Dovolenkové destinácie: Ktoré krajiny lákajú najviac?
Ahojte ľudia dneska som si pozrel do novín,ktoré som si kúpil a upútal ma jeden článok prešiel si ten článok o dovolenkách a zostal som zaskočení v čítaní ako som sa doznal nových informácií ohľadom destinácií...Pretože kto si môže dovoliť dnešnej dobe vycestovať do exotických krajín keď mame problém ledva vyžiť s toho čo mame na učte a neplytvať toľko s eurami....Bol som prekvapený,že za Sardínia stojí vyše 4000 eur a za Malorku 1500 eur neje to až príliš??..Do akých exotických krajín najčastejšie cestujete??....Prečo?.
Koľko vás vyjde strava,ubytovanie,cestovne???... 🙂😉
@stelly652 vidis a nas Turecko vyslo vyse 9000eur a 2500eur si berieme ako vreckove.
A bude to kazdym rokom viac a viac,lebo deti rastu tym padom budu za nich aj ine ceny.My s tym pocitame,pred 3r nas takto vyslo Tunisko okolo 7000eur,a to jedno dieta uplne zdarma,teraz uz nie.
A stale pocujes ako BA letisko odbavilo rekordne viac a viac kazdym rokom viac cestujucich.Takze nie,nemame sa tu tak zle.Ako sa to prezentuje stale dookola.
@stelly652 vidis a nas Turecko vyslo vyse 9000eur a 2500eur si berieme ako vreckove.
A bude to kazdym rokom viac a viac,lebo deti rastu tym padom budu za nich aj ine ceny.My s tym pocitame,pred 3r nas takto vyslo Tunisko okolo 7000eur,a to jedno dieta uplne zdarma,teraz uz nie.
A stale pocujes ako BA letisko odbavilo rekordne viac a viac kazdym rokom viac cestujucich.Takze nie,nemame sa tu tak zle.Ako sa to prezentuje stale dookola.
@anonym_6f5b2f ja mam tiež našetrené len si nemôžem dovoliť minúť toľko eur na dovolenku ale po pravde už ma nejako neťahajú dovolenky a koľko si zaplatila za letenky??..
Sardinia a Mallorka su exoticke destinacie? Odkedy??? Ja som bola na Sardinii minuly rok a 4k sme urcite neminuli. A 1500 je v pohode, kolko by si chcel, aby to stalo, 300 e? 🙄 No ano, dovolenky stoja peniaze. Kto na to nema, musi sediet doma. Nie je to ziadne zakladne ludske pravo. Smolik. A treba si na to zarobit. Za sedenia doma urcite ziadna dovolenka nevyda...😏
Sardinia a Mallorka su exoticke destinacie? Odkedy??? Ja som bola na Sardinii minuly rok a 4k sme urcite neminuli. A 1500 je v pohode, kolko by si chcel, aby to stalo, 300 e? 🙄 No ano, dovolenky stoja peniaze. Kto na to nema, musi sediet doma. Nie je to ziadne zakladne ludske pravo. Smolik. A treba si na to zarobit. Za sedenia doma urcite ziadna dovolenka nevyda...😏
@anonym_06a335 pre 30+ chalana zo SNV, ktory nepracuje je exoticka destinacia aj samozber jahod v Michalovciach
@stelly652 take dovolenky si mozu dovolit ti, ktori si na nich zarobia. Je to jednoducha matematika. Zarobis si, kupis. Nezarabas, nemas za co kupit, mozes sediet doma a citat v novinach o cudzich krajinach.
@stelly652 take dovolenky si mozu dovolit ti, ktori si na nich zarobia. Je to jednoducha matematika. Zarobis si, kupis. Nezarabas, nemas za co kupit, mozes sediet doma a citat v novinach o cudzich krajinach.
@anonym_8f1368 ved to mi jasne,každý si zaslúži dovolenku za dobru odvedenú robotu,ktorú vykonáva....ako sa hovorí všade dobre,doma najlepšie...neboj sa nájdem si aj ja robotu len tu na Východe je ťažko sa zamestnať
@anonym_8f1368 ved to mi jasne,každý si zaslúži dovolenku za dobru odvedenú robotu,ktorú vykonáva....ako sa hovorí všade dobre,doma najlepšie...neboj sa nájdem si aj ja robotu len tu na Východe je ťažko sa zamestnať
@stelly652 tak a kde vsade si bol doteraz na dovolenkach a co ta to stalo?
My sme boli v januári na Mauriciuse a komplet pre celú rodinu to vyšlo okolo 5500 eur, ale super spokojnosť 🙂
@stelly652 tak a kde vsade si bol doteraz na dovolenkach a co ta to stalo?
@anonym_ab8dc4 nikde som nebol 😂😂 okrem Dudiniec a Prahy a to mi stačilo a už ma nejako neťahajú dovolenky nerád cestujem niekedy dávnejšie keď som bol mali rad som sa vozil chodil po výletoch,ale už vo vyššom mojom veku 38 je mi najlepšie doma a ďalej hľadať prácu
@anonym_ab8dc4 nikde som nebol 😂😂 okrem Dudiniec a Prahy a to mi stačilo a už ma nejako neťahajú dovolenky nerád cestujem niekedy dávnejšie keď som bol mali rad som sa vozil chodil po výletoch,ale už vo vyššom mojom veku 38 je mi najlepšie doma a ďalej hľadať prácu
@stelly652 tak ked ta to netaha, naco sa o tom bavis? Realne asi nemas predstavu kolko taky priemerny clovek zaraba, ake ma nsklady, kolko volna a moznosti...
Prosim ta.. ty investuj energiu a cas miesto tychto internetovych diskusii radsej do svojho zivota, vzdelavaj sa, zvysuj si kvalifikaciu, hladaj si pracu.. lebo inak sa nikam neposunies. Bezne tu od teba citam take blbosti, ze to ozaj musi u teba nuda fungovat na plne obratky.
@anonym_6f5b2f ja mam tiež našetrené len si nemôžem dovoliť minúť toľko eur na dovolenku ale po pravde už ma nejako neťahajú dovolenky a koľko si zaplatila za letenky??..
@stelly652 ideme cez ck,takze tuto sumu ti nepoviem.Ale je to tam popisane v papieroch.
@stelly652 tak sa zober na mestske kupalisko, to bude takemu starcovi nad hrobom ako ty bohate stacit. Pripadne sa mozes este okupat v Hornade, ten je zadarmo
Ja si pamatam, ako som v prvej praci pred 17r. kde som vtedy zarabala 350€, bola doslova v soku, ked mi starsia kolegina povedala, ze idu na dovolenku za 3000€. To bolo pre mna nepredstavitelna suma za dovolenku. Ja cerstvo po skole, zila z mesiaca na mesiac a usetrila asi 50€ mesacne. Teraz by som si taku dovolenku vedela dovolit, ale mam ine priority v zivote.
Kto pracuje, neprepije, neprefajčí a neprestávkuje, tak má. Cestovať sa dá aj lacnejšie, aj samostatne . Seba neber ako bežnú vzorku slováka.Nie každý je na ID a mentálne zaostalý , bez zamestnania.
@anonym_9b60f7 kvôli takýmto primitívnym príspevkom potrebujem častejší detox od MK.
Cez cestovky nikdy necestujem. Je to vacsinou drahsie. Za cenu, ktoru ponuka cestovka, ja viem najst svojoomocne lepsie ubytko, pripadne vystriedam aj dve a teda vidim toho z krajiny viac. A nie len byt zavrety v rezorte
Kto pracuje, neprepije, neprefajčí a neprestávkuje, tak má. Cestovať sa dá aj lacnejšie, aj samostatne . Seba neber ako bežnú vzorku slováka.Nie každý je na ID a mentálne zaostalý , bez zamestnania.
@anonym_9b60f7 ty si dobrá 🐮nejako tá uráža, alebo prečo sa správaš ako debil?
@stelly652 Sardinia 4000? Tolko planujem minut na jesen v Japonsku aj s letenkou a velkymi nakupmi preboha 😀
@stelly652 trosku a zorientovať a ísť bez cestovky..určite sa dá ušetriť aj 50% z ceny...minulý rok na jar napr taka SriLanka na 14 dní nás vyšla 1800eur na osobou 🙂 a to už teda exotika je, a to sme ešte boli jednu alebo dve noci v Abu Dhabi🙂 ...letenky na Mallorku sa dajú nájsť aj do 100eur v pohode, ak aj dáš 500-600eur za ubytovanie na týždeň na osobu(a to už nájdeš aj niečo lepšie v tej cene ) stále si dosť ďaleko od sumy 1500eur