Sú Indovia na Slovensku príliš hluční?
Ked cestujem poslednu dobu vlakom ,vsade na staniciach,na terasach vidim a pocujem indov.Rozmohli sa nam po Slovensku ani neviem ako.Nie som ziadna rasisticky vedena,ale oni su velmi hlucny narod.Vadilo mi to ked som si isla sadnut na terasu na kavicku a zapalila cigaretu,ti indovia su velmi hlasni a normalne ma to rusilo.Sedim vo vlaku a na zadnom sedadle sa rozpraval cez Whattsapp ind s inym indom tou ich hatlaninou velmi nahlas.Uz som to nevydrzala a slusne som mu naznacila ,aby bol potichsie .Otocila som sa k nemu a ukazovakom som mu naznacila aby bol trochu potichsie,lebo ma to rusi.Bol natolko zhovievavy ,ze pochopil co od neho chcem.
To je super že sú slušnejší ako Slováci 🙂 tí by ti po upozornení ešte vynadali do ku*iev
@fazulka41 a talianska, grécka, chorvátska hlučnosť ti nevadí? Choď na výlet do Číny , a indovia ti potom prídu ako stelesnená tichosť 😁
Hlavne, že chceme byť takí svetoví silou mocou a nedokážeme zniesť inú narodnost
Zvykaj si, ešte keď príde 150 000 moslimských Uzbekistancov, ktorých volal pán predseda pracovať ku nám. Vtedy si už ústa ako žena neotvoríš.
A čo je na tom, že tu žijú Indovia? My Slováci sme "naládovani" po celom svete. Všade nás je ako hadov a to je ok? Ako ťa to vlastne obťažuje????
Vam nevadi aki su hlucni?Ved slovaci taki nie su.
@fazulka41 asi nebývaš pri dedinskej krčme to by si len počula aký sú Slováci hlučný
No neviem, ale máme susedov Indov, bývajú rovno pod nami a ani o nich nevieme že tam bývajú, takí sú tichí
@fazulka41 inak... Ešte som nezažila hlučných indov v BA 🤔
No vidis aky slusny bol, este sa aj stisil ;). Ja milujem tieto posty "niesom ziadny rasista, ALE" 😏. Ja zas nechcem nikoho dopredu sudit a zaradovat, ALE si ta predstavujem ako taku obstaroznu furiu s kuceravym kratkym ucesom, okuliarmi, nadvahou, co uctieva Roberta po veceroch v spravach a krici z okna po cudzich detoch nech drzia hubu ked behaju okolo a hraju sa.
Cudzie nechceme, svoje si nedame. Ale ak my pojdeme do zahranicia na dovolenku, tak domaci su povinni nas milovat.
Alebo si zober ze koľko Slovákov chodí pracovať do zahraničia. To nevadí?
Ináč v ba je veľa Indov, ale že by boli hlucni by som nepovedala.
@fazulka41
@fazulka41 dnes som akurat cestovala autobusom a vies aky randal tam robili 3 Slovaci? Cely autobus pocul, ze riesia sefa, ktory je ober*o*ot lebo ich v piatok nepustil o hodinu skor z roboty. O tom, ze obcas pocujem na cely vagon ako pani po telefone vyklada kamaratke ake ma gynekologicke problemy alebo v obchode sa pan hada s manzelkou, lebo nevie najst poondiaty prasok do peciva... Mas pravdu, Slovaci su priam stelesnena decentnost a slusnost. Kazdy jeden za radom🙄
Si rasista, lebo menujes presne Indov, nehovoris obecne o hlucnych ludoch. SK "podnikatel" bliakajuci do telefonu by ti namiesto stisenia sa vynadal.
Zvykaj si, postupne aj u nas budu ine narody : Indovia, Ukrajinci / Rusi, Uzbekovia
Europa ide cestou vyludnenia,treba vymenit NAROD.
Si rasista, lebo menujes presne Indov, nehovoris obecne o hlucnych ludoch. SK "podnikatel" bliakajuci do telefonu by ti namiesto stisenia sa vynadal.
Zvykaj si, postupne aj u nas budu ine narody : Indovia, Ukrajinci / Rusi, Uzbekovia
Myslim, ze komentar slovaci nie su hlucni hovori za vsetko 🙂
Zasa jedna tema s cielom vyvolat burlivu diskusiu. A nie Indovia mi nevadia a nemyslim si, ze su hlucni.
@patrike omylom som ta oznacila prepac 🙂 a neviem ako to zmazat 😂
Chvalabohu že existuje Mk. Stretneš inda, prihlásiš sa sem a oznámiš nám to. Tak ďakujeme.
A to si sa až teraz zobudila? Pracovala som s nimi už v roku 2020.Ver mi, že ani jeden z nich, čo som sa s nimi rozprávala tu nechce ostať. Nevedia si zvyknúť na našu kultúru a sme pre nich príliš hluční, teatrálny a snobski.
Prídu sem len zarobiť. Za to, čo za polroka zarobia tu doma postavia dom celej rodine
Ďalší kresťanský slušný slovak rasista sa ozval...neviem, čo by si robila, keby sa pri Tebe bavili takí Španieli, aj ich bežný rozhovor ma grády ako štart hádky. A?Každý národ má niečo.
@fazulka41 skor ako Indovia mi vadia viac ukrajinci
@fazulka41 skor ako Indovia mi vadia viac ukrajinci
@klotildabazarik väčšina tu nie je z dlhej chvíle ale pre to že v ich krajine je vojna
ver mi radšej by si žili svoj pokojný život tak ako predtým, než utekať stovky kilometrov zo svojho domova do cudzej krajiny s cudzím jazykom a kde na nich krivo pozerajú taký ako ty
@klotildabazarik väčšina tu nie je z dlhej chvíle ale pre to že v ich krajine je vojna
ver mi radšej by si žili svoj pokojný život tak ako predtým, než utekať stovky kilometrov zo svojho domova do cudzej krajiny s cudzím jazykom a kde na nich krivo pozerajú taký ako ty
@anonym_5b4ab3 väčšina tu je za vidinou škôl zdarma a využívania systému, tí ktorí by chceli utiecť, na to nemajú peniaze 🙂