icon

Má niekto skúsenosť s rezerváciou Regiojet do Prahy?

ivka79
10. apr 2026

Ahojte. Chcem sa spýtať či nemal niekto v poslednej dobe problém so zajednanim vlaku na letné prázdniny. Chcem si dať rezerváciu z PN vlakom do Prahy a výsledok je, že nie je k dispozícii žiadne spojenie. Pritom chodíme skoro každý rok do Prahy a nikdy problém nebol. Skúšala som dať aj termín niekedy v októbri a tiež žiadny spoj. Niečo Regiojet zmenil? Ďakujem za odpovede.

sabrinka26
10. apr 2026

@ivka79 vacsinou su spoje cca 2 mesiace vopred. Podla mna hladas termin, ktory nespada to tohto limitu. Na jul budu nahodene spoje koncom aprila, zaciatkom maja

done
10. apr 2026

Listok si mozes kupit max 2 mesiace vopred

anonym_cd0056
10. apr 2026

Z Bratislavy ide vlak do Prahy 4 krat za den. To je taky problem ist prinajhorsom hocicim do Bratislavy a odtial regiojetom? Malokedy je regio z Ba plny, vzdy su miesta.

sabrinka26
10. apr 2026
@anonym_cd0056

Z Bratislavy ide vlak do Prahy 4 krat za den. To je taky problem ist prinajhorsom hocicim do Bratislavy a odtial regiojetom? Malokedy je regio z Ba plny, vzdy su miesta.

@anonym_cd0056 z piestan chodi takisto kazdy den. Ona ma problem s kupou listka. Ale ten ani z BA nekupi uz teraz ak chce na leto az.

anonym_cd0056
10. apr 2026
@sabrinka26

@anonym_cd0056 z piestan chodi takisto kazdy den. Ona ma problem s kupou listka. Ale ten ani z BA nekupi uz teraz ak chce na leto az.

@sabrinka26 Ona ho chce kupit uz teraz, aby mala miesto. Ako bolo povedane, iba 2 mesiace vopred. Kedze z Ba ide 4krat za den, nie je problem s miestami ani v iny cas.

sabrinka26
10. apr 2026
@anonym_cd0056

@sabrinka26 Ona ho chce kupit uz teraz, aby mala miesto. Ako bolo povedane, iba 2 mesiace vopred. Kedze z Ba ide 4krat za den, nie je problem s miestami ani v iny cas.

@anonym_cd0056 jaj tak. Ale zas asi do BA to ma daleko. Ale chapem ako to myslis. 🩵

anonym_43e254
10. apr 2026

neviem ako je to s regiojetom, my sme kupovali tie listky za 5€ s leoexpress a v pohode aj 4 mesiace dopredu

anonym_cd0056
11. apr 2026
@sabrinka26

@anonym_cd0056 jaj tak. Ale zas asi do BA to ma daleko. Ale chapem ako to myslis. 🩵

@sabrinka26 Ten regio ide aj tak do Prahy cez Bratislavu ... Preto ta rada, zviezt sa kludne inym vlakom do Ba a prestupit na regio.

ivka79
autor
13. apr 2026

Ahojte. Ďakujem za odpovede.

zuzana949
13. apr 2026

Neviem či nie je problém tam, tento rok sa má opravovať trať smer Praha, takže majú byť výluky
Prene info dajú priamo v info kancelárií žsr