Refunduje mi Ryanair aj spiatočný let?
Zdravim asi viete ako bolo dnes na letisku vo viedni.
Mal som ist do Milana 7:05 a cakali sme az do 14:45 kym neoznamili prelozenie na 00:40 a vecer ho aj xellom nezrusili. Ziadost o refund som dal aj cez appku aj cez formular ale bojim sa ze mi nevratia peniaze za spiatocny let ktory ma byt zajtra o 9:00 nerobil som na nom ani check in… Mam spravit este zvlast ziadost pripadne ako postupovat?
Inak dal som aj zidost o kompenzaciu podla eu261 ja si myslim ze natahovali strasne dlho a nemozu sa vyhovarat na pocasie a mali by dat aj tych 250€
Co si o tom myslite?
@dominik2795 Počasie. Čiže s tým letecká spoločnosť neurobí nič.
Si so istý, že si to aspoň žiadal od správnej spoločnosti? 🙂
@dominik2795 Počasie. Čiže s tým letecká spoločnosť neurobí nič.
Si so istý, že si to aspoň žiadal od správnej spoločnosti? 🙂
@abbey1 lety odlietali od 1 a 00:40 bol delay a potom zruseny. Jak neni ich problem?
mas samozrejme narok na vratenie penazi a aj za spiatocnu ... nemas narok na kompenzaciu kt je vyssia ako cena letenky kedze to bolo kvoly pocasiu a nie vinou ryanairu ..takze ano kludne si poziadaj celu sumu letenky
mas samozrejme narok na vratenie penazi a aj za spiatocnu ... nemas narok na kompenzaciu kt je vyssia ako cena letenky kedze to bolo kvoly pocasiu a nie vinou ryanairu ..takze ano kludne si poziadaj celu sumu letenky
@anonym_14fd56 ako je pisane vyssie ryanair ani ine nizkonakladovky nepredavaju spiatocne letenky, su to vsetko samostatne lety. pokial lietadlo odleti a on v nom nebude, tak ziadny refund nedostane.
@abbey1 lety odlietali od 1 a 00:40 bol delay a potom zruseny. Jak neni ich problem?
@dominik2795 Kompenzáciu nedostaneš. Oni zlé počasie nevedia ovplyvniť. Bohužiaľ. Sú veci, ktoré spoločnosť nemôže ovplyvniť.
Čiže navyše od nich nič nedostaneš.
@dominik2795 Kompenzáciu nedostaneš. Oni zlé počasie nevedia ovplyvniť. Bohužiaľ. Sú veci, ktoré spoločnosť nemôže ovplyvniť.
Čiže navyše od nich nič nedostaneš.
@abbey1 ale coby lietadlo tam stalo od rana a mali ho uz len odbavit… jak nema spitocny? Je nejaka infolinka?
@abbey1 ale coby lietadlo tam stalo od rana a mali ho uz len odbavit… jak nema spitocny? Je nejaka infolinka?
@dominik2795 Zjavne ani len netušíš, ako fungujú letiska, lety.
Proste sa kvôli počasiu nelietalo. Nie, nemohli vásen tak potom od baviť. Neboli ste tam jediné lietadlo a ani by ste neboli jedine lietadlo vo vzduchu.
Bohužiaľ, je to nepríjemné, ale stáva sa.
Určite ti prišiel mail, aké máš možnosti ohľadom daného zrušeného letu.
Ďalšiu kompenzáciu ti Ryanair nezaplatí.
@dominik2795 Buď si môžeš let zmeniť alebo požiadať o vrátenie peňazí za let do Milána. Kompenzácia ďalšia nie.
V emaily by ti mali poslať všetky inštrukcie môžeš požiadať o vrátenie peňazí a áno vrátia celú cenu letenky alebo zadarmo prebookovat na iný let. Peniaze prišli dosť rýchlo. Kompenzáciu nedostaneš, lebo počasie. Žiadala som o ňu cez Ryanair zrušenie bolo kvôli niečomu inému vyhovorili sa na vyššiu moc. Skúšam to cez vymahačov uvidíme či niečo z toho bude šance moc nedávamm Najviac hnevá prepadnute ubytovanie za ktoré sme nič nedostali, keďže v čase keď nás mali čakať sme stále boli na letisku a čakali na posunutý let, ktorý nakoniec zrušili.

@dominik2795 pocasie je vyssia moc, takze na kompenzaciu podla 261 narok nemas. S “raynerom” skusenost nemam, ale Ryanair ti letenku spat z Milana refundovat nebude, kedze je to samostatna letenka a nie je ich problem ani ich vina, ze si na ten let nenastupil.