icon

Nebojíte sa teraz cestovať do rizikových krajín?

3. mar 2026

Ako riešite ak ste mali v pláne vycestovať do rizikovývh krajín?

Strana
z2
anonym_556ad7
3. mar 2026

@anonym_autor tak že nejdem ?

gejb
3. mar 2026

@anonym_autor riesim to tak, ze ostávam doma. Hotovo.

anonym_c632c3
3. mar 2026

Môže byť bombová dovolenka a poloprázdne pláže, ale ak štát vydá odporúčanie necestovať tak poisťovňa nepreplatí nič ak sa rozhodneš napriek tomu vycestovať a niečo sa ti stane.

autor
3. mar 2026

Sú priam desivé tie vonjové konflikty vo svete.

anonym_61d6e4
3. mar 2026

@anonym_autor
Zacina sa to vyostrovat
UAE says subject to over 1,000 Iranian attacks; more than all other targeted nations | Khaleej Times https://share.google/LdoHrF5aPWl1sqyyZ

anonym_c632c3
3. mar 2026
@anonym_autor

Sú priam desivé tie vonjové konflikty vo svete.

@anonym_autor
v roku 2025 bolo najviac vojen a vojnových konfliktov od druhej svetovej vojny
rok 2026 ho pravdepodobne prekoná

anonym_34242f
3. mar 2026

Vojna na Ukrajine tá nedesí? To sú naši susedia. Irán je ďaleko. Nedesí tá fakt že rusko je blízko a my sme na dostrel? Irán sa nezaujíma o maličké bezvýznamné Slovensko

anonym_ad1051
Včera o 00:40
@anonym_34242f

Vojna na Ukrajine tá nedesí? To sú naši susedia. Irán je ďaleko. Nedesí tá fakt že rusko je blízko a my sme na dostrel? Irán sa nezaujíma o maličké bezvýznamné Slovensko

@anonym_34242f prosím ťa nešír paniku.
Otázka znela inak. Skús si prečítať. Cestuješ na Ukrajinu?

anonym_2c78bd
Včera o 00:46

@anonym_autor kupim si listok na Titanic

anonym_185cc1
Včera o 00:49

Aj Turecko je uz 2stupen varovania.

anonym_c54de8
Včera o 04:48

Normalne cestujem okrem blizkeho vychodu

anonym_2d77e8
Včera o 05:16

Nejdem na blízky východ, ani do Turecka, ani na Cyprus. Smer Taliansko, Španielsko, Kanárske ostrovy, samozrejme v hre je Chorvátsko, Slovinsko a Grécko.

iwka_77
Včera o 05:29

@anonym_autor mnoho cestoviek ruší zájazdy do rizikových krajín a vracia peniaze ľudom, ktorý mali vycestovať a to si myslím, že je správne. V žiadnom prípade by som teraz necestovala do tých krajín, ktoré sú rizikové

anonym_34242f
Včera o 05:50
@anonym_ad1051

@anonym_ad1051 ušla ti pointa, nevadí

kavasmliekom
Včera o 05:51

Ak chceš naspäť letieť na rakete, tak choď. Neplánujem kupovať adrenalínovú dovolenku. Chystáme sa do Talianska, no do leta ešte ďaleko, bohvie čo bude. A keď nebude vojna, môže byť zemetrasenie, tornádo, požiare...

anonym_fde970
Včera o 05:56

@anonym_autor bojim, necestujem, ake jednoduche.

marianarem
Včera o 06:08

@anonym_c632c3 "Bombová" dovolenka je teraz veľmi priliehavý názov 🙂

sara07
Včera o 06:22
@anonym_ad1051

@anonym_ad1051 žiadna panika , je to sused
preto im eu aj nato pomaha a v podstate im pomahame aj my aj ked reči su iné

sara07
Včera o 06:26

varovanie do ktorej krajiny neist máš vždy
ja napr by som už do dubaja alebo izrael , iran.... nešla minule leto, - slovne prestrelky boli už vtedy
iran prekvapeny nebol ked stihol do pondelka rana vystrelit 600 rakiet a 900 dronov
lietadlove lode ked prišli - čo je slušny kolos takže si ich nemôžu nevšimnut - ked vyšla informacia , tak to bola otazka času alebo dohody ...
stále máš krajiny kde sa dá ist

alexi2211
Včera o 07:17

Ono je aj otázka, či sa do tých krajín cestovať bude, však zatiaľ sa ledva dopravili ľudia domov, lety sú zrušené. Osobne by som sa tam ani len neťahala...

osky
Včera o 07:17

Na co je tato tema dobra?
Vsak je logicke,ze urcite nepojdem niekam,kde je vojna,alebo riziko zasahu.
Pozerame uz dlho Seychelly,Malledivy,Mauricius....
Myslis,ze sa mi tam po tomto vsetkom este ziada ist?
Nie.
Ani na blby Cyprus....
Ked sa niekto rozhodne,zasiahne aj "malicke" Slovensko.
Fanatikom je jedno..
Treba sediet doma a bxt pripraveny na vsetko.
Osobne teda po ziadnych dovolenkach neposkulujem...cakam,ako sa to vyvinie...

martinka13
Včera o 07:19

Mali sme ísť 4.4. Nejdeme. Určite však nebudeme sedieť doma. Je veľa bezpečných miest, kam sa dá ísť.

macko1983
Včera o 07:27

V sobotu odlietam do Istanbulu.

anonym_65e198
Včera o 07:31

@anonym_autor načo by išiel teraz niekto do rizikových krajín?mám známu na Maledivach nechcela by som byť v jej koži zháňať let domov išli na vlastnú päsť.Pre mňa otrasná skúsenosť byť niekde a mať problém ísť domov.Ja celkovo nerozumiem všetci vedeli, že sa schyľuje k utokom nebolo to necakane

anonym_2d77e8
Včera o 07:40

@anonym_autor Renáta ty si?

anonym_e13779
Včera o 07:46

Smerom na východ v žiadnom prípade nepôjdeme. Teraz v marci letíme do západnej časti afriky. Aj to som mierne nervózna, síce je to ďaleko a úplne opačný smer, ale aj tak... Situáciu sledujeme a ak sa niečo bude zvrhávať, určite nepôjdeme.

autor
Včera o 07:47

@anonym_autor Ja sa nechystám, ani som sa nechystala..momentálne by som chcela vidieť čo najviac Talianska. Konecne spoznať viac krajinu,lebo doteraz sme kvôli deťom viac trávili čas pri mori.Máme toho pochodené dosť, ale zámerne nevyhladavame vyslovene moslimské krajiny. Strašne túžim navštíviť Apuliu, Alberollo .mám toho veľa na zozname tak uvidíme .

anonym_c632c3
Včera o 07:49

Tento rok nám zahraničnú dovolenku zrušila konsolidácia, nepôjdeme nikde ďaleko.

terezia74
Včera o 07:58

@anonym_autor nikam necestujem , a nebojím sa ani toho čo bude. Všetko je to tak, ako aj to nastaviš v hlave. Žijem zo dňa na deň, som vďačná že sme s deťmi zdraví.
Ostatne ovplyvniť nedokážem a žiť v strachu? Čo mi to pomôže?

sisska96
Včera o 08:04

@anonym_autor jednoducho nejdem. Vôbec mi nechýbajú tie krajiny. My ideme do Fínska

Strana
z2