icon

Kontrola batožiny na palube spoločnosti Wizz Air?

6. júl 2026

Zeny kontroluju batozinu?
Mam len malicky batoh a klasicky kufor mensi do 10kg , kontroluju ? Nechce sa mi za ten kufor platit 15€ navyse
( kuk 2 foto)

Strana
z2
anonym_c87c9c
6. júl 2026
@anonym_47e0a6

letela som v 3/2026 kontrolovali a merali "v klietke poctivo" a mohol byť iba jeden kus, aj s malou kabelkou na ramene mali problém. Tak sme rýchlo šupli kabelky pod zapnutú bundu. Každý ruksak čo sa im nezdal išiel na premeranie. Dosť ľudí nadávalo a doplácalo.

@anonym_47e0a6 potvrdzujem, kontrolujú všetko čo sa im nezdá, aj keď je veľa pasažierov a dlhý rad. kabelku som ešte tlačila do batoha, pretože môže byť len 1 batožina a musí vojsť do klietky. stačilo, že niekto má trošku na pohľad väčší batoh už bol na kontrole, niektorí si radšej obliekli niečo naviac na seba, aby im to vošlo do klietky. Predsalen 1 mikina zaberie dosť miesta.

biba_18
6. júl 2026
@anonym_47e0a6

letela som v 3/2026 kontrolovali a merali "v klietke poctivo" a mohol byť iba jeden kus, aj s malou kabelkou na ramene mali problém. Tak sme rýchlo šupli kabelky pod zapnutú bundu. Každý ruksak čo sa im nezdal išiel na premeranie. Dosť ľudí nadávalo a doplácalo.

@anonym_47e0a6 presne tak, osobnú batožinu nikdy nemám tak napratanú a kabelku vopchám do tašky a veci po vreckách... alebo celú kabelku pod bundu ...

Strana
z2