Paríž alebo Londýn
Musím si vybrať medzi týmito dvoma mestami a začínam byť zúfalá. Celý čas som bola presvedčená, že Paríž bude pre mňa lepšia voľba, ale v poslednej dobe premýšľam aj nad Londýnom. Nejaké konkrétne preferencie na základe, ktorých by som sa mohla rozhodnúť nemám.
Ovladas oba jazyky?
Londýn
@lenuska999
Nenapísala si síce na čo, ale v každom prípade Londýn.
Ja hlasujem za Pariz.
Pariz (sirsie centrum). Z Londyna sa stala stoka (tam uz nic nefunguje).
Let do Pariza,vlakom do Londyna a odtial let spat na SK.
Do UK potrebujes pas a ,,vizum".
Londyn je vraj stabby(suvisi s bodnymi zbranami)..pisali minule na X..tak asi ten Pariz
Za mňa asi úprimne ani jedno. Obe preľudnené špinavé mesta aspoň z mojej skúsenosti. Ale keď už, skôr asi Londýn
Pariz (sirsie centrum). Z Londyna sa stala stoka (tam uz nic nefunguje).
@anonym_6d5505 Akoby v Parizi fungovalo 😆
@anonym_6d5505 Akoby v Parizi fungovalo 😆
@veselo_neveselo Bavime sa tu o vybere.
Za mna Pariz. Tam si to ti ludia este ako tak uzivaju.
V Londyne sa domorodci z frustracie ozieraju a pristahovalci si veselo kade tade "stanuju". A k tomu stabby kultura (ako spominane vyssie)...
No ja som bola v októbri v Paríži, za mna katastrofa. Nechcela by som tam žiť ani nahodou. LONDÝN detto.
tak ja neviem dievčatá, vrátila som sa pred 2 týždňami z Londýna, žiadni ožratí, frustrovaní domorodci, žiadna špina, všetko fungovalo, stále rovnako úžasné mesto ako pred 20 rokmi...
Podla mna su obe mesta celkom super, ale Pariz o nieco viac 🙂 a Londyn je trochu odpojeny, z pariza vezmes nocny vlak a si v Pyrenejach rano a vlastne do vsetkych regionov mas rychle vlaky, ktore funguju. Mozes byt rychlo v Nice, Marseille, strasbourg, bordeaux, hocikde a teda je tam kopec skvelych miest, super jedlo, prijemny jazyk na pocuvanie 😀
Za mna Londyn, ale zalezi od vkusu
Londyn, lebo ho poznam a bez problemov sa dorozumiem.
Bola som aj aj, doporucujem Londyn 🖤
@lenuska999 na výlet Paríž a na život radšej Londýn.
tak ja neviem dievčatá, vrátila som sa pred 2 týždňami z Londýna, žiadni ožratí, frustrovaní domorodci, žiadna špina, všetko fungovalo, stále rovnako úžasné mesto ako pred 20 rokmi...
@danica2711 je tam krasne a kopec kultury je stale kam chodit a tie ich parky su uzasne v hociktorej stvrti , ci centrum , canary warf, richmond proste londyn je nadherny
@danica2711 je tam krasne a kopec kultury je stale kam chodit a tie ich parky su uzasne v hociktorej stvrti , ci centrum , canary warf, richmond proste londyn je nadherny
@anonym_dd7c6b hovoríš mi z duše, ja Londýn milujem
Pariz je momentalne v Europe najviac “overrated” city.
vsetci, co tam boli teraz posledny rok a napr.pred 10 rokmi naposledy, povedali, ze uz tam nikdy viac nepojdu. jedna velka katastrofa

@lenuska999 na vylet alebo na zivot?