Strach z návratu do Londýna kvôli politike
Ahojte zienky prosím pomôžte mi ako prídem naspäť na letisko stansed London mám už kúpené letenky utorok letím na Sk a naspäť o týždeň 8.10 a myslite že ma pustia otvoriť späť lebo myslíme na správy za vláda ktoré budú voľby alebo čo raz vyhrali ten zlý vláda ? Neviem ako ?
@rumbaanitkin89 ty prečo nevieš po slovensky? Akú máš národnosť? Vôbec nerozumiem tvojmu textu, preto ti neviem odpovedať.
Čo?
Ak mas pas hociktorej krajiny EU, tak ta pustia bez problemov a je uplne jedno, ci letis zo Stansteadu alebo z Heathrow. Ak teda dobre rozumiem tomu, co pises... Ci sa bojis navratu do UK? V tom pripade muis mat splnene podmienky podla svojho statusu v UK.
@rumbaanitkin89 Ak si v UK legálne a máš všetky papiere v poriadku, tak ťa pustia. Ak nie, tak hold môže sa stať, že nie. To je úplne logické.
Teraz neviem, či sa chystá prevrat v Anglicku alebo na Slovensku, z toho textu to akosi neviem vydedukovať, ťažká téma po sobotnej noci.
@rumbaanitkin89 tvoj prispevok je chaoticky. Nadych - vydych a este raz, aky je ucel cesty do UK? Mas tam pre-settled, settled status ai..? Momentalne ziadne zmeny niesu a ak mas legalny status osetreny, nemas dovod na obavy...
Ak mas pas hociktorej krajiny EU, tak ta pustia bez problemov a je uplne jedno, ci letis zo Stansteadu alebo z Heathrow. Ak teda dobre rozumiem tomu, co pises... Ci sa bojis navratu do UK? V tom pripade muis mat splnene podmienky podla svojho statusu v UK.
@simsalabim ja mám plne status a pas mám slovenské
@rumbaanitkin89 niektoré baby ti odpovedali a ty prečo neodpovedáš im? Aby pochopili, o či ti ide a mohli ti dať fundovanú odpoveď.
My vieme, ze si Romka, ale aj tak veľmi tvoje vety nedávajú zmysel.
@rumbaanitkin89 ak mas status, tak pokojne mozes cestovat. Nateraz ziadne zmeny ani volby niesu. Co si mohla vydiet boli predbezne prieskumy kto by volby vyhral... Nateraz vsetko po starom

čoho sa bojíš? 😲