icon

Strach z návratu do Londýna kvôli politike

rumbaanitkin89
28. sep 2025

Ahojte zienky prosím pomôžte mi ako prídem naspäť na letisko stansed London mám už kúpené letenky utorok letím na Sk a naspäť o týždeň 8.10 a myslite že ma pustia otvoriť späť lebo myslíme na správy za vláda ktoré budú voľby alebo čo raz vyhrali ten zlý vláda ? Neviem ako ?

biba_18
28. sep 2025

čoho sa bojíš? 😲

anonym_7d6b83
28. sep 2025

@rumbaanitkin89 ty prečo nevieš po slovensky? Akú máš národnosť? Vôbec nerozumiem tvojmu textu, preto ti neviem odpovedať.

anonym_da7e17
28. sep 2025

Čo?

simsalabim
28. sep 2025

Ak mas pas hociktorej krajiny EU, tak ta pustia bez problemov a je uplne jedno, ci letis zo Stansteadu alebo z Heathrow. Ak teda dobre rozumiem tomu, co pises... Ci sa bojis navratu do UK? V tom pripade muis mat splnene podmienky podla svojho statusu v UK.

abbey1
28. sep 2025

@rumbaanitkin89 Ak si v UK legálne a máš všetky papiere v poriadku, tak ťa pustia. Ak nie, tak hold môže sa stať, že nie. To je úplne logické.

sevrin
28. sep 2025

Teraz neviem, či sa chystá prevrat v Anglicku alebo na Slovensku, z toho textu to akosi neviem vydedukovať, ťažká téma po sobotnej noci.

haley7897
28. sep 2025

@rumbaanitkin89 tvoj prispevok je chaoticky. Nadych - vydych a este raz, aky je ucel cesty do UK? Mas tam pre-settled, settled status ai..? Momentalne ziadne zmeny niesu a ak mas legalny status osetreny, nemas dovod na obavy...

rumbaanitkin89
autor
28. sep 2025
@simsalabim

Ak mas pas hociktorej krajiny EU, tak ta pustia bez problemov a je uplne jedno, ci letis zo Stansteadu alebo z Heathrow. Ak teda dobre rozumiem tomu, co pises... Ci sa bojis navratu do UK? V tom pripade muis mat splnene podmienky podla svojho statusu v UK.

@simsalabim ja mám plne status a pas mám slovenské

anonym_7d6b83
30. sep 2025
@rumbaanitkin89

@rumbaanitkin89 niektoré baby ti odpovedali a ty prečo neodpovedáš im? Aby pochopili, o či ti ide a mohli ti dať fundovanú odpoveď.
My vieme, ze si Romka, ale aj tak veľmi tvoje vety nedávajú zmysel.

haley7897
30. sep 2025
@rumbaanitkin89

@rumbaanitkin89 ak mas status, tak pokojne mozes cestovat. Nateraz ziadne zmeny ani volby niesu. Co si mohla vydiet boli predbezne prieskumy kto by volby vyhral... Nateraz vsetko po starom