icon

Môžem prevážať detský bicykel v autobuse?

Včera o 19:42

Dobrý večer.
Žienky, prosím Vás, nemáte podobnú skúsenosť s detským bicyklom?
Chceme ísť so synčekom a dcérkou na výlet, ja na korčuliach, dcérka v kočíku, synček bicykel (4 roky, veľkosť bicykla 20). Pôjdeme cca 20 km, ďalších 20 km naspäť by už bolo asi dosť na neho, chcela som ísť cyklobusom, ale zistila, že nepôjde takýto. Je možné, že by nám šofér v klasickom autobuse nezobral takýto menší bicykel? Neviem, či to risknúť, alebo radšej výlet odložiť.
Ďakujem za názor.
Pekný večer 🙂

anonym_b4c207
•
Včera o 19:45

@anonym_autor nie

anonym_dbadd9
•
Včera o 19:47

@anonym_autor nezobral

patrike
•
Včera o 20:14

Na 90% nezoberie a este ti aj vynada.

anonym_2e6597
•
Včera o 20:17

4-rocny a ma slapat 20 km?😵

anonym_0f94e7
•
Včera o 21:00

Skor nie, inak celkovo ja si neviem predstavit sa do autobusu trepat na korculiach s kocikom s cca batolatom a malym dietatom s bicyklom 😅 Ale to len uplne mimo temy, predstava.

anonym_9e2333
•
Včera o 21:11
@anonym_0f94e7

Skor nie, inak celkovo ja si neviem predstavit sa do autobusu trepat na korculiach s kocikom s cca batolatom a malym dietatom s bicyklom 😅 Ale to len uplne mimo temy, predstava.

@anonym_0f94e7 urcite by nemala korcule obute na nohe😉
A k otazke, skor ta s bicyklom nezoberu. .

anonym_7280aa
•
Dnes o 04:36

@anonym_autor radi mamicku, dcerenku a synacika odvezu z vyletiku taxiky, boltiky, len si treba asi dodavocku objednat.
Alebo treba ist na mensi vyletik, alebo bez korculiek a bicyklika.

mogaa
•
Dnes o 05:17

@anonym_autor treba vlakom a ani teba len v korčuliach by nezobral.....inak ako by si vyložila na korčuliach kočík a popri tom ísť ešte po schodoch?🙈

ibrunova
•
Dnes o 05:32
@mogaa

@anonym_autor treba vlakom a ani teba len v korčuliach by nezobral.....inak ako by si vyložila na korčuliach kočík a popri tom ísť ešte po schodoch?🙈

@mogaa veď isto nepôjde do autobusu na korčuôiach

anonym_2e6597
•
Dnes o 05:43

Ja som za vystup na Gerlach. Pre 4-rocneho akurat...limity treba prekonavat.

lucik194
•
Dnes o 06:25

v prvom rade neviem akou spolocnostou chces ist.

pozri spolocnost ake ma prepravne podmienky, niekde to mozne je, inde nie je.

- korcule na 100% nemozes mat na nohach, tie musia byt zabalene a hodene dole v kociku, alebo v ruksaku.
- kocik normalne vylozis hore do autobusu.
- bike napr. v BA v MHD moze byt, v primeskej doprave v minulosti mohlo byt, ale len malicky, preto pozri prepravny poriadok, ci je to mozne alebo nie.

baby a nekecajte do veci, ci 4 rocne dieta prejde/neprejde 20 km...... je to uplne normalna vzdialenosť pre 4r chalana, nase baby v takom veku normalne 20km na cyklotrase presli tiez.

ja osobne som kocik vzdy vykladala do MHD sama (ked neboli este nizkopodlazne busy). hlavne necakaj, ze Ti sofer bude pomahat s kocikom, v minulosti to vyslovene mali zakazane (aby ich neseklo v krizoch)

anonym_44b75e
•
Dnes o 06:36
@patrike

Na 90% nezoberie a este ti aj vynada.

@patrike prečo by jej mal vynadať? Lebo také buranské správanie je normal? Dá sa aj slušne upozorniť cestujúcich.

sense
•
Dnes o 06:51

Najlepšie sa spýtať u spoločnosti, ktorou chcete ísť naspäť.

patrike
•
Dnes o 06:52
@anonym_44b75e

@patrike prečo by jej mal vynadať? Lebo také buranské správanie je normal? Dá sa aj slušne upozorniť cestujúcich.

@anonym_44b75e Nepoznas autobusarov ? Len na pozdrav odpovie tak jeden z piatich.

autor
•
Dnes o 06:59

Ďakujem veľmi pekne za odpovede. Samozrejme, vždy mám aj topánky pod kočíkom pripravené, nejdem len s korčuľami. Synček je skvelý jazdec, 20 km je pre neho bežná trasa, som si istá, že by zvládol aj cestu späť, ale nechcem to prepáliť. Išlo o cyklotrasu smerom na Starú Bystricu, tam žiaľ vlak nie je k dispozícii. Ďakujem ešte raz, vymyslíme iný výlet na toto pekné počasie. 🙂

ivicatolic
•
Dnes o 08:22

@anonym_autor ako píšu..... ešte ti môže dobre vynadať alebo bude pozerať ako debil 😆😭😆.... isté je, že kvôli bezpečnosti to majú zakázané 👉/ kedysi to bolo bežné/