Kde všade ste už cestovali po svete?
kde vsade ste uz boli po svete vy? ja zatial v tychto krajinach, dufam ze su tam vsetky spomenute, v niektorych niekolko krat. Pri mojich 47 rokoch myslim ze tak akurat. Cesko, rakusko, polsko, madarsko, ukrajina, cina, vietnam, chile, brazilia, spojene staty, spojene arabske emiraty, anglicko, kuvajt, oman, vychodny kazachstan, litva, estonsko, lotyssko, rusko, nemecko, francuzsko, spanielsko, taliansko, chorvatsko, slovinsko, svajciarsko, egypt, maroko, tunisko, tanzania zaznzibar, norsko, svedsko ,juzna afrika, island, , portugalsko, grecko, bulharsko, rumunsko, bulharsko, byvala juhoslavia ako deti, srbsko, cierna hora, kenya, albansko, turecko, india, pakistan, sri lanka, nepal, banglades, indonezia, argentina, peru, bolivia, paraguaj, uruguaj, venezuela,ekvador, kolumbia, kuba, thajsko, malajzia, filipiny, japonsko, juzna korea, juzne mongolsko. Kde sa vam najviac pacilo?
@chrobak7 Nie, je to reakcia na iny prispevok, ktory tu dala nejaka ina baba, ze ci tento rok pojdu ludia do chorvatska. Chcem ukazat kolko uzasnych miest sa da v dnesnej dobe navstivit, a nie chodit do chorvatska kam sa smelo za totality ako jedine miesto. Konecne sa uz treba vykaslat na chorvatsko. Ved to je ako keby ides do obchodu so sladkostami a vzdy si vyberies iba krovky, lebo tie si pamatas z detstva a ani netusis ako chutia ine sladkosti.
@anonym_autor Ale vysvetli mi jedno. Keďže si tu asi registrovaná, prečo nenapíšeš pod tým svojim registrovaným menom otázku. Prečo sa musíš schovávať pod nejakým anonymným profilom.
Ja keď sa budem chcieť niečo opýtať a založiť novú tému, tak to nebudem robiť anonymne. Prečo by som to mal robiť anonymne? Sa hanbíš za svoje registrované meno? Alebo nechceš, aby niekto vedel, že zuzka55 založila túto tému? Veď je to úplne neškodná otázka. Preto nechápem, prečo si to musela urobiť anonymne.
@anonym_autor Ale vysvetli mi jedno. Keďže si tu asi registrovaná, prečo nenapíšeš pod tým svojim registrovaným menom otázku. Prečo sa musíš schovávať pod nejakým anonymným profilom.
Ja keď sa budem chcieť niečo opýtať a založiť novú tému, tak to nebudem robiť anonymne. Prečo by som to mal robiť anonymne? Sa hanbíš za svoje registrované meno? Alebo nechceš, aby niekto vedel, že zuzka55 založila túto tému? Veď je to úplne neškodná otázka. Preto nechápem, prečo si to musela urobiť anonymne.
@chrobak7 lebo je možnosť prispievať anonymne, tak to využíva. nerozumiem, prečo ťa to tak dráždi :D
Nebudem to tu vypisovat po jednom ale mam precestovanu takmer celu Europu a nieco malo mimo.
Najviac sa mi pacilo na Mauriciu.
Moja velka srdcovka je Taliansko.
Velke mesta, ktore ma chytili za srdce je New York a Londyn.
Taka oku lahodiaca krajina je urcite Dansko.
A urcite sa vsade da najist krasne miesta.
@lauriik Ktoré miesto ťa najviac zaujalo v Taliansku tiež srdcovka ale pochodeny sever nie more dovolenky ale turistika veľa zas nemám za sebou ale aj zato som vďačná Rím,Sán Marino, Benátky,Vatikán,Bologna, Verona,Sirmione,Lado di garda,mojim snom je prejsť celé Taliansko aj keď už mám 50 neviem či stihnem 🫣teraz som sa vrátila z Trieste
@anonym_autor
zoznam mas paradny
ako sa ti to da sklbit s pracou a detmi?
ja by som rada cestovala, mam vela snov, ale doteraz som nemala az take moznosti
@anonym_b25711 deti mi neboli dopriate a prave vsetko to zacalo pracou. vyletna lod, neskor "delegatstvo" pre CK. a od isteho casu uz iba ako zaluba, Oplaca sa chodit prave na taky typ vyletov a spoznavani kde ak je krajina mensia tak obehnes hned aj okolite krajiny. Resp. ak je prezmenu velka ako cina, mongolsko ci kazachstan ci brazilia tak rozdelit na viac casti. Napriklad australia mi uz 3x padla, pre pracovne povinnosti. ale nie tento, no dalsi rok uz i tam.
Najdalej v australii
@anonym_b25711 deti mi neboli dopriate a prave vsetko to zacalo pracou. vyletna lod, neskor "delegatstvo" pre CK. a od isteho casu uz iba ako zaluba, Oplaca sa chodit prave na taky typ vyletov a spoznavani kde ak je krajina mensia tak obehnes hned aj okolite krajiny. Resp. ak je prezmenu velka ako cina, mongolsko ci kazachstan ci brazilia tak rozdelit na viac casti. Napriklad australia mi uz 3x padla, pre pracovne povinnosti. ale nie tento, no dalsi rok uz i tam.
@anonym_autor
Rozumiem
Hentaky zoznam sa s deťmi a normálnym zamestnanim len zriedka dá dosiahnuť.
My chodíme do Maďarska a ako dieťa som bola raz v Nemecku. A po Slovensku cestujeme spoznávame naše krásne zákutia.

@chrobak7 lebo ty s menom chrobak7 anonymny nie si :DDD
@anonym_8cf8bd Lenže ja aj v iných témach píšem pod menom chrobak7 a vieš si vytvoriť predstavu o mojich názoroch a vieš s kým diskutuješ v inej téme. Ale ty v inej téme napíšeš ako anonym xz25ll a tam si môžeš zase len vymýšľať a písať, čo len chceš, prípadne písať nevhodné príspevky. Lebo s anonymom sa história prispievania neťahá. Anonym nemá žiadne morálne zábrany písať akokoľvek hulvátsky.