icon

Vlaky Žilina-Bratislava september: Sú nejaké výluky?

Včera o 16:13

Ahoj. Neviete prosím niekto, či sú nejaké výluky? Chcem si kúpiť lístok a idú cez Česko.
Ďakujem.

anonym_c15e8c
Včera o 16:23

@anonym_autor no vyluky su, ale konkretne trasa Zilina - Bratislava cez Cesko urcite nejde. Aky vlak pozeras? Nie nahodou Regiojet?

autor
Včera o 16:32
@anonym_c15e8c

@anonym_autor no vyluky su, ale konkretne trasa Zilina - Bratislava cez Cesko urcite nejde. Aky vlak pozeras? Nie nahodou Regiojet?

@anonym_c15e8c toto mi ukazuje.

crazy_cat_lady
Včera o 16:36
@anonym_autor

@anonym_c15e8c toto mi ukazuje.

@anonym_autor jak to kukas?!? :D

autor
Včera o 16:37
@crazy_cat_lady

@crazy_cat_lady ja som cez ideme vlakom, že si ho kúpim a takto mi to ukazuje. Nechápem.

autor
Včera o 16:40
@crazy_cat_lady

@crazy_cat_lady na cp to ide, ako si pridala. Som skúšala teraz.

anonym_1f5fe7
Včera o 18:26
@anonym_autor

@crazy_cat_lady ja som cez ideme vlakom, že si ho kúpim a takto mi to ukazuje. Nechápem.

@anonym_autor existuje aj česká zilina, tak si asi vybrala tu 😄

autor
Včera o 18:47
@anonym_1f5fe7

@anonym_autor existuje aj česká zilina, tak si asi vybrala tu 😄

@anonym_1f5fe7 nie. Ale ani som nevedela, že je aj česká Žilina. 😁

anonym_c15e8c
Včera o 18:56

Skusila som to cez Ideme vlakom, naozaj to takto dava zo slovenskej Ziliny. Podla mna to bude porucha, aj keby bola neviem aka vyluka, este som nepocula, aby vlaky isli cez Cesko. Ale pri nasich zelezniciach ma neprekvapi nic...

anonym_a3fb13
Včera o 19:19

Zo Žiliny máš každú hodinu rýchlik co ide z Košíc. Teraz keď vyjde zo Žiliny už veľa meskania nenaberie, výluky sú pred Žilinou od Košíc. A lístok kupuj priamo na stránke železníc, tam ti nájde aj spoj

anonym_c15e8c
Včera o 20:14
@anonym_a3fb13

Zo Žiliny máš každú hodinu rýchlik co ide z Košíc. Teraz keď vyjde zo Žiliny už veľa meskania nenaberie, výluky sú pred Žilinou od Košíc. A lístok kupuj priamo na stránke železníc, tam ti nájde aj spoj

@anonym_a3fb13 uprimne ma to teraz nastrasilo, lebo web ZSSK dava presne take iste moznosti cez Cesko a napriklad trasa Piestany - Bratislava neponuka vobec ziadne spoje

anonym_c15e8c
Včera o 20:16
@anonym_a3fb13

@anonym_a3fb13 ale zase druha moznost je, ze 31. 8. sa ma skoncit vyluka a asi tam este nemaju nahodene nove poriadky, lebo po 1. 9. neponuka na tej trase vobec ziadne spoje

kofa77
Dnes o 05:10

este nie je nahodeny poriadok, vyckaj trocha, ukazuje len do 31.8.

autor
Dnes o 05:14

Ďakujen ženy.
Aj cez web zssk to isté. Pôjdem sa opýtať na stanicu.
Ale asi to bude tým cestovným poriadkom.

autor
Dnes o 05:17
@anonym_a3fb13

@anonym_a3fb13 ani priamo na stránke nejde kúpiť. Ukazuje iba spoje cez čechy.

zalka
Dnes o 06:26
@anonym_autor

Ďakujen ženy.
Aj cez web zssk to isté. Pôjdem sa opýtať na stanicu.
Ale asi to bude tým cestovným poriadkom.

@anonym_autor skončia sa výluky, medzi BA - Trenčín, a budú nové cestovné od septembra tiež som to riešila, a pýtala som sa toho ich panáčika.
Nevedeli napísať kedy to bude, tiež som hľadala lístky do BA na september z východu ma posielalo cez KE a Budapešt, 3 prestupy alebo cez ČR a Rakúsko 5 prestupy.

autor
Dnes o 06:35
@zalka

@anonym_autor skončia sa výluky, medzi BA - Trenčín, a budú nové cestovné od septembra tiež som to riešila, a pýtala som sa toho ich panáčika.
Nevedeli napísať kedy to bude, tiež som hľadala lístky do BA na september z východu ma posielalo cez KE a Budapešt, 3 prestupy alebo cez ČR a Rakúsko 5 prestupy.

@zalka ďakujem.

zalka
Dnes o 06:42
@anonym_autor

@zalka ďakujem.

@anonym_autor nie je zač, bude cesta malinko rýchlejšia. Teraz v cestovnom sú zapracované minúty navyše kvôli výlukam. Tak som pochopila.

dzina007
Dnes o 06:57

aj trasy do BA juznou stranou ukazuju takto vselijako. vraj je to tym ze od septembra sa bude vydavat novy CP - aspon tak mi pisali na ZSSK