icon

Na koho sa obrátiť ohľadom autobusových spojení?

Dnes o 05:16

Dobrý deň. Kam mam napisat alebo zavolat ohladom autobusovych spojeni? Ide o spoje medzi krajskym a okresnym mestom. Pod koho to spadá? Ďakujem

jblheart
Dnes o 05:34

@anonym_autor Tak treba zistiť napríklad na https://m.cp.sk/bus/spojenie/ a zistiť pod ktorú SAD spoj patrí. Prípadne firmu ak sa jedná o diaľkový autobus a potom na ich web stránke nájsť kontakt.

autor
Dnes o 05:37
@jblheart

@anonym_autor Tak treba zistiť napríklad na https://m.cp.sk/bus/spojenie/ a zistiť pod ktorú SAD spoj patrí. Prípadne firmu ak sa jedná o diaľkový autobus a potom na ich web stránke nájsť kontakt.

@jblheart aky dany spoj? Ja chcem aby nejaky pridali.

jblheart
Dnes o 05:41
@anonym_autor

@anonym_autor Aký je v tom rozdiel? Zisti ktorý dopravca pokrýva tú lokalitu, zavolaj im a spýtaj sa či vedia pridať spoj.

markusrasford
Dnes o 05:43

@anonym_autor arriva.sk tam by si mala nájsť co hľadáš

anonym_a1e719
Dnes o 06:03

Ano, zavolas a oni pridaju spoj. No to chcem vidiet...si si to pomylila s taxi, nie?

anonym_170941
Dnes o 06:50

Pozri si v cestovnom poriadku aká firma obsluhuje momentálne spojenie medzi tými dvoma mestami.
Kraj má komisie kde by si mohla zaslať podnet, tiež sa môžeš obrátiť na krajského poslanca z tvojho mesta.
Ak sa súkromníkovi neoplatí prevádzkovať danú linku, ale je vo verejnom záujme tak ju čiastočne dotuje kraj.

vulka
Dnes o 07:00
@anonym_autor

@anonym_autor No, ak nájdeš tak 30 ďalších ľudí, ktorí to budú tiež iniciovať, tak sa možno niečo udeje 🙂

anonym_a1e719
Dnes o 07:21

Istotne nejake spoje medzi tymi mestami chodia. To, ze cas nevyhovuje tebe, uz nie je ich problem. Tazko pridaju nove. Ved autobusmi uz skoro nikto nechodi. Ved to vidim aj u nas, chodia skoro prazdne.

anonym_2a7f95
Dnes o 07:25

@anonym_autor dopravcovi a ten ďalej.Tiez nám pridali nedávno spoj, ale písala sa petícia, ale dôvod bol, že sa presťahovala stredná škola o pár dedín ďalej a vytvoril sa spoj, ktorý to zastrešil.
Ak nie je veľký dôvod nič nezmenia.Ved nemá kto jazdiť a sú autobusy preplnené v špičke a potom poloprázdne.Ak vás bude veľa nám dali petíciu na miestnu skupiny dediny a bolo veľa podpisov, tak sa tým budú zaoberať.alebo sa posunul odchod autobusu po vyučovaní, lebo deti nestíhali a potom tam stáli 40 min

viestta
Dnes o 07:51
@anonym_autor

@anonym_autor obratti sa treba na VUC, pretoze ten zazmluvnuje doprau u dopravcov. Najlepsie ak to spravi obec, nie jednotlivec

ivicatolic
Dnes o 08:28

@anonym_autor miestny samosprávny kraj.... trenčiansky, trnavský, nitriansky atď

anonym_91b661
Dnes o 08:31

VUC