icon

Konečne sneh - radosť aj zmätok na cestách

zuzanita1609
21. nov 2025

Dobrý večer 😊. Dnes to bolo na cestách ako ...no opäť všetci prekvapení, niekto ešte na letných,niekto na bicykloch, snežné pluhy vytiahli až keď sa ľudia začali v kolónach modliť a vzývať "boha pluhov"🤭. Každý nervózny, nevrlý no ja som normálne rada,že nasnežilo,vytiahla som nové snehule a so zápalom chuti lopatovať odhadzovala sneh,robila konečne chodníčky,ako dakedy (dakedy to boli skôr zákopy) 😜, kiež by to vydržalo aspoň do Silvestra. Máte radi zimu? Mám rada aj leto,ale aj zima má svoje čaro,ešte keby primrzlo. Pekný večer 😊.

Strana
z2
minenkaa
21. nov 2025

@zuzanita1609 do Silvestra, aspoň do marca ,keby bola zima

biba_18
21. nov 2025

pluhy boli od začiatku nasadené. ale nemáme toľko pluhov aby bol 1 na každý kilometer cesty…

biba_18
21. nov 2025

a áno, ja som zimná…

anonym_46fd4a
21. nov 2025

@zuzanita1609 nooo, prva reakcia rano ze nieee, preco toto, kde mam retaze, lopatu...
Odhrnac doteraz nedorazil. Auto som nechala dole, prechadzka mi aj dobre padla po celom dni vo vnutri.
Ale hlavna bola uz rano o 6 odhrnuta (cesta 2.triedy, zapadakov poriadny).
Tesim sa zajtra na bezky a vikend.

zuzanita1609
autor
21. nov 2025

Tiež som zimná,ale mám rada aj leto,nevadia mi horúčavy,nevadia mi ani mrazi. Jeseň považujem za krásnu a jar za potrebnú, voňavú. No dnes ráno vstanem,niekto by si povedal "boa niee" 🤭,no ja ráno vstanem kuknem do okna a ako decko"boaa sneeeh" 😁. Ako vie taká obyčajná vec ako sneh(ale už pomaly neobyčajná, pomaly rarita,hlavne na juhu Sk ) potešiť a urobil náladu na celý deň ☺️. Chcem sa opýtať mamičiek od juhu, kedy ste mali naposledy sneh aspoň po členky?

chrobak7
21. nov 2025
@zuzanita1609

Tiež som zimná,ale mám rada aj leto,nevadia mi horúčavy,nevadia mi ani mrazi. Jeseň považujem za krásnu a jar za potrebnú, voňavú. No dnes ráno vstanem,niekto by si povedal "boa niee" 🤭,no ja ráno vstanem kuknem do okna a ako decko"boaa sneeeh" 😁. Ako vie taká obyčajná vec ako sneh(ale už pomaly neobyčajná, pomaly rarita,hlavne na juhu Sk ) potešiť a urobil náladu na celý deň ☺️. Chcem sa opýtať mamičiek od juhu, kedy ste mali naposledy sneh aspoň po členky?

@zuzanita1609 Na juhozápade ani nepamätám.

minenkaa
21. nov 2025

Ja som zas celoročná milujem slnko a teplo cez leto ,vtedy sa len opekám,na jeseň milujem prechádzky v daždi ,zima sneh a mráz,lyže a jar tie dlhšie dni a všetko sa zelenie

done
21. nov 2025
@zuzanita1609

@zuzanita1609 v januári 2015

bomba36
21. nov 2025

Narúbalo ho tu riadne a stále sype 😅 ja mám rada zimu, ja som celkovo chladnokrvná. Leto nemám rada, vždy potichu trpím. Často aj nahlas 🤣

minenkaa
21. nov 2025

Zima je ešte aj neskuticne ticha ,milujem ist v noci von na prechádzku

bessie12
21. nov 2025
@minenkaa

Zima je ešte aj neskuticne ticha ,milujem ist v noci von na prechádzku

@minenkaa závidím a to zimu neznášam 😍

anonym_b70ef0
21. nov 2025

Zimu mam rada len do troch kráľov. Dnes fúkal silný vietor pršalo a do toho snežilo. Ale užila som si to. 8 hodín vonku v tomto počasí a ani som nebola nejak extra premrznuta. Pocitovo mi ukazovalo ďaleko pod nulou. Ja radšej teploty typu 35+

dzulli1980
21. nov 2025

Ja nemám zimu rada ... a to som rodáčka z Oravy, zažila som 2 metre snehu, 27 st. mrazy, behali sme bosí atď. ... ale beriem to tak, že je zima, tak má byť proste zima ... príroda si potrebuje oddýchnuť, zvery atď., jednoducho tento kolobeh je dôležitý ... ale už dnes som "kňučala", že chcem jar 😀

bessie12
21. nov 2025
@dzulli1980

Ja nemám zimu rada ... a to som rodáčka z Oravy, zažila som 2 metre snehu, 27 st. mrazy, behali sme bosí atď. ... ale beriem to tak, že je zima, tak má byť proste zima ... príroda si potrebuje oddýchnuť, zvery atď., jednoducho tento kolobeh je dôležitý ... ale už dnes som "kňučala", že chcem jar 😀

@dzulli1980 to si este na tom dobre. Ja by som uz chcela leto 😭😁

biba_18
21. nov 2025

neblbnite čaje 🤦‍♀️ šak sme ešte nelyžovali…

minenkaa
21. nov 2025
@biba_18

neblbnite čaje 🤦‍♀️ šak sme ešte nelyžovali…

@biba_18 však ,ja som už mužovi dnes vravela či nejdeme lyžovať

zuzanita1609
autor
21. nov 2025

Takto na Liptove a už viem ako vznikajú neidentifikovateľné objekty na fotke, stačí fotiť s bleskom a je olízaná časť mobilu na koho ten foťák smeruje 🤭😁.

biba_18
21. nov 2025

@minenkaa mne dali dole sadru pred 2 týždňami… sa modlím aby som vo februári aspoň zopár jázd urobila 😂

minenkaa
21. nov 2025
@biba_18

@minenkaa mne dali dole sadru pred 2 týždňami… sa modlím aby som vo februári aspoň zopár jázd urobila 😂

@biba_18 tak cvic poriadne aby si sa zas nedolamala

anonym_31950d
21. nov 2025

Nevadí mi zima so snehom, ale radšej mám leto, čím teplejšie, tým lepšie. Dnes bolo u nás hrozne, silný vietor, dážď, chladno. Fúkalo tak, že dáždniky boli zbytočné, do nitky premočená, ráno som v škôlke prezliekala deti. Mne po ceste do práce odletel vrch dáždnika rovno na čelné sklo auta, ktoré mi dávalo prednosť na priechode pre chodcov 🫣

zuzanita1609
autor
21. nov 2025
@anonym_31950d

Nevadí mi zima so snehom, ale radšej mám leto, čím teplejšie, tým lepšie. Dnes bolo u nás hrozne, silný vietor, dážď, chladno. Fúkalo tak, že dáždniky boli zbytočné, do nitky premočená, ráno som v škôlke prezliekala deti. Mne po ceste do práce odletel vrch dáždnika rovno na čelné sklo auta, ktoré mi dávalo prednosť na priechode pre chodcov 🫣

@anonym_31950d no to je zima,aké ľudia si akosi odvykli. Pamätám si mrazi, keď som sa prilepila jazykom o tyčku na bránke fudbalovej 🤭. Pamätám si sneh, keď na neboli ani vidno a to som už mala vyše metra a to nebol žiadny závej,v strede poľa som stála 😁. Pamätám,keď sme si robili chodbičky ako krty a rodičia nás hľadali,že kde po dedine behame,pritom sme boli iba vo dvore,doma 😆. Chýba mi ťa taká "surová" zima,poriadna a aspoň mesiace ako má byť. A to vravím ako rodák z Liptova,Orava bol extrém,aj keď mňa,aké len pre tie blbé cesty aj za leta 😏.

anonym_945fbf
21. nov 2025

teraz ste este nadsene ale vo februari budete nadavat, ze zas tie biele hovna padaju 😀

minenkaa
21. nov 2025
@anonym_945fbf

teraz ste este nadsene ale vo februari budete nadavat, ze zas tie biele hovna padaju 😀

@anonym_945fbf určite nie

zuzanita1609
autor
21. nov 2025
@anonym_945fbf

@anonym_945fbf To používa môj brat (biele hofná)😂. Pajo si to ty? 😁

anonym_a755f1
21. nov 2025

Ja mám najradšej leto, konkrétne august, ale aj september. Nemám rada zimu, obliekanie sa, sneh či brečka robia len škody.

renesance80
21. nov 2025

@zuzanita1609 neznášam zimu a chvalabohu tu nech mávame raz za dva tri roky aj to len pár dní

anonym_f3187b
21. nov 2025

Nám fúka ostošesť, dážď, aj sneh trochu padal, ale máme tu blato.

zuzanita1609
autor
21. nov 2025
@renesance80

@zuzanita1609 neznášam zimu a chvalabohu tu nech mávame raz za dva tri roky aj to len pár dní

@renesance80 a cez leto potom,kliešte,len keď prejdeš po pase lúky,po pár kúsku zelene ti nevadí vôbec, či? 🤨 Mrznúť musí,teda už by malo začať,ak si nechceš stierkou stierať cez leto,už jar,aj jeseň,niekde aj zimu,z holych nôch kliešte 😑.

renesance80
21. nov 2025
@zuzanita1609

@renesance80 a cez leto potom,kliešte,len keď prejdeš po pase lúky,po pár kúsku zelene ti nevadí vôbec, či? 🤨 Mrznúť musí,teda už by malo začať,ak si nechceš stierkou stierať cez leto,už jar,aj jeseň,niekde aj zimu,z holych nôch kliešte 😑.

@zuzanita1609 tu sú kliešte vždy ,na to sú spreje

zuzanita1609
autor
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2