icon

Preprava zadarmo medzi Vinohradmi a Novým Mestom

unbeholfen
26. okt 2025

Ako invalidný dôchodca mám vlaky zadarmo, ale to platí len na vlaky dopravcu ZSSK. Problém je že vlaky z nášho mesta idú na Vinohrady a Hlavnú stanicu, ale pracovať budem pri stanici Nové Mesto. Je tam taká možnosť že vystúpiť na stanici Vinohrady a tam je cez cestu stanica Predmestie kde vlaky čo prechádzajú smerujú na Nové Mesto. Lenže neviem či tadial chodia aj vlaky ZSSK lebo väčšinou tam chodia iní dopravcovia a tam už treba platiť. Aj keď možno majú nejaké zľavy pre ŤZP preukazy ale zadarmo to nieje. Na MHD je tiež iba zľava to viem určite. Na to Nové Mesto chodia väčšinou Leo Expres, Regiojet a hentaké. ZSSK vlaky aj od Pezinského aj od Seneckého smeru idú na hlavnú stanicu. Čo potom chodí na Nové Mesto? Z tých ZSSK vlakov. Alebo ako je to ďaleke pešo? Trvalo by to dlho? Prejsť z Vinohradov na Nové Mesto?

Strana
z2
janai1
Autor odpoveď zmazal
rooskoliv
26. okt 2025

Áno, na stanici predmestie chodia vlaky ZSSK. Pokiaľ viem, Hlavná stanica a Nové Mesto chodí iba súkromný prepravca

janai1
26. okt 2025

Pozerám, že si z Galanty. Veď odtiaľ ti ide priamo na Nové mesto

majka2959
26. okt 2025

@unbeholfen Našlo mi aj to, že z Hlavnej stanice idú osobné vlaky ZSSK do Nového Mesta - smer Dunajská Streda.

muchotrafka298
26. okt 2025
@majka2959

@unbeholfen Našlo mi aj to, že z Hlavnej stanice idú osobné vlaky ZSSK do Nového Mesta - smer Dunajská Streda.

@majka2959 trat do Dunajskej Stredy z Bratislavy ZSSK uz niekolko rokov neprevadzkuje. Momentalne jazdi na tejto trati Leo Expres.

majka2959
26. okt 2025
@muchotrafka298

@majka2959 trat do Dunajskej Stredy z Bratislavy ZSSK uz niekolko rokov neprevadzkuje. Momentalne jazdi na tejto trati Leo Expres.

@muchotrafka298 Tak to som nevedela.

unbeholfen
autor
26. okt 2025
@rooskoliv

Áno, na stanici predmestie chodia vlaky ZSSK. Pokiaľ viem, Hlavná stanica a Nové Mesto chodí iba súkromný prepravca

@rooskoliv preto špekulujen nad tým všetko čo ide na hlavnú stanicu ide aj cez vinohrady a tam je predmestie cez cestu.

unbeholfen
autor
26. okt 2025
@janai1

Pozerám, že si z Galanty. Veď odtiaľ ti ide priamo na Nové mesto

@janai1 to si kde zobrala? Z Galanty všetko chodí na hlavnú.

unbeholfen
autor
26. okt 2025
@majka2959

@majka2959 pozor ZSSK do DS nechodí. To sú tie regiojety, leoexpresy to sú iní prelravcovia.

janai1
26. okt 2025
@unbeholfen

@janai1 to si kde zobrala? Z Galanty všetko chodí na hlavnú.

@unbeholfen ale prosím ťa ...

unbeholfen
autor
26. okt 2025

Však to potrebujem zistiť že z vlaku čo ide z Galanty tak stojí na vinohradoch a hlavnej. Je možnosť z týchto staníc sa dostať zadarmo na Nové Mesto? Alebo pešo je to jak ďaleko? Nejaké skratky pomedzi domy a tak?

janai1
26. okt 2025
@unbeholfen

Však to potrebujem zistiť že z vlaku čo ide z Galanty tak stojí na vinohradoch a hlavnej. Je možnosť z týchto staníc sa dostať zadarmo na Nové Mesto? Alebo pešo je to jak ďaleko? Nejaké skratky pomedzi domy a tak?

@unbeholfen robíš si srandu? Ukáž mi jeden vlak z Galanty ktorý ide cez vinohrady a končí na hlavnej stanici...

unbeholfen
autor
26. okt 2025
@janai1

@unbeholfen robíš si srandu? Ukáž mi jeden vlak z Galanty ktorý ide cez vinohrady a končí na hlavnej stanici...

@janai1 všetky

unbeholfen
autor
26. okt 2025
@janai1

@unbeholfen ale prosím ťa ...

@janai1 a vidíš tam v zátvorke že 2 prestupy? To je buď autobus alebo tie vlaky do DS čo už nepasuje.

unbeholfen
autor
26. okt 2025

Ešte len nastupujem tak keď sa dozviem aké budú pracovné doby tak to doladíme. Niečo vyšpekulujeme. Zatial tému nechajte tu. Majd dám vedieť.

janai1
26. okt 2025
@unbeholfen

@janai1 všetky

@unbeholfen takže si fakt robíš srandu... Zbytočne s tebou potom diskutovať

Zaškrtla som ti teda iba tie, kde nie je prestup keďže tie si záhadne nevidel...

Na ďalších dvoch screenoch máš aj pri OS aj pri R aj konečnú stanicu a šokujúco je to Nové Mesto ...

anonym_4353c0
26. okt 2025

Stanica Nove Mesto je par metrov od Vinohradov…cize to mas uplne jedno.

gab1sol
26. okt 2025
@anonym_4353c0

@anonym_4353c0 Nie je náhodou Stanica - Nové Mesto pri Kuchajde? To je od Vinohradov tak na pešo cez pol hodinu určite…

lubka2510
26. okt 2025
@unbeholfen

Ešte len nastupujem tak keď sa dozviem aké budú pracovné doby tak to doladíme. Niečo vyšpekulujeme. Zatial tému nechajte tu. Majd dám vedieť.

@unbeholfene ale na trati Galanta Ba je docasna vyluka na trati do 3.11 ked niektore vlaky chodia do stanice BA nove mesto...aj ten rychlik.urpin
Vacsina vlakov konci ale na BA hlavna stanici..ALE po vyluke by vsetky vlaky mali koncit opat na BA hlavna stanica a zastavuju aj na Vinohradoch kde si pesi.musis prejst na sa stn Ba predmestie....zavolaj si na zssk info posli email presne ti to povedia aj ohladom listka aj ohladom vyluky ci naozaj skonci 3.11

janai1
26. okt 2025
@anonym_4353c0

@anonym_4353c0 2,8 km je pár metrov? 😬

muchotrafka298
26. okt 2025
@anonym_4353c0

@anonym_4353c0 par metrov? To je minimalne 45 minut peso. Nove Mesto je pri Kuchajde. Vedla stanice Vinohrady je cez cestu stanica Predmestie.

unbeholfen
autor
26. okt 2025
@janai1

@unbeholfen takže si fakt robíš srandu... Zbytočne s tebou potom diskutovať

Zaškrtla som ti teda iba tie, kde nie je prestup keďže tie si záhadne nevidel...

Na ďalších dvoch screenoch máš aj pri OS aj pri R aj konečnú stanicu a šokujúco je to Nové Mesto ...

@janai1 to som nevedel. Keď som chodieval do Bratislavy len tak náhodne, tak to vždy išlo na hlavnú. Či to bol osobák, rýchlik... Toto ma milo prekvapilo. Doteraz som necestoval pravidelne. Paráda teším sa. Zajtra sa dozviem kedy budem začínať kedy končiť.

unbeholfen
autor
26. okt 2025
@gab1sol

@anonym_4353c0 Nie je náhodou Stanica - Nové Mesto pri Kuchajde? To je od Vinohradov tak na pešo cez pol hodinu určite…

@gab1sol ďakujem toto som potreboval. Takže od vinohradov ku kuchajde prejdem pešo za pól hoďku?

unbeholfen
autor
26. okt 2025
@lubka2510

@unbeholfene ale na trati Galanta Ba je docasna vyluka na trati do 3.11 ked niektore vlaky chodia do stanice BA nove mesto...aj ten rychlik.urpin
Vacsina vlakov konci ale na BA hlavna stanici..ALE po vyluke by vsetky vlaky mali koncit opat na BA hlavna stanica a zastavuju aj na Vinohradoch kde si pesi.musis prejst na sa stn Ba predmestie....zavolaj si na zssk info posli email presne ti to povedia aj ohladom listka aj ohladom vyluky ci naozaj skonci 3.11

@lubka2510 tak si vyriešila záhadu čo mám s @janai1 vidíš Janka? Ľubka to vyjasnila. Mne bolo čudné že celý život som chodieval do Bratislavy len tak nepravidelne ale nepamätám si že by vlaky išli na Nové Mesto. Vždy to chodilo na hlavnú a z hlavnej. Tak mi bolo čudné keď Janka ukázala ten cestovní řád. Takže mne vlastne tá výluka aj pasuje. Keď nebude výluka tak sa mi skomplikuje cesta do práce.

lubka2510
26. okt 2025
@unbeholfen

@lubka2510 tak si vyriešila záhadu čo mám s @janai1 vidíš Janka? Ľubka to vyjasnila. Mne bolo čudné že celý život som chodieval do Bratislavy len tak nepravidelne ale nepamätám si že by vlaky išli na Nové Mesto. Vždy to chodilo na hlavnú a z hlavnej. Tak mi bolo čudné keď Janka ukázala ten cestovní řád. Takže mne vlastne tá výluka aj pasuje. Keď nebude výluka tak sa mi skomplikuje cesta do práce.

@unbeholfen je to tak ze odkedy tu ja byvam a cestujem tak vlaky GA -BA nikdy nekoncili na Novom Meste iba teraz kvoli dočasnej vyluke (menia kolaje a aj medzinarodne rychliky su odklonene inou trasou cez Ba vychod).....vzdy ale treba sledovat aktualnu stranku zssk a ich overene info nie rozne ine vyhladavace spojeni a tras

unbeholfen
autor
26. okt 2025
@lubka2510

@unbeholfen je to tak ze odkedy tu ja byvam a cestujem tak vlaky GA -BA nikdy nekoncili na Novom Meste iba teraz kvoli dočasnej vyluke (menia kolaje a aj medzinarodne rychliky su odklonene inou trasou cez Ba vychod).....vzdy ale treba sledovat aktualnu stranku zssk a ich overene info nie rozne ine vyhladavace spojeni a tras

@lubka2510 budem sa informovať priamo u železníc. Keď sme išli z pohovoru, stáli sme na tej istej zastávke, jeden mal inú aplikáciu ja zase inú a obom to dalo niečo iné. Obaja sme chceli ísť smerom na Galantu a z Nového Mesta nešlo nič. Aplikácie nás posielali na vinohrady a každého inokadial. Paradoxne len vďaka výlukám sa mi bude dobre dochádzať do práce. Keď to dokončia, mne sa to skomplikuje. Na slovebsku nič nevedia dokončiť na termín. Tak dúfam že sa im to do 3.11. mepodarí. Mohlo by im to trvať aspoň do 18.11. kým prídu lóve potom mi to už bude jedno.

anonym_7ddd91
26. okt 2025
@unbeholfen

@lubka2510 budem sa informovať priamo u železníc. Keď sme išli z pohovoru, stáli sme na tej istej zastávke, jeden mal inú aplikáciu ja zase inú a obom to dalo niečo iné. Obaja sme chceli ísť smerom na Galantu a z Nového Mesta nešlo nič. Aplikácie nás posielali na vinohrady a každého inokadial. Paradoxne len vďaka výlukám sa mi bude dobre dochádzať do práce. Keď to dokončia, mne sa to skomplikuje. Na slovebsku nič nevedia dokončiť na termín. Tak dúfam že sa im to do 3.11. mepodarí. Mohlo by im to trvať aspoň do 18.11. kým prídu lóve potom mi to už bude jedno.

@unbeholfen keď dostaneš prvú vyplatu potom ti to bude jedno to je take tvoje. Preto to bude tvoja 35 práca. Strašne…

unbeholfen
autor
26. okt 2025
@anonym_7ddd91

@unbeholfen keď dostaneš prvú vyplatu potom ti to bude jedno to je take tvoje. Preto to bude tvoja 35 práca. Strašne…

@anonym_7ddd91 nie výplatu ale dôchodok. Lebo ak v Novembri nastúpim tak prvá výplata je 15 decembra. Takže skôr mi príde Novembrový dôchodok okolo 18. Potom už bude jedno lebo si viem kúpiť lístok či už na MHD alebo tie vlaky súkromných prepravcov ktoré premávajú medzi tými stanicami. Do 3.11. mám garantované že sa dostanem na Nové Mesto priamo. A medzi tým to prejdem pešo, vraj to je pól hoďka.

gab1sol
27. okt 2025
@unbeholfen

@gab1sol ďakujem toto som potreboval. Takže od vinohradov ku kuchajde prejdem pešo za pól hoďku?

@unbeholfen rátaj viac, napísala som cez polhodinu. Záleží, akým svižným krokom pôjdeš.

unbeholfen
autor
27. okt 2025
@gab1sol

@unbeholfen rátaj viac, napísala som cez polhodinu. Záleží, akým svižným krokom pôjdeš.

@gab1sol hát pôjdem sviežo, aspon budem mať kroky, lebo doma chodím len na bicykli, tak mi chýbajú kroky čo by sa denne malo odkráčať.

Strana
z2