icon

Stratili vám kufor po prílete? Ako to riešiť?

20. júl 2026

Stalo sa vam, ze vam po prilete nedosiel kufor?
Letime s prestupom a uz teraz mam z toho stres. Nejde mi ani tak o oblecenie, skor lieky, kozmetika, veci pre deti... jasne, nieco si dam do prirucnej, ale vsetko sa tam nezmesti.
Ak vam kufor stratili, kedy vam ho nakoniec dorucili? Este pocas dovolenky, alebo az ked ste boli doma?

anonym_4d60af
20. júl 2026

1x počas dovolenky, druhýkrát cestou domov asi po týždni

guudy
20. júl 2026

@anonym_autor stalo, niekolkokrat. Vzdy dorucili do 2 dni. Ale nelietame nizkonakladovkami. Pri takej nizkonakladovke mi muz hovoril, ze raz leteli na sluzobku a kufre viacerym dosli az pri navrate…
Dolezite veci ako lieky treba zasadne mat v prirucnej, nie v odbavenom kufri. Ostatne dokupis na mieste, mas narok na preplatenie nevyhnutnych veci od leteckej spolocnosti … podmienky si prestuduj sama, neviem, s kym letite. A prestan sa stresovat zo situacie, ktora vlastne ani nenastala.

anonym_4ed6a7
20. júl 2026

Moj neprisiel z US nikdy … a je to 25 rokov 🤷‍♀️, moji rodicia isli do Spanielska, kufre do Grecka … po 3 dnoch ich priviezli… najdolezitejsie do prirucnej, LH mala vtedy nejake SOS balicky s kozmetikou atd co nam dali hned + myslim, ze 100-150€ ako kompenzaciu na 3 dni. Moj kufor sice preplatili, ale tie filmy z fotaka a fotky z US za par supov ma stvu doteraz viac ako cely kufor … kt sice preplatili ale fotky zmizli 😞. Ale nestresuj sa dopredu … bal tak aby ti kufra nebolo luto. Vacsinou sa len opozdia ale nestratia

denisa_deniska
20. júl 2026

Mne sa raz stalo na ceste domov zo švédska, kufre dorazili domov za cca tri týždne

anonym_71a072
20. júl 2026

@anonym_autor
Par krat , preto kupujem letenky cez premiovu kreditku

anonym_f6681e
21. júl 2026

Ja preto davam do kufra airtag aby som videla kde je , ci to na konci dna pomoze pri strate neviem , este sa to nestalo, zatial som vzdy videla kde je