Odvoz z letiska: Hotelová služba alebo Bolt?
Hotel nám ponúkol odvoz z letiska priamo na ubytovanie, ale vychádza skoro dvojnásobne oproti tomu, čo ukazuje Bolt. Priletíme večer, budeme mať kufre a dve deti, takže pohodlie by sa zišlo, len neviem, či zbytočne nepreplatíme obyčajnú cestu autom.
Čo by bolo lepšie? Poradíte prosím, ak ste to už riešili.
@anonym_autor hlavne si musis uvedomit ze cena na bolt teraz a v case priletu ked zhana odvoz dalsich 100ludi je uplne ina. O akej sume sa bavime? 15/30e ?
@anonym_autor ak idete cez Booking, tak určite máte zľavu v aplikáciu na Taxi. Prípadne iný taxík.
@milan2711 toto nie je pokec. Ak chceš popísať choď tam.
@anonym_161c62 nerob je zlatý, pôjdeme na rande kľudne aj dnes
Cena boltu ale moze byt uplne odlisna v case objednania, ked prileti s tebou xy ludi, ktori si tiez budu zhanat odvoz
@anonym_161c62 nerob je zlatý, pôjdeme na rande kľudne aj dnes
@anonym_bd05db nerob si z neho srandu. On nie je ok, tak ho prosím nezosmiešňuj.
@anonym_bd05db nerob si z neho srandu. On nie je ok, tak ho prosím nezosmiešňuj.
@anonym_161c62 prečo srandu? Je zlatý a ja som tak isto sama. Ty si mu už písala?
@anonym_161c62 prečo srandu? Je zlatý a ja som tak isto sama. Ty si mu už písala?
@anonym_bd05db je mentálne zaostalý, netreba ho brať vážne a dávať mu nádeje.
@anonym_autor
Taku blbost som uz dlho necitala ty si vestkyna co predpoveda cenu

@anonym_autor hotel ti posle bolt / taxi, za ktoru zaplati rovnaku sumu ako by si zaplatila ty a este teda proviziu pre seba, lebo ved len tak to robit nebudu.