Sú Indovia na Slovensku príliš hluční?
Ked cestujem poslednu dobu vlakom ,vsade na staniciach,na terasach vidim a pocujem indov.Rozmohli sa nam po Slovensku ani neviem ako.Nie som ziadna rasisticky vedena,ale oni su velmi hlucny narod.Vadilo mi to ked som si isla sadnut na terasu na kavicku a zapalila cigaretu,ti indovia su velmi hlasni a normalne ma to rusilo.Sedim vo vlaku a na zadnom sedadle sa rozpraval cez Whattsapp ind s inym indom tou ich hatlaninou velmi nahlas.Uz som to nevydrzala a slusne som mu naznacila ,aby bol potichsie .Otocila som sa k nemu a ukazovakom som mu naznacila aby bol trochu potichsie,lebo ma to rusi.Bol natolko zhovievavy ,ze pochopil co od neho chcem.
Pravez tento narod nie je hlucny vobec.srbi rumuni a nasi cigani su hlucne natury.bratranec byva s indom a ani nevie ze ho tam ma.vacsinu casu stravi meditovanim a modlenim.
A čo je na tom, že tu žijú Indovia? My Slováci sme "naládovani" po celom svete. Všade nás je ako hadov a to je ok? Ako ťa to vlastne obťažuje????
@7miriam77 Slováci sú po celom svete? asi žartuješ. Však je nás hŕstka. možno si myslela Poliakov. Tí sú ozaj všade.
@klotildabazarik väčšina tu nie je z dlhej chvíle ale pre to že v ich krajine je vojna
ver mi radšej by si žili svoj pokojný život tak ako predtým, než utekať stovky kilometrov zo svojho domova do cudzej krajiny s cudzím jazykom a kde na nich krivo pozerajú taký ako ty
@anonym_5b4ab3 ja na nich krivo nepozeram ale kvoli nim sa neviem zamestnať lebo uz aj v podrbanom tescu sedia na kase,ok nech robia ale max upratovacky ale to ti robit nebudu.
@anonym_5b4ab3 ja na nich krivo nepozeram ale kvoli nim sa neviem zamestnať lebo uz aj v podrbanom tescu sedia na kase,ok nech robia ale max upratovacky ale to ti robit nebudu.
@klotildabazarik Ty sa nevieš zamestnať kvôli sebe. Fakt si na tom asi zle, keď ešte aj cudzinec bez reči ta predbehne. Tak namiesto krivého pozerania začni makať na svojich schopnostiach. A nezhadzuj to na Ukrajincov.
@klotildabazarik Ty sa nevieš zamestnať kvôli sebe. Fakt si na tom asi zle, keď ešte aj cudzinec bez reči ta predbehne. Tak namiesto krivého pozerania začni makať na svojich schopnostiach. A nezhadzuj to na Ukrajincov.
@enmery ano som na tom zle, len netuším kde je ten dovod ze ma predbehne, asi preto ze je ich strasne vela uz tu, ved ani praca tu uz neni, staci pozret profesiu, vsetko na zivnost
@klotildabazarik počítaj s tým že sa budeš mať ešte horšie, skončia ďalšie firmy a bude viac nezamestnaných,
teraz keď ťa obyčajný ukrajinci predbehnú v práci tak čo urobíš potom keď tu budú tisícky nezamestnaných slovákov, ty si normálnu prácu ťažko nájdeš
ano
pretože dostali pracovné povolenie od tejto vlády
u nás su ešte aj filipinci okrem indov
@klotildabazarik počítaj s tým že sa budeš mať ešte horšie, skončia ďalšie firmy a bude viac nezamestnaných,
teraz keď ťa obyčajný ukrajinci predbehnú v práci tak čo urobíš potom keď tu budú tisícky nezamestnaných slovákov, ty si normálnu prácu ťažko nájdeš
@anonym_5b4ab3 neboj sa ratam s tym, nemam inu možnosť len sa zabit
@enmery ano som na tom zle, len netuším kde je ten dovod ze ma predbehne, asi preto ze je ich strasne vela uz tu, ved ani praca tu uz neni, staci pozret profesiu, vsetko na zivnost
@klotildabazarik ... No nemáš čo zamestnávateľovi dať.
@anonym_5b4ab3 z celkových pracovných povoleni na sk je len tretina ukrajincov , zvyšok tvoria ine narodnosti ... zdroj štatisticky urad slovenskej republiky
@anonym_5b4ab3 neboj sa ratam s tym, nemam inu možnosť len sa zabit
@klotildabazarik Zabiť sa nezabíjaj, raz umrieme všetci. Radšej hľadaj iné možnosti.
@klotildabazarik tak dostali pracovné povolenie + povolenie na pobyt tak makaju , krivo pozeraj na tých kto im ho dal
kolko slovakov žije a pracuje v zahraniči a dobre je ..
@klotildabazarik ... No nemáš čo zamestnávateľovi dať.
@doriiis a ukrajinec ma co dat sak ani po slovensky nevedel ked sem dosiel, ale uz sa naucili, co take mam dat ked chcem robit v obycajnom obchode, mam rychlo vykladat tovar? Uplne bezpredmetne co si napísala
Pracovné agentúry zabezpečujú Indov, ale po novom aj pracovníkom z Tadžikistanu. Dokonca dajú sa ľahšie zamestnať ako Ukrajinci. Dokonca premiér štyroch svetových strán v Tadžikistane podpísal dohodu o zjednodušení vydávania pracovných povolení a víz. Ak sa naša ekonomika nezrúti bude ich tu viac
@klotildabazarik tak dostali pracovné povolenie + povolenie na pobyt tak makaju , krivo pozeraj na tých kto im ho dal
kolko slovakov žije a pracuje v zahraniči a dobre je ..
@sara07 ved ano, vdaka nasej uzasnej vlade su tu,
@doriiis a ukrajinec ma co dat sak ani po slovensky nevedel ked sem dosiel, ale uz sa naucili, co take mam dat ked chcem robit v obycajnom obchode, mam rychlo vykladat tovar? Uplne bezpredmetne co si napísala
@klotildabazarik .... No a vieš vykladať tovar? Máš nejake soft skilly? Jazyky, Pc zručnosti? V čom máš prax?
@klotildabazarik ty mas problem aj s vychodniarmi v BA. Dobre sa pamatam?
@viestta Všetci jej/mu berú prácu. Mali by sa nad sebou zamyslieť takí zlí ľudia.
S niekoľkými spolupracujem, nárast ich počtu na univerzite som si rozhodne všimla a že ich je tu toľko ma jednoduchý dôvod, naši študenti utekajú za hranice, ešte som sa nestretla s tým, že by bol zahraničný uprednostnený pred našimi… priznávam, nedá sa povedať, že by sme z ich pracovných výsledkov boli nadšení a niekedy to je naozaj o hubu, ale to hovorím o odbornosti, v ich kultúre neexistuje povedať šéfovi nie a tak je všetko “no problem”, aj keď problém je 😄… ale ako ľudia sú práveže veľmi slušní a úctiví… medzi všetkými národnosťami, s ktorými prichádzam do styku poznám aj hlučných, aj tichších ľudí…
troll ako vysity.. profil registrovany tento mesiac a hned takato tema.. naschval spomenuta cigaretka atd aby sa ludia chytali
Zasa tá klasická vetná konštrukcia. Nie som (rasista, putinovec, antivaxer, smerák...) ALE ... = som!
@fazulka41
Netes sa oni sem neprisli len tak lebo maju chut na halusky, Indaci su moc prespekulovany, zistili ze toto je jednoduchy medzistupen ako sa dostat do EU 😎
S niekoľkými spolupracujem, nárast ich počtu na univerzite som si rozhodne všimla a že ich je tu toľko ma jednoduchý dôvod, naši študenti utekajú za hranice, ešte som sa nestretla s tým, že by bol zahraničný uprednostnený pred našimi… priznávam, nedá sa povedať, že by sme z ich pracovných výsledkov boli nadšení a niekedy to je naozaj o hubu, ale to hovorím o odbornosti, v ich kultúre neexistuje povedať šéfovi nie a tak je všetko “no problem”, aj keď problém je 😄… ale ako ľudia sú práveže veľmi slušní a úctiví… medzi všetkými národnosťami, s ktorými prichádzam do styku poznám aj hlučných, aj tichších ľudí…
@lindous to študujú na univerzite? alebo pracujú ako docenti?
mm ich stretáva ako šoférov v automobilke na vykládke. Nes´tažoval sa.
Ja stretávam ukrajincov, ktorí platia zlatymi visa kartami, tak neviem o akej chudobe je reč. A keď sme už pri tom, že ak su vojnový utečenci, tak neakceptujem takých, ktorí su z oblastí Ukrajiny, kde sa vobec nebojuje. A druha vec, na sviatky pendluju hore, dole vtedy tam vojna nie je?

Pozri, tebe vadili hluční Indovia a ich špecifický zapach. Ty si mohla niekomu prekážať so svojím cigaretovým dymom a smradom.