icon

Kde získať spoľahlivé info o autobusoch

Dnes o 14:53

Ahojte, kde nájdem číslo kam mám zavolať na informácie ohľadom autobusov?
Chatgpt mi radilo zavolať na infobus call centrum, čo som našla číslo volala som tam. Jedno číslo neexistuje a druhé hovorilo v inom jazyku čo som nerozumela.

Strana
z2
kreativka_logopedk
Dnes o 16:21
@anonym_autor

@anonym_17d91b Dá sa kúpiť aj vopred na stanici?

@anonym_autor Ak ide o spoločnosť Flixbus, stačí si stiahnuť ich aplikáciu a všetko nájdeš tam. Odchody, miestenky, kúpu lístkov. Lístok je najlepšie kúpiť vopred online. Ak ide o inú spoločnosť, postup je prakticky rovnaký, väčšina medzinárodných dopravcov má vlastné aplikácie s rezerváciou a predajom lístkov.

anonym_a3458e
Dnes o 16:23

Stanica podla mna listky nepredava. Ved to su vsetko sukromni dopravcovia. Nie ako kedysi, ze bola len SAD.

autor
Dnes o 16:57

Ďakujem za rady, pôjdem zajtra opýtať sa osobne či sa dá kúpiť lístok dopredu na busovej stanici.
A ešte mám poslednú otázku, vyhľadala som príklad tento spoj a klikla som kúpiť cestovný lístok, je tam suma 98 eur a to je za všetky cesty tam aj späť dokopy? A ešte je tam taký malý modrý trojuholník čo to znamená?

autor
Dnes o 17:01
kreativka_logopedk
Dnes o 17:38
@anonym_autor

@anonym_autor Treba na to kliknúť a uvidíš, čo sa tam píše. Pravdepodobne to bude niečo ohľadom obmedzenej možnosti kúpy cestovného lístka.

Strana
z2