Kde sa chystáte na dovolenku v roku 2026?
chystate sa tento rok na dovolenku? zahranicie/slovensko? ak ano, tak kam? 🌞🍉
Uz sme boli v januari v Dominikanskej rep....Ale ideme este do Turecka v juni.
@anonym_autor Zase sa chystá nejaký novinár napísať článok na tému - "Kam pôjde slovač na dovolenku v roku 2026".
Načo by ti inak boli takéto informácie?
@anonym_6bcc77 určite :D som na gauči zabalená v deke s termoforom na bruchu, chcela som sa iba rozptylit pri menštruačnych bolestiach a trochu sa inšpirovať 🙂
@anonym_6bcc77 určite :D som na gauči zabalená v deke s termoforom na bruchu, chcela som sa iba rozptylit pri menštruačnych bolestiach a trochu sa inšpirovať 🙂
@anonym_autor Tak potom prečo píšeš anonymne??? Prečo sa bojíš napísať pod vlastným prihlasovacím menom? Môže to byť pravda a nemusí. Si anonym, nikto ťa nepozná.
@anonym_autor zaloha zaplatena za egypt a tunisko. Da sa to este zrusit 45-30 dni pred odletom ak by nahodou bez spoluucasti. Snadvrusir bebudem musiet
My sa chystáme využiť tie nové letecké spojenia. Takže bude toho trocha viac kým to nezrusia 😆
každy rok chodime do čr a na sk pobyt tento rok ideme do Zlina alebo Brna , SK - Slovenský raj
Londýn chodime každy rok tiež
a k moru by sme chceli bud Śpanielsko alebo Mallorcu uvidime čo bude v ponuke a podľa cien leteniek
Na Sardiniu pojdeme ☀️ Moc sa tesiiim, este sme tam neboli 😍
Materska "DOVOLENKA" 😆
Bonaire a Curacao 🌊
Bonaire a Curacao 🌊
@anonym_1161a4 wow tak tam by som sa raz isla pozriet. idete na vlastnu past?
V júli a auguste more určite nie, možno Alpy na víkend.
V apríli by som rada dala okruh okolo malagy, ale rámci súčasnej finančnej situácie neviem, či to vyjde. Najneskôr v máji musím ísť upratať a pripraviť apartmán pre hostí na leto, tak aspoň pár dní more.
A rada by som dala okruh cez čr. Páčia sa mi ich malé mestečká.
Ja nikam. Nemám nato 😕
@anonym_autor Mallorca, All inclusive, 2+2
Ja nikam. Nemám nato 😕
@bielasovicka Aj pri jazere sa dá užiť leto a vždy si rozumnejšia ako tí, čo idú na dovču na dlh.
V Apríli do Ománu aj s deckami. V Júni len s mužom na Milos a v Auguste na Sardiniu opäť všetci. A ak decká budú mať voľno v Októbri tak Dubaj alebo Bahrajn . Trochu sa vyhriať v jeseni... Na Slovensku na dovolenky nechodíme
@anonym_fd245e uz ste boli v Rumunsku ? Uzite si .mi minuly rok ( ale nie pri mori ) a velmi sa nam pacilo
@zafir01 áno tohto roku ideme 3 krát do Rumunka.
Za pár dní odlietame na sri lanku..budeme tam 18 dní...ja manžel a syn..a v júni s kamoškami na 4 dní na siciliu
@anonym_autor Taliansko - Veľká noc, potom Azory, Taliansko (uvidím podľa momentálnych záplav asi nie) a Maroko.
Týždeň dva na Slovensko k mame, týždeň k bratovi do Čiech. Už sme boli pár dní lyžovať. More nie je tento rok na pláne. Šetríme. Keďže budeme mať tento rok výdavky. A nechceme ísť do uspor
Na Sardiniu pojdeme ☀️ Moc sa tesiiim, este sme tam neboli 😍
@anonym_6bb471 tam je nádherne. Boli sme Alghero a Cagliari a určite raz ešte dáme východné pobrežie. More sa mi viac páčilo ako na Seycheloch 🙈
V januári sme boli v Mexiku, na jún máme zaplatenú Ibizu. V septembri buď Malta alebo Severný Cyprus ( ešte nie sme rozhodnutí ) a ja plánujem ešte aj sólo dovolenku v Maroku alebo vo Vietname, keďže manžel tam so mnou nechce ísť. On pôjde možno na Floridu za neterou, a tam zase nechcem ísť ja.
@anonym_autor marec Tatry, apríl Liptov, máj Poľsko, jún -júl Chorvátsko, august -september Egypt, november Austrália 😊💋😊🍀
zatial napevno rakusko (2x - este snad stihneme zimu a potom pojdeme aj v lete) a malorka, uvidime, ci a co este pridame. skor zahranicie ako slovensko, tu je draho a nie az take dobre sluzby. zial.
Doma na gauči. Nemám na to. Asi som jediná čo nemá na dovolenku, smutné je to. Chudoba je.
@anonym_1161a4 wow tak tam by som sa raz isla pozriet. idete na vlastnu past?
@anonym_autor Áno, s prestupom v Amsterdame 🙂
My sme boli tento vikend vo wellnes,chcela by som este na vyrocie svadby v maji,asi si aj dovolenku zoberiem.Aj ked muz bude po nocnej.Nech su aspon 2 noci.
@anonym_autor no a už tu čakám nenávistný príspevok, ako všetky ženy z koňa zarábajú 6000 a žijú luxusne, pretŕčajú sa kam pôjdu a ich sa kríza netýka. 😃
Doma na gauči. Nemám na to. Asi som jediná čo nemá na dovolenku, smutné je to. Chudoba je.
@anonym_b821e8 nie si jedina, ja sa pridavam tiez, k tym, co nikam...
Ani minuly rok sme neboli,lebo som nastupila do novej prace,z ktorej ma koncom roka zkonsolidovali 🙈 takze budem rada, ak si najdem novu...
@anonym_autor no a už tu čakám nenávistný príspevok, ako všetky ženy z koňa zarábajú 6000 a žijú luxusne, pretŕčajú sa kam pôjdu a ich sa kríza netýka. 😃
@anonym_10754e ved uz v inej teme pisali,ze kde su tie zeny nad 2.500eur vyplatou.

Rumunsko a možno 3-4 dni Tatry. Potom november Praha
@anonym_fd245e uz ste boli v Rumunsku ? Uzite si .mi minuly rok ( ale nie pri mori ) a velmi sa nam pacilo