Kde získať spoľahlivé info o autobusoch
Ahojte, kde nájdem číslo kam mám zavolať na informácie ohľadom autobusov?
Chatgpt mi radilo zavolať na infobus call centrum, čo som našla číslo volala som tam. Jedno číslo neexistuje a druhé hovorilo v inom jazyku čo som nerozumela.
Stanica podla mna listky nepredava. Ved to su vsetko sukromni dopravcovia. Nie ako kedysi, ze bola len SAD.
Ďakujem za rady, pôjdem zajtra opýtať sa osobne či sa dá kúpiť lístok dopredu na busovej stanici.
A ešte mám poslednú otázku, vyhľadala som príklad tento spoj a klikla som kúpiť cestovný lístok, je tam suma 98 eur a to je za všetky cesty tam aj späť dokopy? A ešte je tam taký malý modrý trojuholník čo to znamená?
@anonym_autor Treba na to kliknúť a uvidíš, čo sa tam píše. Pravdepodobne to bude niečo ohľadom obmedzenej možnosti kúpy cestovného lístka.

@anonym_17d91b Dá sa kúpiť aj vopred na stanici?
@anonym_autor Ak ide o spoločnosť Flixbus, stačí si stiahnuť ich aplikáciu a všetko nájdeš tam. Odchody, miestenky, kúpu lístkov. Lístok je najlepšie kúpiť vopred online. Ak ide o inú spoločnosť, postup je prakticky rovnaký, väčšina medzinárodných dopravcov má vlastné aplikácie s rezerváciou a predajom lístkov.