icon

Ryanair: Let do Londýna s príručnou batožinou: Kedy mám byť na letisku?

Včera o 14:31

Ahojte, letím zajtra do Londýna o 11:00 kedy mam byt na letisku ked mam len prirucnu batozinu?

anonym_d090e6
Včera o 14:36

@anonym_autor je turistická sezóna, mrte ľudí.

simsalabim
Včera o 14:41

@anonym_autor no min 2hod vopred, kedze letis mimo unie. A z BA by som po poslednych skusenostiach asi prisla este skor a sla rovno cez kontrolu ku gatom 🤔

anonym_aa63d3

3h vopred

anonym_f5ccec

zalezi odkial letis, ine je Vieden, Bratislava a ine Poprad. Ale kedze ides mimo EU pojdes aj na pasovu kontrolu takze 2h urcite pred letom aj ked stihnut to mozes aj za hodinu tazko povedat kolko ludi bude a odkial letis

autor
Včera o 14:43
@anonym_f5ccec

zalezi odkial letis, ine je Vieden, Bratislava a ine Poprad. Ale kedze ides mimo EU pojdes aj na pasovu kontrolu takze 2h urcite pred letom aj ked stihnut to mozes aj za hodinu tazko povedat kolko ludi bude a odkial letis

@anonym_f5ccec z Kosic

anonym_f5ccec
Včera o 14:44
@anonym_autor

@anonym_f5ccec z Kosic

@anonym_autor v Ke to slo minuly rok rychlo tazko radit ale 2h by som bola
Ja chodim vzdy 2h pred a zatial som stihla vzdy v pohode

eeffka
Včera o 14:45
@anonym_autor

@anonym_f5ccec z Kosic

@anonym_autor 2hod do istoty

vevesh
Včera o 15:20

Pozrela by som, co radi ryanair a letisko. Co viem, podla noveho, ak sa leti mimo eu a neurobis pasovy check-in 24hodin vopred, musis byt minimalne 3 hodiny vopred na letisku.

anonym_0e2372
Včera o 15:42
@anonym_f5ccec

@anonym_f5ccec
Hodinu? Ty si asi v zivote neletela radsej nerad

anonym_f5ccec
Včera o 15:42
@anonym_0e2372

@anonym_f5ccec
Hodinu? Ty si asi v zivote neletela radsej nerad

@anonym_0e2372 lietam kazde 3 mes 🙂

eeffka
Včera o 15:53

Asi takto, aktualne takze 2hod by som isla istotne

anonym_0e2372
Včera o 16:05
@anonym_f5ccec

@anonym_0e2372 lietam kazde 3 mes 🙂

@anonym_f5ccec
Preto som prekvapena pisat taku blbost cez turisticku sezonu mimo EU .

anonym_f5ccec
Včera o 16:07
@anonym_0e2372

@anonym_f5ccec
Preto som prekvapena pisat taku blbost cez turisticku sezonu mimo EU .

@anonym_0e2372 jemine leti z kosic, je to mini letisko. Jeden pas na batozinu, citaj s porozumenim pisem ze ma byt 2h ale da sa stihnut aj za hodinu kedze nema batozinu a z kosic naozaj lieta sa celkovo malo. Pre mna za mna nech tam je aj dva dni dopredu, ci ty jej kolko radis tam byt?

Letela som minuly rok z Ke mimo EU a za 20 min som bola vybavena aj s podanou batozinou a to sli 2 cestovky chartery sucastne okrem nas

abbey1
Včera o 16:09

Pred týždňom za 15 min prejdená kontrola a i pasová v Bratislave.

biba_18
Včera o 16:33

ja by som ti radila pozrieť na letový poriadok zajtra. koľko letov je v priebehu polhodiny okolo tvojho letu… ak letíš v rámci eu, na ke letisku v pohode stačí hodina, na londýna by som prišla 2 hodiny, ale ak nebude veľa lietadiel a prídeš pár minút minút neskôr, nemusíš stresovať, si myslím…
lebo najviac sa zdržíš na kontrolách samozrejme a najmenej to vieš ovplyvniť…

anonym_e89d28
Včera o 18:53

Nezabudni zmerat batozinu. Ak bude privelka, 60 eur doplatis. To uz radsej si zaplatit priority za 30 eur pri checkine, kde mas povolene 2 batoziny. Vacsiu a mensiu.

anonym_b8fccd
Včera o 19:12

v kosiciach to nikto nemeral