icon

Ktorú autobusovú spoločnosť odporúčate na trasu z Bratislavy do Viedne?

3. máj 2026

Ahojte, ktoru autobusovu spolocnost odporucate na presun z letiska BA do Viedne? Vdaka

anonym_7dfd05
3. máj 2026

slovak lines

anonym_95b701
3. máj 2026

Flixbus je tiež v pohode

anonym_7dfd05
3. máj 2026
@anonym_95b701

Flixbus je tiež v pohode

@anonym_95b701 ja mám inú skúsenosť. Flixbus nikdy v živote už

tenerifka
3. máj 2026

ja mam dobru skusenost s obomi, ale bolo to dokopy asi 6 -krat, co som ich sluzby vyuzila

sissy27
3. máj 2026

Slovaklines

anonym_374686
3. máj 2026

Ak potrebuješ ísť z hlavnej železničnej stanice v BA, tak Slovaklines je určite lepšia voľba

anonym_55a7b5
3. máj 2026

Hociktoru z tych troch (regio, flix, SL), kazda musi dodrziavat cestovny poriadok. Uprednostnujem pri cestovani regio.

vikusjk
Autor odpoveď zmazal
autor
3. máj 2026

Potrebujem sa dostat z letiska BA do Viedne, nie na letisko, niekam do mesta. Slovaklines ma nejaky problem so strankou? To je jedno aky datum zadam, vzdy mi vyhodi neuspesne hladanie. Este dodam ze prilet mam 00.20. dik za kazdu radu.

anonym_7dfd05
3. máj 2026
@anonym_autor

Potrebujem sa dostat z letiska BA do Viedne, nie na letisko, niekam do mesta. Slovaklines ma nejaky problem so strankou? To je jedno aky datum zadam, vzdy mi vyhodi neuspesne hladanie. Este dodam ze prilet mam 00.20. dik za kazdu radu.

@anonym_autor nemá...

autor
3. máj 2026
@anonym_7dfd05

@anonym_autor nemá...

@anonym_7dfd05 mozem ta poprosit o link na tuto stranku, pridem si internetovo celkom zdatna ale ja nechadzam len toto

anonym_7dfd05
3. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_7dfd05 mozem ta poprosit o link na tuto stranku, pridem si internetovo celkom zdatna ale ja nechadzam len toto

@anonym_autor no však to je tá. Slovak lines ale z BA letiska do viedne nechodí. Musíš si tam dať reálnu trasu

autor
3. máj 2026
@anonym_7dfd05

@anonym_autor no však to je tá. Slovak lines ale z BA letiska do viedne nechodí. Musíš si tam dať reálnu trasu

@anonym_7dfd05 fajn, moja otazka znela letisko BA-Vieden, stacilo napisat ze slovak lines z letiska nechodi. Vdaka

anonym_7dfd05
3. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_7dfd05 fajn, moja otazka znela letisko BA-Vieden, stacilo napisat ze slovak lines z letiska nechodi. Vdaka

@anonym_autor 😂😂😂 tak to budeš na tom letisku naveky amen.
Žiadna autobusová spoločnosť nechodí priamo z BA letiska do Viedne

autor
3. máj 2026
@anonym_7dfd05

@anonym_autor 😂😂😂 tak to budeš na tom letisku naveky amen.
Žiadna autobusová spoločnosť nechodí priamo z BA letiska do Viedne

@anonym_7dfd05 asi ta sklamem, nebudem musiet tam byt naveky amen😉

stankadu
3. máj 2026

Ale neprides priamo na hlavnu stanicu. Ja len aby ta to neprekvapilo.

anonym_7dfd05
3. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_7dfd05 asi ta sklamem, nebudem musiet tam byt naveky amen😉

@anonym_autor wau, tak to je super.
7 hodín čakať na letisku je ešte lepšie 🫠

stankadu
3. máj 2026

Alebo chod z BA letiska do mesta a na Nivach skor najdes spoj do Viedne.