Možnosti kontaktu s blízkymi počas dlhého letu
Ahojte prosím vás čaká ma dlhý let. Už som letela takže nemám úplne paniku ale letela som hodinu a pol. To som vydržala bez akejkoľvek komunikácie s rodinou priateľom atď. Lenže ako vydržať dlhý let bez toho aby som mala nejaký kontakt s ľuďmi? Ten pocit ze im nemôžem napísať zavolať. Sú nejaké možnosti ako sa spojiť? Keďže ten letecky režim v mobile neumožňuje internet ani smsky. Ďakujem
@anonym_autor Mozes komunikovat s letuskami, spolucestujucimi. Skor myslim, ze mas zavislost na chatovani.
🙈🙈🙈🙈
Zober si knihu. Ideálny čas začať odvykacku
@anonym_autor Aj denník môžeš písať.
To vážne? Mám pocit, že teraz som už videla a čítala fakt všetko 😀
Možno práve preto ťa na ten let vyslali 🙂
Čo by si robila keby si letela 10 hodín ?
Nevieš žiť bez mobilu pár hodín? Treba zacat
@anonym_autor Si robíš srandu?? Po návrate sa prihlás na odvykaciu kúru na Prednú Horu.
koľko budeš letieť? 10 dni? … tipujem tak 3 hodiny …
@anonym_autor Napíš list.
@ninazemna a pošli holubicou, ktorú nižšie odchytíš
to ako fakt , asi máš separačnú úzkosť.
Ešte som nepočula toto od nikoho
Je to prehnaná reakcia
alebo ešte je pre Teba riešenie ísť s aerolínkou a v triede kde je internet dostupný počas letu
@anonym_autor Mile High Club.
Letecký režim máš mať pri štarte a pristávaní.
Zisti si či tvoje lietadlo poskytuje WiFi, lebo ani zapnutý mobil ti nepomôže v 10 km výške tam nechytí signál cez okno lietadla.
Komunikovať a kontakt môžeš mať s ľudmi čo sedia vedľa teba. Do mobilu si nainštaluj offline prekladač aby si vedela komunikovať.
Rodine pošli link kde môžu sledovať trasu tvojho letu.
@anonym_autor ja mám opačný problém, ja chcem ticho, kľud, s nikým nekecat, len sluchátka, kniha a ja.. hold s deťmi si to dovoliť zatiaľ nemôžem, a to lietame pomerne často. Ono to tak vždy je, chceme to čo momentálne nemáme. Užívaj, nestresuj. Rob fotky, potom pozdielaš.
Aktuálne odchadzame do zahraničia trajektom. Zbytočne mi je platiť zvlášť drahé wifi preto telefón je 12 hodín mlkvy. Rodina vie kam ideme, a kedy máme príchod, ozvem sa až dorazíme.. teším sa na toto obdobie ticha 😎
psychiater vysvetli, ake mas moznosti.
kks, to je uz trapne, co za chobotiny sem davate
a este trapnejsie, ako im tu niekto seriozne radi...poslite ich niekam a nepodporujte tieto trapnosti
Koľko týždňov budeš letieť?
@anonym_autor co je dlhy let? Vacsina spolocnosti na dlhych letoch ponuka wifi, niekedy bezplatne, a niekedy za par eur.
A mozes normalne cez whatsapp posielat spravy
Vacsina leteckych spolocnosti poskytuje internet na palube lietadla. Treba si to dopredu zaplatit (alebo sa to da aj pocas letu - podla leteckej spolocnosti). Mobilny singal v 10km nie je.
Ešte je dobré vopred si kúpiť eSIM funkčné v danej krajine aspoň na prvé dni, tak po prílete máš hneď spojenie a nemusíš riešiť na letisku drahých predajcov SIM kariet.
Najprv som si myslela, ze je rec o dietati s rodicom, ale toto mi pride trosicka cez 😅 Nevydrzis chvilu?
syn bol v Sigapure - 12 tisíc km - počas letu žiaden kontakt.
nič , aleže úplne nič. až potom na letisku mohol volať. tiež mi nebolo všetko jedno.
Pospi si, pozri si film, niekoľko častí seriálu stiahnutých do notebooku, prečítaj si knihu, prečítaj si časopis, lúšti krížovku, sudoku, komunikuj so spolu sediacim, píš si niečo. Verím, že si dospelý človek a dokážeš vydržať 12h. Ak je to kratší let ako 12h, tak sa o tom ani nebavme.
Niektore spolocnosti maju Wi-Fi, Star Alliance vsetky… zaplatis, pripojis sa. Myslim, ze QR byva nalepeny na stoliku alebo bol v casopise 🤔 … a nejaku kreditku mas. Nevyuzili sme, mame od hudby po rozpravky vsetko offline
Zaplatis si internet v lietadle, cca 30-40 eur (tolko stal v Lufthanse) a mozes si pisat.
Alebo si budes kratit cas pozeranim filmov, pocuvanim hudby, alebo si stiahnes svoju hudbu do mobilu, stiahnes si do mobilu offline hry, alebo vezmes knihu.
Alebo budes pocuvat podcasty, co maju v ponuke.
Alebo polku letu jednoducho prespis.
Aj 12 hodinovy let nakoniec vzdy ubehne.
To fsjlkt nevydržím 24 hodin bez kvakania s blízkymi? Chod za lekarom, to iz je diagnóza. Ja som dlhe cesty zboznovala, čítala som, počúvala vtedy mp3 este. Boli to 12 hodinové trasy bušom. A ked som Lietavská, tak hodinu plus 3 h cesta autobusom. Uzasne.
A ty tu smoklis koli takejto kravovine? Pokial nekaku dg oficiálne mas, mala si dat hned info. No ak si zdravá, tak fakt nemám slov. Ľudia su dnes podaktorí iz uplne d----i.
Ostan mame pri sukni a nelietaj!
@anonym_autor bábika zlatá, aj hodinu a pol si vydržala neotravovať svojich blízkych, to je zlaté 😀 si robíš srandu, že celý boží deň nenecháš ľudí na pokoji ? ty nechodíš do práce, do školy, nemáš žiadne povinnosti, že môžeš byť nonstop nalepená na mobile? Ja neviem, bežne nie som v kontakte s rodinou aj niekoľko dní a nepríde mi to čudné.

Ako si to doteraz vydrzala kazdu noc? Ci aj v noci priebezne ako otvoris oci chytis mobil a vypisujes hluposti kazdemu?

@anonym_autor Napíš list.