Kto zodpovedá za meškanie vlakov z Bratislavy?
Neviete niekto?? Lebo rada by som toho vola prefackala...
Ja viem že tu prebiehajú rekonštrukcie... Ale neexistuje aby na Nové Zámky v jednom kuse meškali vlaky - a to začínajú meškať keď sa študenti a pracujúci idú ráno do roboty alebo sa vracajú domov zatiaľ čo vlaky na Trnavy nemajú problém púšťať a to ideme rovnakým smerom ...
A počas hluchých období medzi 8-14 nemajú zase problém púšťať načas...
Nástupištia sú prázdne takže problém s logistikou to nie je
nevidieť jediného roboša takže kvôli prácam to nie je
Z Nového Mesta nie je problém pustiť vlak načas ale tam sa ja dostať neviem lebo sprosto jazdí MHD (ak vôbec jazdí)
Nehovorím ešte o tom, že ohrozujú svojich vlastných zamestnancov lebo cestujúci si to samozrejme vybijú na vypravcoch - chlap sa o seba ešte postará ale ak niekto napadne ženu, hlavne v noci som fakt zvedavá ako sa zachovajú
More očúvajte čo sa mi stalo šunes. Dig išól som na stanicu Nové Mesto a ja som tak vedel že rýchlyk 17:38 a len tak ze srandy som kukol v mobile cestovný porádek a dig že 16:51 ide rýchlyk a presne 16:51 som vchádzal do dverí stanice a potvora išla na čas! Keby len minutu meškal to by mi stačilo aby som vybehol na perón. Takže vďaka tomu že výnimočne ide vlak aj na čas, som zmeškal. Tak som vyzbieral plechovky na tej stanici a šiel do Vivo (bývalý polus) k zálohomatu v Lidli, rovno som si kúpil za to chálo, a prešól som pešo k račánským kolajnicám električky. Na stanici Vinohrady podľa harmonogramu by som zmeškal vlak, ale vďaka tomu že mal 5 minút meškanie, som ho presne stihol.

Teraz vám budem naživo referovať. Som na hlavnej stanici. Chcel som ísť osobákom 16:09 a že odrieknutý. Teraz na tabuli svieti že REX o 16:33 ale rovno pridali aj meškanie 10 minút, ktoré sa môže meniť.