icon

Poraďte najjednoduchšiu cestu z Nitry do Parndorfu bez diaľnice?

Včera o 18:23

Ahojte 😊 prosím vás, aká je najjednoduchšia cesta z Nitry do Parndorfu, keď mám slovenskú diaľničnú známku, ale rakúsku nie? Dá sa ísť pohodlne bez rakúskej diaľnice? Prípadne kadiaľ chodievate vy? Ďakujem 😊

anonym_108df1
Včera o 18:24

@anonym_autor nemáš napr. waze? Tak si stiahni a zadaj si tam trasu a máš po probléme

anonym_66ff05
Včera o 18:28

@anonym_autor zadaj do google maps alebo navi a nastav bez diaľnice

zuzanaete
Včera o 18:45

Rozdel si trasu na 2 casti. NR - Einstenova. To vies vyuzit SK dialnicu. Z Einsteinovej - Parndorf si iz nastav bez platenia. Navedie ta cez dediny v AT.

autor
Včera o 19:02

Nitra → R1 → D1 → D4 → Jarovce → Kittsee → Pama → Gattendorf → Parndorf Takto?

zuzanaete
Včera o 20:02
@anonym_autor

@anonym_autor Moze byt. Ja zabudam na D4. Len si daj pozor, aby si z D4 zisla na SK do Jaroviec, aby si neskoncila na dialnicnom hranicnom prechode. Potom nejde sa priamo cez Pamu. Navigacia ta povedie. Staci mat v AT vypnute platene cesty.

anonym_93c0de
Včera o 20:18

Chod cez Berg, Jarovce ak nedas pozor skor vyjdes na dialnicu ako z Bergu. Berg-Kittsee a za Kittsee na kruhaci ist po starej ceste … iba tam „stretnes“ dialnicu a naozaj je minimalna sanca sa na nu dostat, pretoze je to fobre oznacene ,.. Jarovce osobne nemam rada… parkrat som sa tam netrafila a musela kupovat znamku kvoli 3 km (nemala som slovensku)

kaktusik007
Dnes o 04:13
@anonym_autor

@anonym_autor nie, urcite nechod cez D4.... Jarovce su svina ;) normalne chod po D1, za pristavnym zid na einsteinovu.... a potom cez dediny, je to kusok, dva kruhace, jedna T krizovatka a si v parndorfe...

kaktusik007
Dnes o 04:15

tou A6 co tam vidis sa nedaj zmiast - celu tu cestu ides vedla rakuskej dialnici po normalnej nespoplatnenej ceste

autor
Dnes o 14:51

Isli sme cez Berg, super cesta. Uz som aj naspat. Dakujem🩷