Sú Indovia na Slovensku príliš hluční?
Ked cestujem poslednu dobu vlakom ,vsade na staniciach,na terasach vidim a pocujem indov.Rozmohli sa nam po Slovensku ani neviem ako.Nie som ziadna rasisticky vedena,ale oni su velmi hlucny narod.Vadilo mi to ked som si isla sadnut na terasu na kavicku a zapalila cigaretu,ti indovia su velmi hlasni a normalne ma to rusilo.Sedim vo vlaku a na zadnom sedadle sa rozpraval cez Whattsapp ind s inym indom tou ich hatlaninou velmi nahlas.Uz som to nevydrzala a slusne som mu naznacila ,aby bol potichsie .Otocila som sa k nemu a ukazovakom som mu naznacila aby bol trochu potichsie,lebo ma to rusi.Bol natolko zhovievavy ,ze pochopil co od neho chcem.
@anonym_4002aa a pritom cierni su ovela vacsi rasisti, lenze oni to maskuju tym, ze zo seba urobia obeť. Ja sa vobec čudujem, ze im toto niekto žerie. (Aspon teda cierna rasa v USA a UK, nemyslim nejake africke kmene, ktore poriadne belocha ani nevideli.) Ja som tym, ze mne je jedno, kto si co mysli. Ja poviem, co si myslim, vyhodili by ma, tak by som isla inam, resp kedze uz ani UK nie je to co byvalo, asi by som sa vratila.
@zuzana76 tak keby si mala povedzme 50 rokov, žila v UK 30 rokov, mala odtiaľ manžela, deti ti študovali na miestnych univerzitách, mala si tam kúpený dom a tvoja práca by ťa bavila, tak by si si to možno aj rozmyslela, či by si sa ozvala, alebo sa radšej na to vykašľala.
A ty kedy prestanes obtazovat ludi cigaretovym dymom? Mne desne lezu na nervy tito ludia,co si lapnu na terasu a tym,co nefajcia, to fuka do tvare 🤢 To iste robia aj v lete pri vode. Je to maximalne neohladuplne a je jedno,ci fajci biely,cierny,zlty,modry,zeleny...
@zuzana76 tak keby si mala povedzme 50 rokov, žila v UK 30 rokov, mala odtiaľ manžela, deti ti študovali na miestnych univerzitách, mala si tam kúpený dom a tvoja práca by ťa bavila, tak by si si to možno aj rozmyslela, či by si sa ozvala, alebo sa radšej na to vykašľala.
@anonym_4002aa snazila by som sa byt nezavisla, teda nejake podnikanie, robit sama na seba, nech nemusim nikoho posluchat, to iste aj tu, 50 rokov mam. Ale ano, je to problem UK a ostatnych tychto krajin, ze protezuju imigrantov a najma teda inu rasu na ukor svojich. Lebo akekolvek nevyhovenie je automaticky posudzovane ako rasizmuz, chore je to.

Nie som rasisticky ladená, ale jazyk iného národa označím HATLANINOU 😁