autor Alpy Rakusko

anonym_6bcc77
16. feb 2026

@anonym_autor Zase sa chystá nejaký novinár napísať článok na tému - "Kam pôjde slovač na dovolenku v roku 2026".

Načo by ti inak boli takéto informácie?

anonym_44d6d5
16. feb 2026

Plánovaná zahraničná dovolenka v Ázii sa ruší, musíme teraz šetriť a ponechať dostatočnú finančnú rezervu na možný výpadok práce, ostanú len krátkodobé výlety do okolitej prírody.

anonym_fd245e
16. feb 2026

Rumunsko a možno 3-4 dni Tatry. Potom november Praha

anonym_afba85
16. feb 2026

teraz sme na Madeire, boli sme predtym v Prahe a Amalfi. V lete asi Skiathos. Vsetko sami, najdene lacne letenky, ubytko. Teda okrem Madeiry, tam sme boli limitovani prazdninovymi terminami.

biba_18
16. feb 2026

@anonym_6bcc77 toto mi inak už ide na nervy… keby sa tým aspoň netajili…

anonym_b38144
16. feb 2026

@anonym_autor nikam, žiaden predlzený víkend, žiadne poznávačky, wellness pobyt , lyžovačka ani ani chata. Aj keď som mala v pláne aspoň 2dni, vypadnúť v rámci svk, závisí od viacerých faktorov

anonym_1b8b8c
16. feb 2026

Aj by som ti odpovedala, ale... nechcem aby sa môj komentár objavil v nejakom stokovom plátku...

abbey1
16. feb 2026

Zatiaľ kúpené letenky Macedónsko, Sicília, Praha-vlak. Plus klasika za dcérou do Anglicka.
Ó slnku a vode sa mi sníva už každú noc

abbey1
16. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Menší bazén na záhrade máme. Najlepšie minuté peniaze, ale more, prechádzky len tak po pamiatkach, tie výhľady to je proste niečo iné.

anonym_a0cca7
16. feb 2026
@abbey1

@anonym_autor Menší bazén na záhrade máme. Najlepšie minuté peniaze, ale more, prechádzky len tak po pamiatkach, tie výhľady to je proste niečo iné.

@abbey1 tiez mame bazen v zemi,ale oddych je oddych mimo domu.Aj kratky 2dnovy wellnes mimo domu,je lepsi ako nic.

andrejka2424
16. feb 2026

Rovnako ako vlani- na 2 týždne na Krétu. Vybrali sme si z najlacnejších hotelov, ktoré ck ponúka. Pred tým sme dlhé roky trávili leto doma -kupko,zoo,zámky, jaskyne a pod.Bolo to super,ale pri mori sa mi páči dovolenka viac.

anjelok
16. feb 2026

Bez deti autom Taliansko (Caorle), s detmi Mallorca. Este na SK v lete planujeme predlzeny vikend v Terchovej, tak snad vyjde pocasie.

zafir01
16. feb 2026

@anonym_autor 15 dni chalkidiky s nasimi 4 detmi . Potom ked budu na letnom tabore ,tak s muzom chceme len tak na otocku na 2 max 3 noci ist sami niekde ,uvidime ake letenky skocia . Alebo mozno len tu na sk . A v oktobri Cyprus ako minuly rok .

Strana
z4