icon

Kde sa chystáte na dovolenku v roku 2026?

16. feb 2026

chystate sa tento rok na dovolenku? zahranicie/slovensko? ak ano, tak kam? 🌞🍉

zafir01
16. feb 2026
@anonym_fd245e

Rumunsko a možno 3-4 dni Tatry. Potom november Praha

@anonym_fd245e uz ste boli v Rumunsku ? Uzite si .mi minuly rok ( ale nie pri mori ) a velmi sa nam pacilo

patta89
16. feb 2026

Uz sme boli v januari v Dominikanskej rep....Ale ideme este do Turecka v juni.

autor
16. feb 2026
@anonym_6bcc77

@anonym_autor Zase sa chystá nejaký novinár napísať článok na tému - "Kam pôjde slovač na dovolenku v roku 2026".

Načo by ti inak boli takéto informácie?

@anonym_6bcc77 určite :D som na gauči zabalená v deke s termoforom na bruchu, chcela som sa iba rozptylit pri menštruačnych bolestiach a trochu sa inšpirovať 🙂

anonym_6bcc77
16. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_6bcc77 určite :D som na gauči zabalená v deke s termoforom na bruchu, chcela som sa iba rozptylit pri menštruačnych bolestiach a trochu sa inšpirovať 🙂

@anonym_autor Tak potom prečo píšeš anonymne??? Prečo sa bojíš napísať pod vlastným prihlasovacím menom? Môže to byť pravda a nemusí. Si anonym, nikto ťa nepozná.

anonym_f786d6
16. feb 2026

@anonym_autor zaloha zaplatena za egypt a tunisko. Da sa to este zrusit 45-30 dni pred odletom ak by nahodou bez spoluucasti. Snadvrusir bebudem musiet

nicicka
16. feb 2026

My sa chystáme využiť tie nové letecké spojenia. Takže bude toho trocha viac kým to nezrusia 😆

minesasubu
16. feb 2026

každy rok chodime do čr a na sk pobyt tento rok ideme do Zlina alebo Brna , SK - Slovenský raj
Londýn chodime každy rok tiež
a k moru by sme chceli bud Śpanielsko alebo Mallorcu uvidime čo bude v ponuke a podľa cien leteniek

anonym_6bb471
16. feb 2026

Na Sardiniu pojdeme ☀️ Moc sa tesiiim, este sme tam neboli 😍

ariannazara
16. feb 2026

Materska "DOVOLENKA" 😆

anonym_1161a4
16. feb 2026

Bonaire a Curacao 🌊

autor
16. feb 2026
@anonym_1161a4

Bonaire a Curacao 🌊

@anonym_1161a4 wow tak tam by som sa raz isla pozriet. idete na vlastnu past?

tilly
16. feb 2026

V júli a auguste more určite nie, možno Alpy na víkend.
V apríli by som rada dala okruh okolo malagy, ale rámci súčasnej finančnej situácie neviem, či to vyjde. Najneskôr v máji musím ísť upratať a pripraviť apartmán pre hostí na leto, tak aspoň pár dní more.
A rada by som dala okruh cez čr. Páčia sa mi ich malé mestečká.

bielasovicka
16. feb 2026

Ja nikam. Nemám nato 😕

anonym_347023
16. feb 2026

@anonym_autor Mallorca, All inclusive, 2+2

andrejka2424
16. feb 2026
@bielasovicka

Ja nikam. Nemám nato 😕

@bielasovicka Aj pri jazere sa dá užiť leto a vždy si rozumnejšia ako tí, čo idú na dovču na dlh.

martinka13
16. feb 2026

V Apríli do Ománu aj s deckami. V Júni len s mužom na Milos a v Auguste na Sardiniu opäť všetci. A ak decká budú mať voľno v Októbri tak Dubaj alebo Bahrajn . Trochu sa vyhriať v jeseni... Na Slovensku na dovolenky nechodíme

anonym_fd245e
16. feb 2026
@zafir01

@anonym_fd245e uz ste boli v Rumunsku ? Uzite si .mi minuly rok ( ale nie pri mori ) a velmi sa nam pacilo

@zafir01 áno tohto roku ideme 3 krát do Rumunka.

anonym_e795ea
16. feb 2026

Za pár dní odlietame na sri lanku..budeme tam 18 dní...ja manžel a syn..a v júni s kamoškami na 4 dní na siciliu

sulavikova
16. feb 2026

@anonym_autor Taliansko - Veľká noc, potom Azory, Taliansko (uvidím podľa momentálnych záplav asi nie) a Maroko.

sense
16. feb 2026

Týždeň dva na Slovensko k mame, týždeň k bratovi do Čiech. Už sme boli pár dní lyžovať. More nie je tento rok na pláne. Šetríme. Keďže budeme mať tento rok výdavky. A nechceme ísť do uspor

nicicka
16. feb 2026
@anonym_6bb471

Na Sardiniu pojdeme ☀️ Moc sa tesiiim, este sme tam neboli 😍

@anonym_6bb471 tam je nádherne. Boli sme Alghero a Cagliari a určite raz ešte dáme východné pobrežie. More sa mi viac páčilo ako na Seycheloch 🙈

jaja20
16. feb 2026

V januári sme boli v Mexiku, na jún máme zaplatenú Ibizu. V septembri buď Malta alebo Severný Cyprus ( ešte nie sme rozhodnutí ) a ja plánujem ešte aj sólo dovolenku v Maroku alebo vo Vietname, keďže manžel tam so mnou nechce ísť. On pôjde možno na Floridu za neterou, a tam zase nechcem ísť ja.

ivicatolic
16. feb 2026

@anonym_autor marec Tatry, apríl Liptov, máj Poľsko, jún -júl Chorvátsko, august -september Egypt, november Austrália 😊💋😊🍀

anonym_5bd167
16. feb 2026

zatial napevno rakusko (2x - este snad stihneme zimu a potom pojdeme aj v lete) a malorka, uvidime, ci a co este pridame. skor zahranicie ako slovensko, tu je draho a nie az take dobre sluzby. zial.

anonym_b821e8
16. feb 2026

Doma na gauči. Nemám na to. Asi som jediná čo nemá na dovolenku, smutné je to. Chudoba je.

anonym_1161a4
16. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_1161a4 wow tak tam by som sa raz isla pozriet. idete na vlastnu past?

@anonym_autor Áno, s prestupom v Amsterdame 🙂

anonym_a0cca7
16. feb 2026

My sme boli tento vikend vo wellnes,chcela by som este na vyrocie svadby v maji,asi si aj dovolenku zoberiem.Aj ked muz bude po nocnej.Nech su aspon 2 noci.

anonym_10754e
16. feb 2026

@anonym_autor no a už tu čakám nenávistný príspevok, ako všetky ženy z koňa zarábajú 6000 a žijú luxusne, pretŕčajú sa kam pôjdu a ich sa kríza netýka. 😃

anonym_d57026
16. feb 2026
@anonym_b821e8

Doma na gauči. Nemám na to. Asi som jediná čo nemá na dovolenku, smutné je to. Chudoba je.

@anonym_b821e8 nie si jedina, ja sa pridavam tiez, k tym, co nikam...
Ani minuly rok sme neboli,lebo som nastupila do novej prace,z ktorej ma koncom roka zkonsolidovali 🙈 takze budem rada, ak si najdem novu...

anonym_a0cca7
16. feb 2026
@anonym_10754e

@anonym_autor no a už tu čakám nenávistný príspevok, ako všetky ženy z koňa zarábajú 6000 a žijú luxusne, pretŕčajú sa kam pôjdu a ich sa kríza netýka. 😃

@anonym_10754e ved uz v inej teme pisali,ze kde su tie zeny nad 2.500eur vyplatou.